Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 54

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna iubitelor,
DICIU nu ai ce pierde daca iti faci un test de sarcina. Dar vreau sa te intreb ceva, si te rog sa nu te superi pe mine ok? Puiule tu ce medicamente iei acum? Uneori medicamentele dau efecte asemenatoare ca cele de sarcina. Te rog inca o data sa nu te superi pe mine, am intrebat si eu. In orice caz iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Sa ai grija de tine.
ANDICU multumesc frumos. Iti raman datoare si tie si M OANEI si MADANEI. Vezi ca ti-am raspuns la PM unde am ceva nelamuriri.
Da MARRINA daca vrea Dumnezeu in curand o sa plangem toate de fericire cand vom afla ca suntem gravidute. Eu cu asta incerc sa imi pastrez optimismul si sa merg mai departe.
DANANGIE uneori barbatii sunt ca niste copii. Dar acolo unde vrea el sa ma mutati are mai multe posibilitati de angajare si salariile sunt mai bune? Tu daca plecati unde o sa lucrezi? Nu prea cred ca sotul tau ia in considerare toate variantele astea, nu? Asa ca ia-l incet si daca tot nu intelege ramai ferma de pozitii. Ma bucur sa al meu sot nu vine cu idei din astea de mutat in alt oras. Eu cred ca l-as strange de gat. ca sa mai uiti de suparare.
Acum mai am ceva treaba, dar sper sa mai pot intra.
pentru toate de aici. Si sa nu ne pierdem speranya niciodata.

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

catty...dar chiar n-am de ce sa ma supar...chiar iti multumesc ca ai intervenit...nu iau medicamente....iau niste naturiste...putine insa...pentru ca dupa analizele pe care mi le voi face si vizita la D-na Protopopescu....vom vedea ce e de facut...
asa ca...de 2 luni...iau Maca 2/zi si tinctura de zmeur 40pic/2/zi...si in primele 15 zile de ciclu...BU...cam asta e tot...si oricum m-am simt ok de la ele pana acuma...si ca dovada mi sa si mai reglat ciclul...
sa fie asa cum zici tu...si daca nu acuma...in curand...
pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

CATTY da, salariile sunt mai bune acolo unde vrea sa mergem.Daca ar fi sa plecam vom lucra amandoi in acelasi loc: spital.Problema mea e ca, am obosit sa ma tot mut.In 5 ani de zile m-am mutat de 5 ori!!Nu mai fac fatza psihic sa ma mut, mai ales ca de aceasta data am de luat dupa mine si mobila. Dar el, se gandeste tot timpul la bani.La unde se castiga mai bine.Pana cand ma intreb eu............

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DICIU am inteles. Nu stiu ca produsele naturiste sa dea simptome asemanatoare cu cele de sarcina. Asa ca parerea mea este sa iti facit totusi un test. Cum ti-am mai spus nu ai nimic de pierdut.
DANANGIE am inteles acum. Nici mie nu mi se pare placut sa ai ca singur tel in viata sa ai bani cat mai multi. Conteaza enorm multe alte lucruri, cum ar fi de exemplu sa fii om. Eu una mi-as dori bani numai atat cat mi-ar trebui lunar sa duc o viata decenta, si sa nu ma mai uit cu jale intre salarii ca nu mai am nici macar bani de paine. Dar................ pt mine momentan asta este un vis frumos. Poate o da Dumnezeu si va fi bine si pe plan financiar, dar mai ales pe plan familiar cand va veni bebe. Asta daca va vrea sa vina.
Incearca sa ii explici ca nu mai poti. Sa te muti de 5 ori in 5 ani este enorm. Cred ca ai senzatia ca mereu esti pe drumuri si nu poti numi locul in care stai acum "acasa" de teama ca nu cumva luna viitoare sa te muti iarasi. Nu? Noi ne-am mutat in nou apartament de cateva luni, dar am stat inainte timp de 3 ani intr-o garsoniera. Pt mine si acum garsoniera accea este "acasa" desi ne-am mutat de vreo 5 luni in noua casa si teoretic ar fi trebuit sa ma acomodez. Si gandeste-te ca noi nu ne mai mutam de acolo ca nu avem unde. Dar faptul ca in garsoniera aceea am trait si bune si rele si am invatat sa fim o familie inseamna enorm pt mine. Cand ne-am luat apartamentul eram ffffffffffff bucuroasa. Ma gandeam ca o sa avem camera pt copil si mai mult spatiu si va fi bine. In ziua in care am luat mobila din garsoniera am facut o criza de nervi, am inceput sa plang si l-am rugat pe sotul meu sa aducem inapoi tot ce dusesem in apartament pt ca eu nu vreau sa plec in noua casa. Acum simt la fel. Dar zic ca poate sunt eu mai sentimentala, cine stie.
M OANA mi-a facut placere sa vorbesc cu tine. Acum ma simt mult mai bine. Multumesc inca o data tie si MADANEI si lui ANDICU pt tot ceea ce faceti sa o ajutati pe micuta. sunteti niste scumpe.
Va pup fetelor si sa aveti grija de voi si nu uitati sa tineti mereu capul sus,

