Bebelusi de sept-oct 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

"Neata fetelor!
Am lipsit iar din absenta de net si pupam bebeii care au mai implinit o lunisoara, in special pe sarbatoritul zilei
ARMIN LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
Am mai citit repejor ce-ati facut si vroiam sa va spunem cateva cuvintele.
Mai intai Mihaela - felicitari pentru tortuletul cu animalute! Foarte frumos a iesit, cred ca a placut mult copiilor (cred c-au mai fost in afara Alexiei) iar printesa voastra cu rochita albastra ca ochisorii e o minune !
Geo super c-ati fost la muntele cel datator de pofta de mancare!
Nina, Mina uelcam beck ! Pupa vizigotul , Mina, ce aiurea cu parintii copiilor mai mari ca nu-i incurajeaza sa se joace cu bebeii.... Le-o fi frica sa nu-i loveasca sau de ce oare? (asta in cel mai optimist caz)
Danyce - ce sa spun, mereu pozele voastre sunt superbe, dar acum vreau si eu in parcul acela zoologic... eu ca romanul de rand , vad mereu pe la TV documentare cu asemenea locuri si visez sa ajung vreodata pe-acolo, dar deocamdata imi potolesc setea cu gradina zoologica bucuresteana... cea cu animale slabanoage si triste.... unde chiar vroiam sa-mi duc si eu maimuta in vizita Pupici mandretei tale!
Aniela bine ai venit, iar pentru Inutza sincere felicitari pentru performanta cu mersul (si pupici pt zece luni!). E tare harnicuta! Iar mamica ei sa aiba grija cu tensiunea si mai ales cu fierea... Eu mereu am avut 9 cu 5, doar in timpul sarcinii 12, cea ce era o performanta, cand am nascut tot 9 cu 5, dar caderile mele de tensiune se rezolva cu un cafeloi tare (de la care insa ma doare inima, dar prefer durerea in locul starii de lesin ) Sanatate multa !!! Naty, Geo, Blue, Pufysi voua la fel cu tensiunea!!!!
Pufy erati pe strand pe Mures in poze? Ca mi s-a facut un doooor... Si ce sta Alesio flancat de fetite blondute, mai-mai-mai... deci ne tradati....
Ramona bine ati venit de la mare !!!! Mama ce vreau si eu! Mie-mi face placere sa-ti citesc postarile si daca deranjeaza lungimea mesajelor fiecare e liber sa sara peste.... (ca nici eu nu ma dezmint cu kilometrajul )
Lilia ce mai face Amelia ?
Cu branza topita nici eu nu m-am gandit dar voi asculta cred sfatul cunoscatorilor (a se citi Nina si Pufy ) Are timp.... dar si eu vreau sa-i mai schim,b componenta meniurilor si nu stiu cu ce, ca de aceleasi legume, fructe si pufuleti m-am plictisit eu, dar ea....
Noi ieri am fost cu tati la frizer si cand ne-a vazut nenea ne-a intrebat cat avem, 6-7 luni? Cum 10???? Si nu fuge singura?????? Iar a mea nici nu merge singurica 3 pasi fara sa aterizeze.... m-am simtit aiurea dar fiecare compara poate involuntar toti bebeii cu propriul cupil...
De mers mergem taaare repede dar nu singurele fiindca graba strica echilibrul... De o manuta mergem cel mai bine, cred ca ma tine de mana mai mult pt autosugestie, dar daca-i dau drumul o ia inainte si cade-n patru labute. Ii plac copii minim de varsta ei (ieri a vorbit cu o fetita de 9 luni jumate cateva minutele, da-da, pa-pa si ta-ta si urlete la greu (de bine insa) se intelegeau de minune. A inceput sa vrea sa conduca doar ea (mersul) si se tine dupa copiii mari, dupa jucariile lor, cnd rade cineva se baga singura-n seama si rade si ea, se stramba strangandu-si nasul si ochisorii si tragand repede aer si dandu-l afara (ce descriere) dar faza e buna cand are nasul infundat ca seamana si cu un suflat... Doarme noaptea binisor in afara de alaltaieri seara cand din cauza mucusorilor am fost tare necajite si urlatoare. Plangem cand ne despartim de verisoara de 3 anisori dar ne pacalim repede cu o fugareala si un bau-bau
Spunem iar mama de 3 zile mereu, dam tuturor sa pape si am sta toata ziua in leagan si-n masinute.
Cam atat ca va plictisesc, dar nu se stie cat mai merge netul si vroiam sa va mai povestesc nitelus... Va pup dulce de tot pe toate si bafta la iesit dintisori! (multumim pt modificare-n listuta )

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

O sa fiu rapida ca am un bazuc catarat pe mine....

Andreea eram la Felix in pozele cu apa...iar cele 2 fetite blondute sunt verisoarele lui Alesio...deci nu va tradam...si pozele cu ele sunt pe strand in Arad.

Loreema bine ai revenit!

Mihaela si Alesio manaca pamantul ca pe o delicatesa...si nu se stramba defel!

Fug....revin....Pupici!

Ioana& Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

La multi ani Armin!

Babee – Trimise - 23/08/2004 : 23:00:58
--------------------------------------------------------------------------------
Asta seara, dupa ora 20(nu stiu precis minutul) s-a nascut Armin, baiatul Alinei(Alinah).Bine ai venit scumpul nostru, sa fii papacios sis a cresti mare si sanatos

Cred ca este primul copil nascut din grupa Sept-Oct, nu???
Sarcine usoare si voua fetelor si bebei sanatosi
--------------------------------------------------------------------------------

Babee – Trimise - 23/08/2004 : 23:02:35
Rectific dupa ce am citit atenta:primul baietel din grupa actuala...scuze....

Mai multe incepan de aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31066&whichpage=4" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Vroiam sa va zic si eu cate ceva a propos de tensiune...si a mea e la fel,mica,de regula 10 cu 5-6,uneori chiar 9...dar eu ma simt bine asa...puteti bea vin rosu,un pahar seara(asa mi-a indicat doctorul),si cafeaua ajuta,dar nu e foarte sanatoasa(depinde daca nu aveti probleme cu altele)...si este chiar interzis usturoiul(eu am facut o criza intr-un an de la usturoi de era sa mor,atunci mi-am dat seama ca gata,fara usturoi,din pacate,dar asta e)...insa curios a fost la mine,ca in timpul sarcinii am avut tensiunea 12-13 cu 6-7,doctorul mi-a zis ca e super bine....tare m-am mirat ce ciudat e organismul asta si cum a reactionat!

Eu i-am dat lui Robert Almette cu painica,bucatele mici ,ca nici noi nu papam prea bine,mestecam putin si gata,inghitim...i-a placut ,acum sa vedem cat il va tine...oricum ii dadeam doar miezul si cam jumate de felie ca mai mult nu vrea...eu m-am bucurat ca e un inceput....al meu gandacel nu papa nici branza de vaca facuta in casa,prefera Fagarasul cu smantana(daca stiti cum este?!),asa ca nu ma mai chinui sa-i faca nimic...pateu si branza topita de casa,nici vorba.

la toata lumea si numai bine!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ARMIN!
Sa cresti mare sanatos si sa-i bucuri pe parinti!
Felicitari ALINAH,pt puiul scump!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Pufy am vazut pozele, daaaa ce sa mai Alesio este bucatica rupta ... tasu', la poza in apa il luase cumva somnu?
Naty am vazut si pozele voastre ...
Loreema bine ai venit din concediu

Brinza topita nu am dat pina acum, in schimb ar minca si o cutie intreaga de almette sau philadelphia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !!! ARMIN

Eu nu am inceracat baranza topita si cred ca mai aman momentul. In schimb am inceput sa papam paine prajita cu unt......ce buna e!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani pt. Armin!

Alinah pote mai treci si pe aici! Macar azi!

Mihaela amalia sorry... am corectat... eu am gresit

Nino nu vreau nici o adresa daca se lasa cu burta de greier... Eram doar curioasa unde ai disparut ... doar ma stii ca mor de curiozitate

Mihaela acu' ai motiv sa inveti nitel corel...

A mea se descurca destul de bine cu bucatelele... Si io mama denaturata... si nitel inconstienta... i-am dat fara nici o teama cand a vrut... se mai ineca, dar reuseste singura sa si le scoata din gat... Daca n-are toti dintii... mai scapa cate o bucata nemestecat pe gat. Acum ii tai felia in fasii cat degetul si ii dau sa muste. Ii iau paine feliata (neagra sau graham... apropos de asta, citeam in cartea lui Capraru ca ar trebui sa le dam paine alba, proaspata... Dar eu stiam ca si pt. noi asti mari e bine ca painea sa fie de o zi... nu mai inteleg nimic ) ca mi se pare ca nu se face coca... asa cum se face aia obisnuita, cu care se ineaca sigur...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Salut!
Vin si eu iarasi cu o intrebare...trebuie sa ii dau Elisei fier zilnic ca e anemica si cineva mi-a zis sa am grija sa nu ii atinga dintii ca ii afecteaza. Asa i-a spus medicul. Voi ce stiti despre asta?
La multi ani, Armin!
Va pup.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

La multi Ani Armin, sa cresti mare, frumos, sanatos si fericit!!!

Nici eu nu prea-s lamurita cu painea... noi nu prea mancam paine alba si i-as da si cupilului tot de asta, neagra sau graham, care stiu sigur ca-s mai sanatoase, insa am cetit prin diverse carti ca lor le trebuie paine alba. Stie cineva ceva sigur?

Din ciclul ce mai dam aiurea la cupii: eu azi dimineata i-am dat sa muste din paine graham+unt+branza feta.... ca eu mancam si se uita ca milogu' .... s-a strambat nitel insa dupa aia se lingea pe bot de nu se putea...

Mihaela, si noi dam la ratze din pricina de dintisor asa ca sunt alaturi de tine.

Loreema, bine ai revenit. Asa e, pe forum e ca la televizor, nu=ti place schimbi canalul... toata lumea are telecomanda... sau mouse. Am retinut si atentionarea ca nu vei citi din urma... incerc sa-mi aduc aminte daca te intrebasem ceva...

Cu intarziere si cu scuze smerite: La multi ani, Lorena, sa ai parte de tot ce iti doresti!

Va las ca sunt la birou si trebuie sa ma apuc iute de treaba pe aici.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput