Scorpiutzele - pe unde sunt ? (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

monica, si razvan a cazut tot din cauza ca l-am lasat singur in pat.toate vecinele spuneau sa nu-l mai las nesupravegheat, dar asta inseamna ca sa stau toata ziua dupa el si sa nu mai fac nimic, dar treaba cine o face in casa,ca ziua sunt singura.stai linistita si nu-ti mai face atatea probleme.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Emma, La multi ani pentru Dariuta ta, sa fie sanatoasa sa creasca mare si cuminte. Cu intarziere!!
Deobicei imi mai arunc cate un ochi macar sa va citesc daca nu apuc sa va scriu, aseara am avut copii cuminti Daria la 7 dormea dusa iar David la 8.30 era in pat... si noi dormitam pe canapea la televizor asa ca la 9 eram in pat. Ce bine, ca azi la 6 ai mei erau deja fitt!!!
Ieri seara ne-a tinut unul de la asigurari pana catre miezul noptii sa ne asigure el pe viata cica!!! Mai ca imi pica capul pe masa si el nici in ruptul capului nu vroia sa plece pana nu-i semnam polita. Pana la urma l-a mai amnat sotul niste zile. Pe mine ma cam inerveaza astia cu asigurarile lor. Ca unde iti lipsesc bani, cum sa faci sa-ti cumperi casa, sa ai la pensie.... Pai daca ai bani ai daca nu, nu. Daca ai iti cumperi casa , daca nu stai in chirie si gata. Plus ca de cate ori vine cate unul asigurarea care o ai nu-i buna numai a lui e super!! Prostii.
Gabriela bun venit printre noi si sedere placuta si cat mai lunga.
Elena ce fain ca te-ai intalnit cu Iri, pacat ca sunt asa de departe, mi-ar placea si mie asa de mult sa ma intalnesc cu voi. Dar nu-i nimic, Ana si Danitim la anul cand ajung in Timisoara poate o sa reusesc sa ma vad macar cu voi. Cine stie cand o fi asta poate la toaman viitoare, in vacanta de pasti sigur nu vom ajunge, din cauza bebelui.
Cand aud asa vesti triste ca moare un copilas imi vine sa plang. Am citit la voi dar nu indraznesc sa citesc mai mult si nici sa vad poze. Nu de mult am auzit si eu o poveste tot aici pe forul o mamica din canada mi-a scris baietelul ei a murit la cateva ore dupa ce s-a nascut avea cordonul de trei ori dupa gat. Era asa de trista. E cea mai mare durere sa-ti pierzi copilasul.
Monica, nu te necajii in privinta trantei, e doar prima o sa mai vina si altele. A mea are deja cateva la activ. Inca nu stie sa mearga in patru dar ii place sa se rostogoleasca. Oricat de mare ar fi patul si oricat de departe de margine as puneo reuseste in cateva secunde sa fie pe jos. Chiar alataseara imi spune sotul meu ca a mai tras o tranta. eu am fost plecata cu David la o prietena sa ma grija de copii ei si a ramas el sa o culce. Si a cazut. Mai mult e sperietura!!!
Gata, ma duc sa-mi hranesc copii, sunt cuminti nici nu-i aud, David e la televizor si Daria si ea pe acolo. Mergem la fitness, David ca eu am lasat-o mai moale. Macar 2 ore ma scap de el, sa-si mai consume putin energia ca altfel ma inebuneste pe mine toata ziua cu un iesit afara!! Noi fetele mergem sa ne cantarim si sa ne masuram sa vedem cat am mai crescut
Va pup pe toate si o zi cat mai buna!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

