Sus... in Scandinavia (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

O fi azi 23 august de rea amintire, dar pentru mine e o zi mare....Am corset!!!! Daaa, mi-au terminat pina la urma corsetul de comanda si l-am pus pe 'vertebrat' la punct...Sta drept si nemiscat, ca mi-a facut destule zile negre. Gata, pot sa stau si eu ca omu' la computer si sa fac muschi la buricele degetelor. Si pot si eu sa ma pregatesc de vacanta. Prin septembrie ajung in Bucuresti. Cine se intilneste cu mine?

Dau de baut acum si apoi va iau pe sarite...

Katarina, felicitari pentru micuta minune!!! Sa traiasca bebe Alex si sa fie sanatos!
Marutza, pupici pe nasuc de Tudor. Cum au fost cumparaturile in Mures?
Mihaela, multumim pentru povestire si poze...Asa calatorie pe gratis, mai rar. Superbe pozele!!!
Ocebine, multumim pentru poze....Si ce distractie pe cinste la ziua bunicii. Dar ce muuulte matusi...
Albisoara, mai zi-mi cum e cu brindusele si de unde apare sofranul...Sint strict interesata, ca aici e ffff scump si parca m-ar tenta sa cresc citeva...
Doruletz, ce mai noutati cu Gepeta? Da din picioruse?
NN, tztztz...Ai facut colectie de posete? Vuittoanele nu ma intereseaza, dar daca gasesti o Furla, vreau si eu...
Pegasis, geniule, ce dulcica a fost fetita ta...Pupici lui Ana!
Rayu, Lil, au murit microbii? O tuica fiarta ar face bine, zic eu...
La toata lumea, pupici si promit ca revin curind!

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

irimell bine ai revenit! si felicitari pentru corset si pentru imblanzirea vertebratului! acu' sper ca vii mai des prin poienitza. daaa, antoaneta tot dansatoare de french cancan a ramas.

lilanda, tot bolnavioara esti? taman acu' cand sunt ultimele tresariri ale verii? fusera p'acilea ceva vizitatori originari din Iasi, facura neshte reportaje despre taizé si unu' despre viata de noapte la Paris. Io facui pe ghidu' doar prin telefon de data asta. daca vrei sa vezi uita-te pe internet la stirile de vineri si de ieri seara

liris, io zic sa nu te mai gandesti la asta deocamdata si sa nu mai calculezi ca oricum n-are nici un rost, "faptul" este consumat deja. Mai bine astepti si daca e sa fie, o sa vezi ca problemele oricum se rezolva cu timpul, rand pe rand.

Mihaela, cum sa fii singura bre? mai sunt multi altii care se simt la fel. Data viitoare insa io zic sa te uiti mai atent si mai detasat la cei care zici tu ca "te privesc aiurea" cand aud vorbind romaneste. O sa vezi ca nu e dracul chiar asa de negru si ca si susceptibilitatea noastra contribuie cateodata

Acu ma duc la TV, pe unul din canale e un film cu Jean Réno (Le Jaguar) si pe altu' e Depardieu (Mon pére ce héros). Numai nasuri enorme peste tot, nici nu stiu la care sa ma uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

my god ! iar am mincat hahahahaha .
asta seara vinzoleala mare prin hotel, plin de katiuse hahahaha puse pe treaba, ceva bosorogi le invirteau acolo pe degede, nici nu stiu ce sa zic, as zice patetic, dar dracu acu asta seara m-a batut gindul ca intr-o zi ajung si eu asa, my god !!!
altfel azi in drumul meu am descoperit hotelul in moscovica, se numeste swiss hotel, l-am examinat bine pt data viitoare, ala chiar rupe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

daca e vorba de "My father the hero" tocmai l-am vazut si eu acum vreo 10 zile. foarte misto!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

