Bebelusi de sept-oct 2004 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
elyanne spune:
quote:Pe-asta n-o auzisem
Originally posted by tyaa
Salut!
Vin si eu iarasi cu o intrebare...trebuie sa ii dau Elisei fier zilnic ca e anemica si cineva mi-a zis sa am grija sa nu ii atinga dintii ca ii afecteaza. Asa i-a spus medicul. Voi ce stiti despre asta?
La multi ani, Armin!
Va pup.
tyaa si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre
Lorena
...
La multi ani!
Sa ti se indeplineasca toate dorintele!Mina eu maine ma duc la pediatru si pun o intrebare legat de paine... posibil sa-mi zica sa nu-i mai dau
pufymic spune:

LA MULTI ANI ARMIN!!!!

Frosa nu dormea bazucu...batea apa cu palmele ca tare-i place(si in baie face asa)
!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
danyce spune:
La multi ani!Armin, sa cresti mare si sanatos si sa iti bucuri mereu parintii!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
andora spune:
Pufy se bucura Gogo ca nu a inselat-o Alesio, mi-a zis ca accepta sa vina la un batut apa cu palmele impreuna (mmm ce romantic
) ca si ei ii place la nebunie.
Ma gandeam ce chestie si cu fierul asta... Cred ca tehnica de dat fara sa atinga dintii ar fi : tinut cupilu' pe spate, imobilizat membre, tinut fortat gura deschisa, picurat fier milimetric fix in gatlej
... Serios, cum sa-i dai fier direct pe gat? Daca dr zice asa sa specifice si tehnica, nu? Sau oi fi nimerit descrierea?
Despre paine suntem la fel de nelamurite. Eu i-am dat graham dar aseara se terminase mancarea
si a papat ciorba de-a noastra (fara Vegeta) cu paine alba inmuiata.. si a dormit tare bine. Eu intreb dr data viitoare.
Va pupacesc !!! 
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
NinaB spune:
quote:
Originally posted by mina
Breeee, ce dialoguri incriptate: tortze, burte de greere, lumanari si evuri medii...nu am inteles nimic... cavaleri in armure nu estem? Cai albi? ...poate cai verzi pe pereti.....
bey... ashea piere romantismu` ...bag seama ca devine vizibile efectele trecerii ROL/RON. care este.
nervozantii dintii astia cu febre si dureri. parca il injur de mama daca vreau sa-i dau alta forma de hrana decat lapte.
pufymic spune:
Fetelor, va rog, cine are timp sa modifice in listuta sa ne treaca si noua ca primul dintisor a iesit in 23 martie.Multumim
!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
anielas spune:
Neatza fetili!
LA MULTI ANI ARMIN!!!! sa cresti mare frumos si sanatos..si sa faci un chef pe cinste
.
Doamne..nu-mi vine sa cred ca puiutii nostri au ajuns aprope de un anisor..ce repede trece timpul...
Despre problema mea cu tensiunea asa stiam si eu despre tensiunea scazuta..ca nu prea exista tratament..speram ca totusi...eu am avut-o ultimile 2 sapt 7 si 5 sau 6 si nu mi-a crescut sub nici o forma asa ca va dati seama ce zombi am fost.
Inutza mea tare vesela cred ca stie ca azi face 10 luni si tb sa primeasca un cadou..e asa scumpa cand se bucura de ceva nou..ce-i drept ii da atentie 5 min si apoi se plictiseste dar asta e...
Ina papa mancarica doar bucatele..nu-i mai plac piureurile ..ce-i drept eu amfost cam inconstienta (ca si Eliana) si i-am dat de pe la 6 luni jumate biscuite sau painica in manutza si papa singurica fara sa se inece.
Am vazut si eu pozele noi..doamne ce ingerasi avem..si ce mari sunt..pupici pentru toti puiutii de le Ina 

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana 
mina spune:
quote:
Originally posted by NinaBquote:
Originally posted by mina
Breeee, ce dialoguri incriptate: tortze, burte de greere, lumanari si evuri medii...nu am inteles nimic... cavaleri in armure nu estem? Cai albi? ...poate cai verzi pe pereti.....
bey... ashea piere romantismu` ...bag seama ca devine vizibile efectele trecerii ROL/RON. care este.
nervozantii dintii astia cu febre si dureri. parca il injur de mama daca vreau sa-i dau alta forma de hrana decat lapte.
hm hm hm ... gura lumii....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
andora spune:
Fetelor va pupam si ne incumetam sa iesim afara.... o sa ne prinda ploaia dar stam pe-aproape, s-a anuntat furtuna dar va fi si mai furtuna la mine daca stam in casa
.
Am pus pozici cu burtica aici si din ultima luna si de la mare aici.
Pupici si pofta buna la bebici!!! 
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
georgiana.david spune:
La Multi Ani Armin!
Bun venit Ramona!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72