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut fetelor si la toate!!
Andicu iti urez si eu la multi, multi ani fericiti si anul asta sa vina cu un !!!!
Diciu hai fa un test te rugam !!! Ne tii pe marginea scaunului mai ceva ca un thriller!!!
Fetelor sunteti toate simpatice foc!! Cum ma simt putin trista intru aici si ma relaxez ( cat pot ca la tonele de stres pe care le posed... e cam greu!!)
Acum am intrat in perioada de asteptare si sunt putin zapacita ca dupa calculele mele as fi in a doua zi de dupa ovulatie dupa Fertility friend sunt probabil in ziua a patra/// in fine astept sa vad ce se mai intampla!!
Dupa cum vede nu am ceva interesant de spus dar .. ma bag si eu ca musca in lapte!!
va pup si o zi super la toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Na ca mi-am mai revenit si eu...cu gatul,zic! Nu ma mai doare asa de tare dar e iritat si tusesc....
Multumesc pentru sfaturi,am incercat si propolis (si ce am gasit de albine) si Oropivalone si Tantum Verde si impreuna au mers ...dar lamaie nu merci,eu nici in ceai nu-mi pun ca nu suport "acriturile"....Oricum,mi-a mai venit "piuitul"...
Laura ma bucur asa de mult de bebelinul nostru "al forumului" ca e cumincior si creste in burtica ,abia astept peste cateva luni sa il vad la fetzisoara lui scumpa! Uite un -cel sa se faca voinicel!
Aura,bine ai revenit ca nu mai stiam nimic de tine!
unde o fi Mihaela noastra cea haioasa?
Marrina spor la chemat barza,avem nevoie de tine pe listuta!
Mironica eu stau binisor cu gatul (mai nou) dar tu cum te simti (din toate punctele de vedere)?
Danangie,te inteleg perfect ca si eu m-am mutat de 5 ori in 4 ani si stiu cum e sa fi "cu casa in spinare",mie care imi place stabilitatea si sa am locusorul meu...Dar cine stie,poate va fi mai bine acolo...
Cami M esti intotdeauna binevenita,nu-ti face griji! Ba chiar e mai bine sa ne tinem una de alta de vorba ca (pentru mine,cel putin) perioada asta de asteptare de la sfarsitul lunii e cea mai grea...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Cami M...pai sa stii ca pana la urma n-am scapat de fete sa nu-mi iau un test ....asta daca pana maine de dimineata cand il voi face...nu-mi vine kestia.....
sa sti ca nici eu nu zic nimic de interes deosebit....tot intreb intreb...dar pana intr-o zi...cand intru si eu la analize...teste...si diferite operatiuni...si voi putea impartasi si eu din experienta mea....daca nu sunt deja fumate...
salutari in Buffalo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

ANDICU, LA MULTI ANI! Si eu, ceva mai tirziu dar la mine abia acum e dimineata... Iti doresc sa fii sanatoasa si sa te vezi cit mai repede si sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Diciu, nici mie inca nu mi-a venit kestia (hai ca i-am gasit alt nume, ) dar m-am uitat pe calendar si la mine abia azi e ziua 28-a. Faza luteala la mine luna asta nu a fost prea grozava, cam scurta, doar 11 zile, dar nu stiu de ce numar acuma ca oricum nu se putea intimpla nimic luna asta...dar fac si eu ca tine, sper, cine stie...daca tot ti-ai cumparat testul acuma fa-l, macar te linistesti dupa aia, indiferent ce-o fi. Of, stiu cum e, eu nici nu puteam sa adorm bine cu gindul la testul care o sa-l fac la sculare.