elena,ana,mira,adriana,va multumesc tuturor pentru urari.eu is cam nauca de cap.am adormit pe la vreo 2,caci m-am chinuit sa descarc niste poze.le puteti vedea,la semnatura.chiar ca a fost super petrecere de copii,chit ca nu au fost multi prichindei.am dat si eu in mintea lor si sa ma fi vazut cum urlam:"nu mi-e frica de bau-bau".
chiar asa,elena,ceva poze?oricum astept sa intre iri cu forte noi.ai reusit sa mai salvezi din situatie aseara????
gabriela,putem vedea si noi bebelusul?suntem niste curioase de numa'.sa-ti traiasca si sa mearga cat mai repede,sa-ti distruga cartile din biblioteca.asa de naduf,caci a mea e jumulita rau.
ana,spor la cautat bona.sa fii dura!!!!
syd,nici nu stii ce ma bucur sa vad ca nu ne-ai uitat.sa dea domnul sa rezolvi o data cu jobul asta.si multa bafta la vanzare!!!cum faci publicitate?nu aveti un afisier in oras?mandretea ta ce mai face?la capitolul barbati???
carmen,nu mai are rost sa-ti spun ca al meu seamana leit,dc te consoleaza cu ceva.mai ales ca in ultimul timp,e asa de nervos.se ia de copil,o tachineaza pe soacra-sa,de a facut criza de fiere.ce mai,e micul goe.incerc sa-l ignor.poate se rezolva situatia de la sine.dc ii dau atentie,ies scantei rau de tot.in plus,il taxez la capitolul,or,pedeapsa mai mare nu e pt el.
vine sefu.scriu mai tarziu.

Ema

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
Emma ,"la multi ani !"Dariei,cam tarziu ...dar cu scuzele de rigoare.
eu sunt cam ametita,n-am prea fost pe faza la multe lucruri de pe aici.
Ema,la mine capitolul asta nu-l afecteaza,nu prea am cum sa-l pedepsesc,doar sa nu-i fac mincare .
Elena si Iri, cred ca a prins bine intalnirea si v-ati varsat offul!
Ana,el a zis sa nu luam fata,dar mama preconiza sa plece si plus de asta toata lumea avea copiii.
tre sa fug,pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Fetelor bine v-am gasit

In sfarsit ma mai linistesc si eu.
Calatoria a fost placuta,nu ma asteptam sa prind asa o vreme frumoasa in Suceava.Orasul e frumos,aerul e cu totul altul decat in Bucuresti.La clientii mei totul a fost ok,mai bine decat ma asteptam si profesional ,plus ca tipii sunt de gasca,oameni cu bani ,dar deosebiti.
M-am vazut cu Elena(cum v-a povestit ea) e o super scorpiuta,fara sa incerc sa o laud e realitatea!Din pacate nu am vb prea mult,dar i-am promis ca mai vin si ne facem mai mult timp.M-a dus la cetate si eu care venisem pe tocuri incepusem sa "sap" in pamant si pana la urma am mers pe urmele lui Stefan cel Mare desculta!Din pacte pentru mine nu am avut timp de manastiri ,nici macar de cele din Suceava.M-am simtit minunat acolo si oamenii sunt deosebiti!
Din pacate nu am facut poze,eu am plecat fara aparat
Ieri am plecat si am trecut si prin Iasi pe la alti posibili clienti.M-am invartit un pic prin oras ,am reusit sa vad de afara Palarul Culturii si Teatrul National si sa-i cumpar lui Iris o carticica cu animale.
Am facut la dus 6 ore(din poarta in poarta) cu tot cu ocolisul.V-am spus ca sunt vitezista,dar nu imprudent si mi-a permis si masina si drumul.La intoarcere de la Iasi pana la Buzau am facut 4 ore....
Pupici mari Elenei cu ocazia asta
LA MULTI ANI,DARIEI !!! Sa fie sanatoasa,sa se faca mare si frumoasa!
Ema imi pare sincer rau ca nu am ajuns sa te vizitez,merci pentru invitatie,stiu ca esti o scumpa si chiar mi-ar fi prins bine o feliuta de tort .Alta data,nu vezi ca sunt umblareata,poate gasesc un clint si la voi in zona.

