Sus... in Scandinavia (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

hai hai nu fi moldoveanca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

narancea iar vrei sa ne transformi in scufite rosii lupi, broaste sau alte aratanii???? Vezi sa nu patesti asa !

Mihaela si fetele mele

Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Ca tot is moldoveanca si am uitat sa va intreb: io ash vrea sa imi iau cu mine niste cduri care evident is super piratate. As putea avea probleme la vama? Stiti ceva de treaba asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

eu v-as transforma in broaste !!!

nu mama, moldovenii nu au probleme cu nimic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

annie, daca pleci cu avionu', slabe sanse sa ai probleme cu asta
am trimis la america vreo 20 de filme romanesti, anul trecut si nu a intrebat nimeni nimic

irimell, lena, ce bine ca mai vizitati poiana!

o sa lipsesc si io vreo 2-3 zile, mami layu, motivezi absenta?

am fluturasi la stomac

Mergi la inceput

Julia drum bun sa aveti!!! Te asteptam printre noi si dupa ce ai ajuns de tot PA!
ma crezi ca am si io fluturasi pentru tine?

Mihaela si fetele mele

Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

da, un PUIUT frumos frumos. intre copii, ea a fost Melissa.

multam Ana Maria. barbatu meu e cam impotriva sa iau de pe internet, dar pe mine "ma tot fura" desi am luat deja niscaiva tepe. chestia cu paltonul, cred ca ai dreptate. blugii insa-mi plac. ca imi plac blugii astia drepti si cu talie regulara nu low rise. urasc moda lu Britney Spears.

buenas noches a todo el mundo!!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

mai copii, am venit sa va spun ca eu nu mai pot sa citesc aici ca am intrat in ultima suta de metri cu examenul si nu mai citesc nimic altceva ca mi-e frica ca retin. In alta ordine de idei, ma pe mine de frica, scuzati ca ma exprim asa plastic dar asta e adevarul. Nu am mai fost asa disperata de la examenul de admitere in facultate (nu mai spun cati ani in urma), cand am fost 10 pe loc. Cine dracyu' m-o fi pus? Daca scap si de asta, exista dumnezeu. Va rog sa tineti pumnii pe 6 septembrie intre orele 9 si 13 (ora mea). Va multumesc.

Pana atunci am scutire medicala.

Va pup pe toti , sa fiti cuminti si sa va rugati pentru mine Eu nu sunt din cale-afara de credincioasa, dar alta solutie n-am. Doamne ajuta, apara si pazeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

ah, arborico, drum bun (ca de asta intrasem inainte, dar m-am luat cu vorba), si bine ai venit (cu anticipatie!) pe continetul American! Tin pumnii, sa ai zborul lin.

si Katarina, felicitari pentru baietel!

si restul felicitari pt stiti voi ce

Mergi la inceput

Am citit si eu despre Melissa, ce trist...

istme, io tzin pumnii sa stii! Am sa butonez numai cu un deget in orele alea...pe bune! Succes si pana atunci te acceptam cu scutirea .

Noapte lina sa avetzi! Si catziva purici acolo pe-un picior...de broasca. tzac!

Mihaela si fetele mele

Silvia

Mergi la inceput