dureri de cap in sarcina

dureri de cap in sarcina | Autor: tedita

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, sunt insarcinata in 17 saptamani si de vreo trei zile ma tot doare capul, chiar si noaptea( pana reusesc sa adorm). Spuneti-mi daca voi ati avut astfel de dureri si daca da, ce ati facut.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Buna.
A mai fost un subiect pe tema asta, ce-i drept un pic mai demult.
Si eu am patit si inca patesc ca si tine.....dureri ingrozitoare de cap.
Mie dr. mi-a dat voie ca din cand in cand, daca durerile sunt f. puternice, sa iau cate un algocalmin, da sa nu fac abuzuri.
Ca atare, incerc intai cu leacuri babesti, si daca nu trece iau algocalmin.

Toanca si bebe Matei 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu am patit la fel. S-a dovedit ca era din cauza tensiunii mici si m-am rezolvat cu o cafea. Cat ai tensiunea?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Si pe mine ma doare capul de vreo saptamana, de nu mai pot. Mi-am luat tensiunea si era buna 11 cu 7. Am inteles ca felii de cartof legate la locul dureros ar face minuni. Inca nu am incercat, l-am trimis pe sotul meu sa imi cumpere azi niste cartofi.

Laura 9+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

tedita, am avut si eu dureri oribile de cap tot in perioada asta, incepand cu sfarsitul lunii a 3-a de sarcina si pana prin luna a 7-a....imi trecea cu panadol(recomandat de medic).Cafea nu am baut deloc pe timpul sarcinii iar tensiunea am avut-o intotdeauna buna. Am mai incercat sa presez puternic cu degetul mare punctul de mijloc dintre sprancene, deasupra nasului, are efect de alungare a durerii de cap, dar nu mereu il gaseam.
Sanatate multa si sarcina usoara!

Monica si Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu in general am migrene de nu se poate trai...
insa in sarcina, ca prin minune, au disparut! de fapt in primele doua trimestre. acum, in luna a 8 a, am inceput din nou. cu acordul medicului, iau un algocalmin cand simt ca nu mai rezist.

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Buna,Tedita!
Imi aduci aminte de o perioada de cosmar..si eu tot pe la 17 sapt.le-am experimentat si nu vreau sa te ingrijorez dar au durat cam doua luni...ma chinuiau zilnic,intense si nu-mi ardea de nimic,daca urcam scari simteam ca-mi crapa capul si am ajuns chiar la EEC(electroencefalograma..)degeaba! toata lumea ridica din umeri...am luat de vreo 2 ori algocalmin,cand chiar nu mai puteam,si in rest,poti lua daca dr,iti da voie cofedol,sau direct cafea..
eu vreau doar sa te linistesc ca e normal la unele fete si ca trec,uite acum sunt in sapt.35 si e muuuuult mai bine,aproape ca am uitat ca exista...asadar,mult curaj!!
Pup,
Moki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savarina spune:

buna,
si eu am avut dureri ingrozitoare de cap pana in luna a 4 a si mi-am cumparat de la farmacie alifie chinezesca de care foloseau bunicile noastre si m-am dat pe tample cu ea si in plus daca nu mai suportam luam cate un paracetamol si mai ceda durerea , durere care de regula dura cateva zile. Sau mai puneam comprese cu spirt la frunte , oricum leacuri babesti.
Sarcina usoara si un sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Si pe mine "m-au omorat" durerile de cap din primul trimestru ... la mine erau cauzate de o anemie puternica, dar am auzit ca multe gravidutze se lupta cu ele din diferite cauze. In primele 3 luni e bine sa nu iei medicamente de nici un fel ... daca nu merge fara iti recomand doar paracetamol, se da si la bb-i mici, deci nu-i chiar asa de rau.
Eu le-am suportat eroic fara medicamente, m-a ajutat insa f. mult un stick cu mentol ... poate gasesti si in tara asa ceva. Iti dai pe tample si cat simti zona rece iti trec si durerile.
Sarcina usoara si bb sanatos!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
poze, pozilici si poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Si pe mine ma doare capul, mai ales dupa-amiaza. Deocamdata nu iau nimic, dar nu stiu cat o sa mai rezist.
9+

TweetyGeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

TweetyGeo sa incerci sa rezisti cat mai mult.
Mie dr. mi-a dat voie sa iau cate un algocalmin numai dupa ce am trecut de trei luni.
Pana atunci a trebuit sa ma abtin in a lua pastile

Toanca si bebe Matei 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput