Scorpiutzele - pe unde sunt ? (17)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Yrys78 spune:
Dragele mele,
Multumesc ca m-ati bagat in seama :) si o sa incerc sa va lamuresc pe toate de cum stau lucrurile.
In weekend am muncit ca robii...dincolo de pregatirile pt nunta sunt cele de iarna. Avem 2 pereti de la dormitor in exterior si practic am muncit sa ii izolam cu polistiren expandat si rigips. Munca multa si complicata, mai ales ca nu am mai facut treaba asta niciodata. Am mare noroc cu un tata - care spune future husband ca ma rasfata chiar la 27 anio, ca daca ii spun sa stea in cap, sta fara sa comenteze. exagereaza...va spun eu...Mai avem inca mult de lucru...am pus rigipsul, acum trebuie sa vopsim peretii - de vopsit din asta vorbeam eu, Emma, ca altfel, la nunta nu imi schimb culoarea-n cap ca mi-e frica - sunt blond saten.
Sunt bucuroasa ca nu a luat-o apa pe bunica, Slava Cerului! Imi e atat de frica pentru ea, desi nu e singura, ca avem rude pe langa ea, dar e atat de speciala...e un inger, ce sa mai...Imi doresc sa mai ajung anul asta sa o vad...Hellen, sa ai mare grija de tine...sa ne spui ec se mai intampla pe-acolo - bunica e la Milisauti, aproape de Radauti si se aude ca s-a rupt si pe-acolo un pod...insa bine ca nu a ajuns Suceava la casa ca trece f f aproape. Iri ai grija cum mergi si intr-adevar e posibil sa faci 8 ore, mai ales pe drumul ocolitor care e crunt, pe la Sapoca...iti tin pumnii.
Emma, numai bine si spor la slabit daca asta iti doresti...Stiu ca e foarte greu sa tii cura... sunt langa tin si langa Danitin (nu esti deloc grasa...esti numa' bine - te-ai distrat la meci? si mie imi place sa merg la meciuri - defulez toate necazurile ...imi place fotbalul ca asa m-a invatat tata - future husband se oftica desi si el e stelist - eu tin cu toata lumea si imi place cel mai tare campionatul englez. Lori_k cum e cura?
Pe mine ma ia si ma lasa ideea de a slabi, asta si pt ca toata lumea ma influenteaza cum ca-s slaba - insa am nevoie de sport si timp pentru el. Ana68, numai bine!!! Si eu te invidiez pe tine (ca tot o invidiai tu pe Adriana) ca stai unde stai...in alta lumea fata de aici, la Bucuresti, unde cred ca e cea mai mare concentratie de oameni rai pe metru patrat...asta e...noroc ca mai sunt exceptii...Adriana, sper sa iti intre banii si sa faci cumparaturi pentru razvan - si mie imi place sa fac cumparaturi, mai ales cand sunt prost dispusa si sunt mereu saritoare sa merg ba la Matro, ba la Carrefou, ba la selgros- ieri aveau nevoie de vopsea lavabila si au facut greseala sa trimita 3 femei dupa ea - am intarziat vreo ora si nu mi-am luat telefonul la mine
Cam astea - de maine iar incepe debandada acasa in multe acte ca vine iar tata - a inceput chiar sa ii placa. Sper ca la sfarsitul saptamanii sa terminam nebunia, ca cedez nervos.
O saptamana usoara si va pup pe toate: Mira, ce familie frumoasa ai!!! Sarcina usoara si sanatate.
pupici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
fetele si eu astept banii de la cas ca painea calda...desi am zis ca nu mai fac cumparaturi pentru astia mici si ca am terminat am vazut niste lucrusoare super si abia astept sa le cumpar.
eu parca mananc mai mult ca niciodata, nu m-am cantarit ca sigur intru intr-o pasa proasta si nu vreau...sper sa mai slabesc cand pleaca sotul si o sa fiu singurica sa nu-mi mai faca nimeni pofta cu nimik.