Mishulina, ce facem, bolim amindoua? Pe mine nu ma doare gitul ,doar tusesc, rar, dar ma innebuneste nasul: imi curge si stranut de nu mai stiu de mine. La inceput am crezut ca e alergie dar am facut si un pui de febra asa ca asta e deja raceala. Ai grija de tine. Stii ce poti sa bei: un ceai de lamiie. Nu e acru, am baut si eu, e chiar foarte bun la gust, pui o lamiie intreaga, cu tot cu coaja la fiert intr-un ibric cu apa si ii pui zahar sau miere ca la un ceai normal. Incearca, e foarte bun. Asta pe linga ceaiul de ceapa, care se recomnda la tuse, eu am incercat si am de n-am mai stiut de mine. Sa te faci bine repede!

M Oana, recunosc ca m-am cam enervat, am vrut sa raspund si pe urma am zis ca nu merita efortul asta cei care mi-au raspuns asa ca am renuntat! Trebuie neaparat sa ne povestim Bobilnele, la mine mai mult ca la telenovele dar le combinam noi cumva. Abia astept!

Danangie, te inteleg cum te simti, si eu m-am mutat de 3 ori pina acuma si o sa ne mai mutam in mod sigur inca odata, cel putin, dar poate ca sotzul tau nu vrea decit sa va fie bine, sa aveti mai multi bani si sa aveti mai putine griji. Poate cind o sa gasiti un loc unde sa fie bine nu o sa va mai mutati. Asa e la inceput, e greu, stiu. Noi vrem sa plecam de aici ca e viata groaznic de scumpa si nu putem sa ne aranjam viata asa cum vrem. Iti doresc sa iasa asa cum iti doresti tu si cit mai repede sa te vezi

Laura Ioana si Ionica sa va traiasca simbureii si sa fitit sanataoase! Mi s-au umplut ochii de lacrimi cind am citit mesajele voastre! pe burticutzi

Lumit, m-am gindit si eu sa nu fie de la medicamente, dar am avut migrene si inanite de a lua Dostinexul asa ca nu cred. Poate doar ametelile, acuma mi-au trecut si sper sa nu ma mai apuce. Oricum nu renunt eu la trat cu Dostinex, oricit de rau mi-ar fi, nu ma intereseaza, fac orice sa fiu cu burtica!

la toata gasca de la endometru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Andicu, LA MULTI ANI!!! Multa fericire, sanatate, numai succese si un fiv reusit cu brio, in iarna sa ne dai vestea ca esti graviduta!
Danutza, e bine ca ti-a fost prescris dostinex, pt ca brocriptina am simtit pe pielea mea ce efecte adverse avea... Cand ziceai ca vii in tarisoara? Ma bate gandul si pe mine de-un fiv (ca vad ca incercarile sunt zadarnice pana acum), dar n-am strans toate datele necesare, cu cat timp inainte ar trebui sa ma apuc de analize (cele pe care le am eu nu cred ca mai sunt valabile, din noiembrie)... Unde te-ai hotarat sa faci fiv?
Diciu, ne tii aici cu sufletul la gura cu testul, hai da-ne o veste buna de inceput de capitol!
Mirona, esti o luptatoare, vad ca ti-ai revenit spectaculos, te admir pt asta!
Oana, cum ziceai tu, ca daca ne punem mintea la contributie trebuie sa iasa ceva... incep sa am mari indoieli, desi asa gandeam si eu, pana acum credeam ca pot realiza tot ce imi doresc, dar iata ca nu-i asa... mintea mea nu poate controla infertilitatea mea.
Fetelor, eu nu sunt intr-o stare de spirit prea buna, desi sunt dupa concediu... ziua 1 nu merita sa fie sarbatorita, nu? Nu stiu in ce directie sa o mai apuc... 'Bobalna' mea e insipida, am toate analizele bune, ovulatie ca la carte, 'beton' cum zice celebrul deja dr. T, sotul oligoastenospermie si... totusi nu reusesc sa raman... Ma scuzati ca va indispun, dar nu stiu ce sa mai fac...

Va pup pe toate

Mergi la inceput