Stam intr-o garsoniera si din lipsa de spatiu am renuntat la caloriferul ( de 2 elementi ) din bucatarie.In aceasta vara s-au instalat repartitoare si administratorul care a venit cu echipa de montaj ne-a spus ca trebuia sa obtinem aprobare de la Radet , pentru renuntare la calorifer, ca cream dezechilibre in incalzirea termica....de parca am fii singurii , el stiind acest lucru de 2 ani , noi platind caldura indiferent de nr. de calorifere....dar acum vrea aprobare....dar nu stie ce pasi trebuiesc urmati.
Cum problema e timpul si teancul de hartoage care cred ca trebuiesc sa le intocmesc, va intreb daca ati trecut prin asa ceva si daca stiti ce trebuie facut.
Va multumesc.
"Nimic nu costa mai mult decat nestiinta!"
Da, administratorul are dreptate. trebuie obtinuta aprobarea pt. debransare de la RADET. Actele necesare (care le mai ti eu minte)
Avizul asociatiei
Cerere
Plan de reechilibrare hidro(termica)
Planul/schema/proiectul instalatiei termice a blocului
taxa..
etc. etc.
Drumuri multe intre RADET central si cel de sector.
Toate acestea se finalizeaza cu un proces verbal de sistare a energiei termice ce are pe el 3 semnaturi: proprietar, administrator, RADET.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
Dar joxy mi se pare normal sa fac aceste lucruri daca vreau debransare totala, dar daca de buna voie si fara pretentii la plata caldurii renunt la un calorifer, nu renunt la toata energia termica, mai am un calorifer in camera , pe care il vreau in continuare...am renuntata la unul din lipsa de spatiu.....sa fac mii de cereri pentru un calorifer, mai degraba pun altul la loc....
Am auzit o discutie despre acest subiect cand stateam la coada la plata intretinerii. Nu vreau sa te descurajez dar am intels ca te costa o groaza distractia. S-ar putea sa fie mai ieftin sa pui calorifer la loc.
M-am interesat si aveti dreptata.
M-am hotarat si o sa-mi pun un mini-calorifer , ca sa nu mai umblu pe la Radet cu cerere avizata de administrator-asociatie, proiect....plus ca in 3 saptamani primesc raspunsul lor favorabil sau nu
Multumesc mult de raspunsuri.