am fugit la baie, ruxi iar a adormit in caurt afara si acum nu se trezeste sa-i fac baitza
noapte buna si pupici
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
mina spune:
Salut
M-am intors ieri de la mare, tare bine a fost, obositor si usor trist (fara tati normal ca suntem nitel tristi) dar a fost frumos, vreme buna, soare, apa calda.... ce-as mai fi stat cateva zile. Mai ales ca am fost cu socrii si am fost taaare rasfatata, parca au avut oamenii 2 copii in grija, eu si fi-miu . Asta e, asteptam cu nerabdare sa ne ducem iar anu viitor.
Va pup si ma duc sa-mi odihnesc oasele in patul meu, langa baietii mei... bine mai e acasa.
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
Lory_k spune:
'NEATA ,LA TOATA LUMEA!!!!CE MAI FACETI,DRAGELOR? Dupa cum vad sunteti bine toate.Cele care tin cura?Eu am tinut ceva dar...am calcat strambAsta e,numai sotul asta al meu ma corupe! Cand vreau si eu sa ma fac frumoasa ,incepe cu mancatul la restaurant,cu poftele de fripturi,mititei etc. Imi face asa numai ca sa ma potolesc cu dietele. Imi tot spune ca nu e cazul sa ma alarmez,si uite asa ma da peste cap. ACUM SA NU VA GANDITI CA AM MANCAT CA SPARTA!!! Foarte putin din toate dar...suficient ca sa fie considerata abatere.
Oricum de stepper nu ma las.Cu ploile cum stati? NOI POIMAINE AVEM TAIFUN IN SCHEDULE!!!!TRIST DE TOT! Cica e cam mare.Pana atunci,va pup pe toate
si o sa va povestesc cum a fost. Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
nastasie spune:
yrys, lasa ca e frumos cand va aranjati casa chiar daca e mult de munca.dupa aia o sa ai rezultatele mult asteptate.
mina, sa tii de socrii astia ca la ochii din cap.te invidiez pentru asa socrii.
va doresc o zi minunata!
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelesunt cu d-ra ruxi in brate si nu prea ma lasa sa scriu
sa aveti o zi minunata
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Yrys78 spune:
"neatza la toata populatia scorpioneasca! O zi buna si cat mai putine influente meteorologice...si eu sunt, danitin meteodependenta si imi cade cerul in cap intr-o zi asa mohorata ca asta.
A venit taticul meu din noou si mai progresam cu casa...Azi da cu vopsea si maine da culoarea pe care trebuie sa o aleg azi...sper ca de maine seara sau poimaine sa fie locuibila camera.
O zi buna si va pup
Lory_k spune:
YRYS,cand vad ce povestesti aici de zugraveala,parca imi aduc aminte prin ce am trecut acum o luna cand am fost acasa si mi-am inchis balconul.La tine totusi,vad ca merge treaba cat de cat repede,la mine...s-au investit multi bani,multi nervi si mult timp ca deh,profesionisti in domeniu!Decat sa ma mai pui sa fac o renovare in casa mai bine tin o cura zdravana de 10-10-10+stepper de dimineata pana seara! ASA CA,TE PUP SI SPOR LA TREABA IN CONTINUARE! Lory_klui
ALIN CRISTIAN
danitin spune:
Yrys, multumesc ca-mi esti alaturi. iti tin pumnii la renovare. Oricum, daca ai nevoie de sugestii in domeniu sau in legatura cu pregatirile de nunta, iti stau la dispozitie, ca am trecut si eu prin asta, ce-i drept acum 4 ani si la Timisoara, dar sugestii si incurajari pot oferi oricand.
Lori, si la mine sotul e de vina pentru tentatiile culinare. mai ales ca el e genul care poate manca oricat si orice ca tot super suplu ramane.
O zi buna scorpiutze, si nu va lasati turtite de vremea urata...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
nastasie spune:
eeee, la noi la constanta e soare, asa ca nu suntem turtiti de vreme noi.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)