irimell, sa-ti traiasca corsetu' si sa-l aduca pe linia drepta pe musiu vertebratu!!! Da' reeeeepede!!!
doruletz, tot racita, insa dupa ce-l forfecai azi pe Ibsen vreo trei ceasuri, parca m-am mai destupat...si-acu ccc curgeee!!! ( no hai ca te-ntreb ca Guica: vizitatoru' originar din Iasi nu s-a maritat inca??? C-asa trebea!!! :-))
mihalea, pai stai sa vezi ca la capitolul paranoia, noi inca stam bine, ca ne gindim mai mult la chestii colective...altii mai la est de noi, se gindesc la chestii personale. Ca sa dau un exemplu concret, am o colega din Afganistan, care e refugiata aici cu copilul si parintii ei, cam de vreo 5 ani jumate. Povestea ca, inainte de a-si lua taica-su masina, obisnuia sa vina la scoala cu bicileta, da' acu evident o aduce taica-su cu automobilul (sta cam la 15 minute de scoala, dpdv bicilistic). Ea ar vrea sa mai pedaleze oleaca, insa tat-su nu se lasa induplecat, ca ce-o sa zica lumea, cind el are masina parcata in fata casei si fii-sa tot pe bicicleta umbla??? Asta in conditiile in care danezii nu dau doi bani pe eticheta si pe ce crede alalalt despre el!!! da deh...asa era acasa la om!!! (Aplicam aci teoria mioritica cu capra vecinului??? )
narancea, ti-e mai bine azi, mami???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Irimell Irimell, ciresel japonel, na esti bine, vertebrato !!! ne bucuram sa mai auzim de la tine, singura japonica acceptata aici la noi, hahahahahaha for you sensei !

Mergi la inceput

bine pe draq, m-am aruncat la la mielul ala de ieri, la care renuntzasem in favoarea pestelui, cotletzele de mielutuz la gratarel cu fasolica verde, ehhhhhhhhh ce-am iubit nu se mai vede, alta rima n-am gasit...

acu nici la piscina nu mai am putere sa ma duc. miine ma scol la 11, nu am trebi matinale, si m-as fi dus in oras in the russian wild night life, dar am inca o raceala in corp. miine oricum trebuie sa ma duc in oras seara dar a doua zi o sa ma scol in zori, asa le potrivesc eu , cu . las tot ce e mai greu pe vineri seara, simbata noaptea am avionul si mi-am luat simbata de odihna aici tocmai ca sa nu plec mort acasa, si sa pot vineri noaptea sa intru la culcare simbata dimineatza hahahahaha dar mort tot am sa ajung caci simbata cind ajung in copenhaga e prea tirziu nu mai e nici un avion de billund si abia duminica in zori la 8 am belet, asa ca se anuntza o noapte in capitala, mai ales ca de la un timp ce se intimpla in copenhaga bate la poponel multe locuri salbatice hahahahahaha

necajit tare, ca aia din ukraina au o petrecere vineri in krimeea si daca era fugeam vineri seara si ma intorceam simbata inapoi in moskowa si plecam acasa, numa ca nu pot, viza ruseasca e numai cu o intrare si daca ies nu mai pot revenii inapoi la avionul de dk. si uite asa. problems problems problems, toate merg cu

am baut ceva cognac ararat, armenian, costa si aici de rupe, are asa un gust acrisor, greu de descris, si este excelent, dar dupa aia lasa un gust, dracu stie, poate bun poate nasol... asta incerc acu sa clarific, la ora asta hahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by doruletz
Acu ma duc la TV, pe unul din canale e un film cu Jean Réno (Le Jaguar) si pe altu' e Depardieu (Mon pére ce héros). Numai nasuri enorme peste tot, nici nu stiu la care sa ma uit

doru', noi am avut 2 in 1 in seara asta:
Tais-toi, cu Jean Reno si Depardieu. Aci se vad concomitent nasurile

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaa gigea... si tu ma tot dupa orficiile nazale ? a dat strechea in voi ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

in mine n-a dat nimeni

Mergi la inceput