Scorpiutzele - pe unde sunt ? (17)
Raspunsuri - Pagina 6
nastasie spune:
gabriela, sa-ti traiasca puiul!
carmen, imi pare rau sa aud ca nu te-ai distrat in concediu.bine ca macar aia mica s-a simtit bine.
noi trebuie sa iesim la cumparaturi ca suntem in bani.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
syd spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa vad cum se face checul,ca am niste poftedar cred ca n-am destule oua si fac clatite.
Inca nu lucrez,am raspuns la un anunt unde cautau o persoana de limba romana care cunoaste piata imobiliara,legea financiara,etc..inca n-am primit raspuns,nici da nici ba.Sigur ca nu-s foarte pregatita dar m-as strofoca sa invat.Ar fi o sansa nemaipomenita.
Intre timp am regasit colegul de banca din liceu,vorbim pe messenger.
Caut sa vand carutul si patul fetei care au costat scump si stau degeaba ,mai scot si eu un ban.
Cautam si o studenta care sa ne mai ajute cu chiria,ca pt moment nu ne descurcam.cam atat. pupici
Yrys78 spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau Carmen de concediu neplacut...mare ghinion. Eu sunt in prag de casatorie, deci va rog sa nu ma descurajati, mai ales ca eu cred ca l-am apucat pe Dumnezeu de picior cu husbandul meu...
Pupici pt toata lumea
HelleneC spune:
Buna dragelor!
Ema, La multi ani cu bine si sanatate si ferit de toate relele din lume Dariutei, care e o scumpa si pupa fata de la noi! M-am vazut cu Iri, am tot povestit (mai mult eu ca asa a fost filmu') si m-am bucurat sa o cunosc, e faina mai... da' faina... de nu va povestesc! Ma bucur ca nu mi-am luat sotul la intalnire, aveam belea apoi cu el. Acum daca tu petreci, mananca tort si pentru noi, ca si eu am sa mananc peste 2 saptamani
Gabriela, bun venit mamica klumea printre noi!
Mina, asa emotii am si eu in fiecare an in aceasta perioada, ca al meu e pe 6, al tau pe 9, doar ca la mine e a 4 oara (cu tot cu nastere) si astept sa am emotii ani muuuulti de acum incolo.
Monica, mama draga, pacat ca nu am poza cu dl. Goe taiat la nas de zici ca au venit haiducii lui 7 cai peste el... la fel am zis: mama zombi ce sunt. Dar nu, asa trecem prin toate, important e sa ramana intreag copilul. Pupa copiii!
Ana, am stat ieri si am citit la fetele din Constanta si... am vazut pozele, mi-am trezit asta noapte barbatul... nici o miime de secunda nu vreau sa treaca cineva prin pierderea puiului drag. E cumplit, cumplit, fara cuvinte... azi am vazut asa o mama, nu si-a revenit nici dupa cativa ani! Pupa puii tai si sa fii sanatoasa sa ii cresti frumos!
Adriana, te cred ca iti e greu, mai ales ca facea parte din grupul vostru de acolo.
Carmen, imi pare rau de tine, as vrea sa aud ca e bine pe toate fronturile, bina ca macar micuta mananca mai bine.
Syd, ma bucur ca ai ceva raze de speranta, pacat ca nu sunt pe langa tine sa ne mai incurajam reciproc, si foarte bine e ca stai putin cu fostul coleg de banca, chiar daca e si virtuala intalnirea voastra!
Yrys, banuiesc ca e faina culoarea ca imi place la nebunie, desi eu am toata casa alba. Poti sa faci poza ca nu e bai, ne mai dai idei! Si nu te speria cand ne "barfim" barbatii neascultatori, citeste printre randuri
Danitin, si eu ma mai uit la pozele ingerasului si ma chinuie multe ganduri negre... chiar m-am apucat de o carte (pe care oricum trebuie sa o citesc in meseria mea) "Terapia pierderii si a durerii" de Iolanda Mitrofan... si as vrea sa inteleg si eu sensul unor chestii care noua ni se par aiurea. E greu si cumplit de acceptat. Sper sa pot termina cartea macar si sa inteleg ceva!
Iri, ai ajuns acasa? Te pup fata frumoasa!
Acum va las, va pup pe toate, si astept sa va dau si eu lunile astea o veste buna, eu imi doresc la nebunie!
Cu drag de voi, Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Ana68 spune:
Dragele mele,cu riscul de a nu fi inteleasa,va scriu ca eu nu pot sa mai citesc despre necazul si tragedia de la Constanta....Imi e cumplit de greu numai sa citesc,sa nu va mai spun ca am deja cosmaruri....Ma infurie la culme aceasta nedreptate,ma face sa-i urasc pe unii oameni si sa vorbesc si sa gandesc numai tampenii,nedemne de un om care gandeste cat de cat si care inca sta bine cu mintea pe umeri....Va rog sa ma credeti ca imi este foarte greu...Nu vreau sa ma lugesc mai mult cu povestile si sa cad pe panta neagra a melancoliei si tristetii....Asa ca acum vreau sa nu va suparati daca nu voi mai raspunde,macar din compasiune,la toate postarile voastre referitoare la aceasta tragedie....Dumnezeu sa aibe grija de cea mica!
Si acum,scorpiute, hai sa pove....
