baita cu bebe
De ceva vreme Vladut (7 luni si ceva) nu prea mai are loc in cadita lui asa ca am hotarat sa in cada mare dar s-a speriat si am revenit la cadita. Apoi am citit undeva ca bebe se va simti in siguanta daca fac si eu baie cu el. Voi faceti baie cu bebeii? Si daca da cum faceti cand iesiti din cada, adica sunteti uzi amandoi si trebe' sa va stergeti, nu?
Vlad&Maria
Raspunsuri
MariaM spune:
Eu am un scaunel de cada..cu niste ventuze ..care se lipesc de fundul cazii foarte bine...iar Vlad al meu..:))...sta ca intr-un scaunel..si ii place f mult..
noi asa facem..:)...daca nu incearca sa intri si tu cu el in cada..poate se obisnuieste..
te pup
Maria
bubutzu spune:
Vladut poate sa stea in brate la tatal sau in timp ce mama sa il spala;asa il si poti sterge usor.Noi procedam astfel si e perfect.
Pe curand!Cristina
Otilia spune:
Si eu am incercat o data cu Adélie, inainte sa implineasca 7 luni...
Am pus-o in scaunelul cu ventuze (care ocupa aproape 3/4 din cada ) si am intrat si eu cu ea.
Baia nu mi-a placut, nu stiu pentru ea cum a fost, dar pentru mine a fost teribil de incomod si stresant... Poate daca am fi avut o cada mai mare ...
Apoi, cind am iesit (eu prima) ea a ramas uda in asteptare si a inceput sa plinga... Am fost cam panicata de experienta asta si nu cred ca o sa mai incerc prea curind... Poate cind o fi mai maricica si n-o mai fi nevoie de scaunelul ala care ocupa tot spatiul. Sa nu va mai spun ca ea fiind prea mica pentru scaunel si-a prins un umar in el si nu mai puteam s-o scot din el, incepuse sa urle... M-am speriat cam rau!
Imi amintesc ca eu cind eram mica (de citiva anisori) am facut de citeva ori baie cu mama si-mi placea teribil, tot timpul o rugam sa intre cu mine... Doar ca nu reuseam s-o conving decit foarte rar.
Baie placuta!
@+...
Otilia & La Adelita (aproape 8 luni...)
Luizax spune:
Si Alex a facut o data figuri la cada mare, aluneca pe fundul cazii si se speria, asha ca nu voia sa stea decat in picoare in cada si tot voia sa iasa de acolo. Asha ca i-am pus un scutec pe fundul cazii, i l-am pus si pe umeri (ca sa se simta protejat) si ....... acum sta in baia mare fara probleme....dar pe scutecel...ii da mai multa sigurantza. Nu ar strica sa incerci si asta.
quote:
Initial creeata de mariailin
De ceva vreme Vladut (7 luni si ceva) nu prea mai are loc in cadita lui asa ca am hotarat sa in cada mare dar s-a speriat si am revenit la cadita. Apoi am citit undeva ca bebe se va simti in siguanta daca fac si eu baie cu el. Voi faceti baie cu bebeii? Si daca da cum faceti cand iesiti din cada, adica sunteti uzi amandoi si trebe' sa va stergeti, nu?
Vlad&Maria
Luizax - karkotash shef!
cricri spune:
despre ce fel de scaunel vorbiti?
cum arata?
voi de unde l-ati cumparat?
multumesc, cricri
mumulina spune:
quote:
Originally posted by MariaM
Eu am un scaunel de cada..cu niste ventuze ..care se lipesc de fundul cazii foarte bine...iar Vlad al meu..:))...sta ca intr-un scaunel..si ii place f mult..
noi asa facem..:)...daca nu incearca sa intri si tu cu el in cada..poate se obisnuieste..
te pup
Maria
sune-mi, te rog, de unde ai cumparat scaunelul asta?
,don'soara Alex si bb Teo
lizuca spune:
Eu am inceput sa fac baie cu fii-mea imediat ce a putut sta binishor in funduletz. Fac eu un dush rapid inainte si pe urma strig si mi-o aduce ta-su nuda. Mi-o ashez intre picioare si incepe sa plescaie cu minutele de ti-e mai mare dragu’. I-am pus si jucarii in apa dar nu pare sa le dea mare atentie. Pe fundul cazii punem un prosop ca sa nu alunece. Iar cind iesim, am un halat mare de baie la indemina, il bag iute pe mineci si o infashor si pe ea care e lipita de mine, pina ajungem in dormitor, unde o asteapta prosopul ei cald cu gluga. Urmeaza apoi uleiurile parfumate, masajul, tot rasfatul. Precizez ca noi facem baie o data la doua-trei zile, mi s-a parut exagerat sa ne spalam la cap in fiecare seara, mai ales acuma, iarna.
mami & BB alisia (6 luni)
dodo spune:
Eu l-am invatat in cada intii cu un scaunel cu ventuze, iar apoi fara, i-am bagat citeva jucarele in cada sa-l tin ocupat in timp ce-l samponez peste tot si apoi il clatesc cu apa dintr-un lighenus aflat la indemina. Nu am dorit niciodata sa faca baie cu mine/tata din motive de pudicitate, desi japonezii practica lucrul asta. Eu sint mai fitoasa in ce priveste chestiile astea, nu vreau ca baietelul meu sa fie obisnuit sa vada pe mami/tati in baie cu el. Asa sint eu!