Tarcuri pentru bebe

Tarcuri pentru bebe | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu cat de folositoare sunt si de unde imi pot cumpara unul bun (calitate-pret) dar tarc simplu fara salteluta ca noi avem patut de lemn.
Va rog sa imi mai spune-ti pana la ce varsta l-ati folosit.
Va multumesc mult.

Delia si Codrin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Noi am primit unul si sincera sa fiu a fost bun o vreme, cateva saptamani dar pe urma am simtit eu ca parca l-as ingradi si n-ar avea libertate de miscare. L-am vazut ca pe un animalut in cusca si mi s-a rupt inima si nu l-am mai folosit. Si apoi si patutul il poti folosi ca e cam acelasi lucru numai ca bebe e mai sus.

Pupici,Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Incearca si la http://reclama/produse.php?categorie=Tarcuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Ioana mea nu a vrut in tarc deloc. I l-am cumparat degeaba. Nu a vrut deloc, avea sentimentul ca o tin inchisa si urla de mama focului. De atunci in el tinem toate jucariile ei. La asta a fost foarte folositor acel tarc. Imi pare rau ca am dat o caruta de bani pe el. Daca stiam nu-l mai cumparam.

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy spune:

noi am primit un tzarc si ne e de folos. nu e indinspensabil dar e util..fata mea are 8 luni, se ridica singura in picioare, merge sprijinita si de'a busilea...cand am nevoie de 10-15 minute de linise sa-mi odihnesc spatele, o las in tzarc si e in siguranta..acolo se ridica singura in picioare si umbla de-a lungul lui, are jucarii moi iar daca cade nu are cum sa se loveasca ca e moale in toate colturile. Daca o las in patutz stau tot cu ochii pe ea sa nu cada sa se loveasca la gurtza, sa-si loveasca barbia sau capul in barele de lemn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Noi am avut tarc dar nu a fost bun deloc.S-a lasat plasa si Simonei nici nu i-a placut prea mult sa stea oin el.Mai bine iei un patut de voiaj din panza.Noi ii puneam si o saltea in interior pt ca pisi statea parca pe pamant.Ea si dormea in tarc.Acum am cumparat un patut din lemn si tarcul este fostul ei patut din panza.E mult mai lung si incape bine in el.

Te pupam,

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by maddy

noi am primit un tzarc si ne e de folos. nu e indinspensabil dar e util..fata mea are 8 luni, se ridica singura in picioare, merge sprijinita si de'a busilea...cand am nevoie de 10-15 minute de linise sa-mi odihnesc spatele, o las in tzarc si e in siguranta..acolo se ridica singura in picioare si umbla de-a lungul lui, are jucarii moi iar daca cade nu are cum sa se loveasca ca e moale in toate colturile. Daca o las in patutz stau tot cu ochii pe ea sa nu cada sa se loveasca la gurtza, sa-si loveasca barbia sau capul in barele de lemn.

anita,mama lui maddy

Si la noi a fost folositor, cateva minute pe zi, cand dadeam cu aspiratorul, mai gateam ceva, preferam sa-l am cu mine in sufragerie sa-l vad, patutul era in dormitorul lui.
Avea jucariile lui si o jumate de ora era linistit si se juca singurel. Noua ne-a fost de folos, si-o sa-l folosim si la urmatorul bb.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Scump (vreo 3 mil. !!! - din Unirea, undeva pe la et. 4 - articole copii or something!) da' pe bune ca a meritat si merita in continuare (Raluca are aproape 1 an si-o luna). E-adevarat ca acuma e mai greu sa stea ca are chef de plimbare, da' mi-a si adormit in tarc! Asa ca... depinde de copil !

Dana M. si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milenadinu spune:

Nu pot sa cred!! Sunt indignata !M-am uitat la adresa pe care a dat-o Liviu si mi-a venit rau cand am vazut preturile la tarcurile Cam ,aproape duble fata de Elvetia care cica e una dintre cele mai scumpe tari din zona.Rusine comerciantilor romani care propun asemenea preturi.Un tarc Cam la un magazin universal aici costa cam 70 de fraci, adica sub doua milioane. Nu prea e in ton cu subiectul dar nu m-am putut abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Noi avem un tarc de lemn si mie imi este foarte util, pentru ca pot sa il las pe bebe in camera fetei mele, iar eu pot sa imi fac treburile in alte camere. Daca bebe vede si aude pe cineva in jurul lui, se joaca linistit. Pe podea sau salteluta nu as putea sa il las, ca se rostogoleste in toate partile si ajunge la jucariile surorii lui, care deocamdata sunt periculoase pentru el.

Mergi la inceput