Da stati sa vedeti acasa...sotul meu a fost un tata model.Si-a ingrijit fata,a hranit-o,a aculcat-o s-au jucat,nu a plans deloc!!!!
Deci daca vrea... poate!
Alt aspect e ca fata mea ma ignora voit,se facea ca nu i-a fost dor de mine,nu ma pupa,sta numai dupa tasu'....dupa 3 zile...ocazie buna pentru el sa-mi spuna ca pe el al iubeste mai mult!!!
Intr-un fel m-am consumat fiindca nu m-a pupat astazi la plecare,ci numia pe taicasu'
Va pup pe toate cu tot cu copilasi si bun venit...Gabrielei,parca?!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

iri, i-o fi facut tati toate poftele ca sa aiba probleme cu ea si acum e si normal sa-l pupe pe el primul.nu fii geloasa.o sa vina ea la tine.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Cu intarziere si plecaciune smerita: La Multi ani, Daria scumpa. Sa ai parte de viata lunga, fericita. Emma sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de viata alaturi de ea!

Fetelor sunt tare bine dispusa azi: la birou a venit un client la usa sa semneze contractul (deci bani am facut), dupa amiaza merg la ziua unei mici printese care e leat cu fi-miu (incep aniversarile de un an in grupa lor de varsta), tot azi e si ziua fratelui meu...zodia asta a fecioarei a devenit ff importanta pentru scorpia din mine.....
In plus constat ca am inceput sa mai dau jos din kg, poate saptamana viitoare ma bag pe cura voastra sa accelerez putin procesul cat e omu' plecat. Bay the way, Monica, si jumatea mea pleaca duminica, numai pt o saptamana si numai la CLuj, da' tot mi-i urat singura.

Asa ce tanjesc fetelor sa am macar un we numa cu barbatii mei iubiti, da' dupa cum se arata nu stiu cand se va intampla. Acu e mama la mine dupa aia we viitor parca vad ca-i loveste pe socri doru de cupil. Si normal ca nu pot sa le zic sa nu vina numa ca-s io ciufuta si vreau sa fiu singura cu bietii....

Inutil sa va mai zic ca desi sunt la birou nu am nema chef de munca.

Dar vreau nu vreau tre sa ma pun pe treaba un pic macar asa ca va pup dulce

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

si eu as vrea sa imi vedeti puiutul ca tare sunt mandra de el,dar nu stiu cum sa adaug poze
ma ajutati?

gr

Mergi la inceput

gabriela, ai incercat la "album foto"?

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

carmen si mina,multumesc mult pentru urari.niciodata nu e prea tarziu,mai ales ca fiica-mea inca mai traieste euforia zilei de ieri.
iri,lasa ca ne-om scoate noi parleala.ideea elenei e excelenta,poate o punem de o vatra dornei la un moment dat.dar,tot vb elenei,ce sa fac cu sotul????
micuta iris e taaare smechera si bravo ei.am impresia ca vrea sa te pedepseasca pentru lipsa.hm,nu a fost incantata de carticica?nu are mania oualor kinder?si sa nu mai zici nimic de sot.al meu s-ar fi suit pe pereti demult.e f intelegator.
vezi,carmen,ai gasit un punct sensibil.eu tot cred ca cea mai buna solutie e sa ignori fazele astea si sa nu mai pui la suflet.oricum ei nu dau doi bani.
bravo,mina!!!!iti doresc cat mai multi clineti si cat mai putine kg!!!aaa,si sa nu ai pofte la petrecere!!!
gabriela,o alta alternativa e:http://login.yahoo.com/config/login?.src=ph&.intl=us&.partner=&.tries=1&.done=http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
adriana,cum e la mare?au venit niste clienti si spuneau ca e superb,fata de vremea de aici,ploioasa si mohorata.mi s-a facut iar un dor de mare,si tocmai ce ma impacasem cu ideea ca vara s-a sf.

Ema

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput