Scorpiutzele - pe unde sunt ? (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

si la noi,si la noi!!!
lory,aceeasi chestie cu zugravitul.si crede-ma,ca e nevoie,dupa ce am brau de palmute si desene lupestre.dar cand ma gandesc cati bani bag in muncitori si lucru de mantuiala,nervi,preaf,agitatie,lucruri mutate si tot nu iese cu mvrei.uffffff........
eu s-ar putea sa-l cooptez pe sot la cura,dupa ce pleaca ai mei,caci cat gateste soacra-sa nici o sansa.cu aia mica sa vad ce fac.
danitin,bine ca te-ai distrat la meci.frumoasa meseria ta,desi cred ca te epuizeaza psihic si fizic.nu incerci cura noastra?e usor de tinut,mai ales pt kg putine
yrys,poze????????

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by emma27

si la noi,si la noi!!!
lory,aceeasi chestie cu zugravitul.si crede-ma,ca e nevoie,dupa ce am brau de palmute si desene lupestre.dar cand ma gandesc cati bani bag in muncitori si lucru de mantuiala,nervi,preaf,agitatie,lucruri mutate si tot nu iese cu mvrei.uffffff........
eu s-ar putea sa-l cooptez pe sot la cura,dupa ce pleaca ai mei,caci cat gateste soacra-sa nici o sansa.cu aia mica sa vad ce fac.
danitin,bine ca te-ai distrat la meci.frumoasa meseria ta,desi cred ca te epuizeaza psihic si fizic.nu incerci cura noastra?e usor de tinut,mai ales pt kg putine
yrys,poze????????

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Ce cura? nu ma injurati, probabil ca s-a mai zis, dar memoria mea...

Momentan sunt f intoarsa pe dos ca am lasat cupilu cu mama azi (sapt asta tre sa merg la birou) si toate bune si frumoase, mai putin acum seara cand i-a dat sa bea ceai prea mult si a vomitat. L-am auzit ca ghiortzaie, am atentionat-o sa nu=i mai dea, si normal ca a stiut mai bine, i-a mai dat si a vomitat. Oooof. M-am abtinut si nu am zis nimic. Si voi stiti ce greu pastreaza o scorpie in ea.....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Seara buna!
Eu sunt cu sefii din Bucuresti pe cap, evalueaza pagubele de la inundatii, de maine sa alerg la firma de asigurari ca e calculatorul de acolo mort, sa mai fac nu stiu ce... apoi pleaca.
Iri a ajuns la Suceava, dar numai am vorbit putin la telefon, maine ma vad cu ea, mi-e ciuda ca s-a suprapus cu vizita oficiala, asta e!
Eu azi i-am plimbat prin Suceava, la cetate, la cofetarii, la... peste tot, am ajuns la 9 in casa rupta, si abia astept sa ma vad cu Iri sa ne barfim barbatii - cu acordul ei, desigur!
Daca nu am facut reuniunea scorpiutelor pana acum, o sa o facem asa, pe bucati. Vad ca la Timisoara s-au intalnit Ana cu Danitin, acum eu cu Iri, sa vedem cine urmeaza! saptamana viitoare merg la Sighisoara, cine e din zona, sunt dispusa la o intalneala!
Fug la somn, sunt rupta si copilul nu se face la calculator, nu?
Va pupa cu spor si drag de voi, Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata, desi nu mai e buna pentru mine.la "constanta la apel!" avem o prietene de care tocmai am aflat ca pe drumul de intoarcere acasa au avut un accident de masina si fetita lor de 4 luni a murit.d-zeu s-o odihneasca! toata constanta e alaturi de ea.sunt intoarsa pe dos.nu-mi vine sa cred.va pup

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of, Dumnezeule, ce tragedie, imi pare asa de rau, Dumnzeu sa o odihneasca

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

stiu, monica.o parte din fetele din constanta o vazusera ultima data acum o saptamana si se minunau de fetita ce mare s-a facut.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

mai,iti vine sa-ti dai pumni in cap,cand auzi de asa ceva.mi se infioara parul pe mine.offff.dumnezeu sa o odihneasca.fac si eu ca bunica-mea:ii lasa pe toti nebunii sa umble pe strazi.nici nu ma gandesc ce e in sufletul parintilor.mi se rupe sufletul!!
luminita,e vb de regim disociat:3 zile lactate,3 zile fructe si legume ,3 zile carne,dar minim 2 l apa pe zi.la mine vad ca a inceput sa dea roade.
elena,sa scapi si tu o data de nebunia asta.numai grozavii in ultimul timp.dupa ce ca erati cum erati,trebuia sa le mai faci si turul?de cofetarie le ardea lor?o convingi pe iri sa treaca si pe la mine,caci nu am cum vb cu ea.mai ales ca e slaba si poate gusta o gura de tort maine.chiar pe unde te duci la sighisoara?

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Am intrat sa mai vorbim de una, de alta, dar am vazut postarea cu tragedia de la Constanta si iau o pauza, sunt cutremurata...Dumnezeu sa odihneasca ingerasul in pace.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor, imi pare rau ca v-am dat o veste rea.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Cumplita veste!!! Imi pare tare tare rau...Ce sunt eu intoarsa pe dos ca am racit - din cauza curateniei lu' peste afumat - m-am saturat...imi vine sa ii arunc pe toti pe geam, insa cu treaba asta am constientizat ca problemele mele sunt insignifiante fata de asa drame...Imi pare tare rau, Adriana.
Lori-k, singurul meserias care munceste non stop e tatal meu, care saracu' nu stia nimic de rigips, poliester si alte prostii...si future husband, care vad ca nu mai poate sa mai traga de el...Imi promite ca terminam pana duminica, insa nu cred.
va povestesc mai incolo cum sta treaba, ca acum nu imi arde...:( Imi pare tare rau, Adriana, inca o data.
Dumnezeu sa o odihneasca!
Va pup

Mergi la inceput