Vreau sa va spun ca inca suntem in cautare de tanti pentru Luana....Tare curioasa sunt sa vad cum o sa faca Luana....Copiii si-au reventi cu raceala.Alex mai tuseste putin,dar e bine in rest....E disperat ca incepe scoala,nu vrea nicicum...
Mina,trezirea!...
Gabriela,sa-ti fie sanatos bebeliciu si sa creasca mare....!
Carmen....pai ce fel de conced isi dorea sotiorul tau?Unul fara copilas?Pai trebuia sa iti spuna de la inceput,nu?Iar la faza cu "de ce nu mi-ai spus?" te aprob....Nici mie nu imi plac surprizele pe care mi le fac singura....Asa ca fa-i si tu la fel...Ce?Tu nu poti intreba cu nonsalanta "pai,ai spus ceva?" si poti clipi nevinovat din gene...E un lucru extraordinar ca Anda e bine...si ca i-a priit aerul de munte....Iarta-ma ca intreb,dar neuronul meu e deja pe moarte si nu-mi mai amintesc:de ce mergi la doctor?No,pupici micutei si la mamicuta ei!Si nu mai fi suparata,orice foaie are doua pagini,nu?Intoarce foaia!...
Yrys,pai casa de piatra!Noi nu te descurajam....doar vorbim din experienta de viata....hehehehehehehe...
Ema,iertaciune,ca nu am fost atenta si noroc cu Elena,ca a amintit ea...LA MULTI ANI! pentru creata Daria....O pup si o imbratisez pe frumusete ,cu tot dragul si ii urez din suflet sa fie sanatoasa,sa cresca mare si sa va aduca numai bucurii!
Elena,ce frumos ca te-ai intalnit cu Iri...Asa-i ca-i super?Asta am descoperit si eu,ca e super sa te vezi cu fetele cu care discuti pe forum,de cand cu intalnirile cu fetele din Timisoara....Chiar maine seara ne intalnim iar....Poze ati facut si voi doua,ca sa va vedem?
Multumesc din tot sufletul pentru toate urarile tale minunate....Iti doresc asemeni....E greu!!!!Sa fie copilasii sanatosi si sa ne fereasca Dumnezeu de napasta!Pupa frumusetea aia de roscovan,mamico,si te pup si te imbratisez si pe tine!Spor la trebsoare...hihihihihi....
Scorpiute,va pup pe toate si sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
klumea_blondy spune:
va multumesc pentru primirea calduroasa pe care am primit-o aici in clubul scorpiutzelor!nici nu ma asteptam!insa va rog sa-mi iertati ignoranta dar nu prea va cunosc bine asa ca o sa incerc sa ma integrez treptat!
pe otv acum e nea jiji becali care promite oamenilor din vadu rosca ca va reconstrui cca 300 de case
voi il credeti?
gr
mina spune:
Salut
M-a gasit mancatu de pepene la ceas de seara in timp ce butonez ceva pt maine la birou si normal ca sunt cu un ochi pe aici....
Yrys,daca asta simti atunci asa e, o s-aveti parte de o eternitate de fericire impreuna, dar o sa fie si momente in care va vine sa va strangeti de gat. Asa, de fericire . Asta e viata, are si momente mai grele,dar pe ansamblu viata in 2 care se iubesc e minunata asa ca fruntea sus si spatele drept, ia pe future husband de mana si meri pe drumu tau!
Elena,nu mai zic de ce emotii am, desi nu mi-s slaba de inger, insa probabil ca prima aniversare a odorului e mai emuvanta ca altele. Am inceput deja sa imi aduc aminte ce faceam anu trecut pe timpu asta si=mi dau lacrimile.... sentimentalisme de mamica.
Oups, m-a prins sotu ca pierz vremea pe net "cu forumu ala".
Va pup
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
nastasie spune:
buna dimineata!
emma, spun si eu cu intarziere "la multi ani!"Dariei.sa fiti sanatoase si tot ce va doriti.
gabriela, eu una nu pot sa-l sufar pe jiji.daca vrei iti trimit(sau poate stii deja) conversatia necenzurata a lui don jiji cu un reporter.
nu am reusit sa ajungem la cumparaturi.
eu si sotul meu suntem intr-o mare dilema.trebuie sa izolam balconul ca a cam aparut mucegai de iarna trecuta cand era razvan mic si am pus aeroterma in dormitor si balconul a fost prea rece.si ne gandeam ca daca tot facem asta sa daramam peretele si sa marim dormitorul.ma gandesc cu groaza la praf si mizerie.dar mai este o problema ca noi scosesem ap la vanzare dar deocamdata am renuntat ca nu am avut oferte bune si stiti cum e piata imobiliara acum.si ma gandesc ca daca facem asta si apoi gasim cumparator?nu stim ce sa facem.
va pup si va doresc o zi minunata!
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
va multumesc ca sunteti alaturi de mine ca de obiceisi nu ma faceti sa cred ca sunt eu aiurea si am lasat copilul singur in pat...dar asta e...acum m-am mai obisnuit cu ideea, mai radem de cucui, alex a zis ca asa cu julitura asta ruxi seamana cu ZORO.
ema, la multi ani cu intarziere pentru daria, sa fie sanatoasamsi sa-i dea Dumnezeu tot ce-i mai bun pe lume.
eu sunt cam trista fiindca duminica pleaca sotul meu, noroc ca nu este pentru fff multa vreme.
va pup si fug sa mai stau cu ruxi ca deja mananca dintr-o revista
sa aveti o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos