Bebelusi de sept-oct 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Nina, sa-ti traiasca burta de greieras

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Cred ca s-a strecurato mica greseala si nici nu stiucare pentru ca nicimacar nu nai gasesc mesajul meu.Am trimis mai demult un mesaj care continea data nasterii fetitei mele sa o treceti si pe ea pe lista si acuma cand m-am uitat am vazut-o trecuta pe 14 septembrie in loc de 14 octombrie.Poate a fost greseala mea si imi cer scuze si daca s-ar potea sa rectificati greseala ar fi excelent, va multumesc anticipat.

Mihaela si bb Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

quote:
Originally posted by danyce

Nina, sa-ti traiasca burta de greieras

glumesti cu nefericirea omului...bien madame...suflet ai tu? in timp ce io e traumatizata ca nu poci sa ma afirmez in rand cu natiunea romana cu buricu la vizor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Multumesc pentru raspunsurile referitoare la branza topita, asa ma gandeam si eu ca sunt prea multe "elemente discutabile" in ea dar acum daca tot vorbiram, spuneti-mi si mie cum se face branza topita in casa si pateul ? Multam

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

fierbi ficatelul, adaugi unt si galbenus (fiert tare), cateva picaturi de suc de lamaie.
pt adulti poti sa pui oul fiert tare intreg,sare, piper, plus diverse: ciuperci taiate marunt/marar/castraveciori murati/ gogosari...

eliano mama daca iti dau adresa de la unde am fo, te intorci si tu cu burta d greer! mai bine nu, deci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Bine ca dupa ce-i dau de aproape 2 luni branza topita aflu ca n-ar fi tocmai buna:(((

Mara n-a plans prima data la gradi:) Si urca scarile singura de-mi da neincatat palpitatii:( pana azi ca i-am cumparta portita si n-o sa mai aiba acces. Cu mersul noi mai asteptam, ii place in schimb sa impinga obiecte... merge cu ce gaseste:)

Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Multumesc pentru raspunsurile referitoare la laptele de vaca .Intre timp o sa incerc sa maresc distanta dintre mese poate asa va minca mai mult Deanna si va bea mai putin lapte ..mai asteptam un pic si vedem si parerea pediatrei .
aissa ce fel de pasta ai folosit pentru floricele ?
roandre si denyce -frumusele foc Alexia si Alma .
Pupici si o zi buna la toate .

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Bantui si io noaptea pe net... nu am somn. Da' sa vedeti maine dimineata ce as mai dormi.

Breeee, ce dialoguri incriptate: tortze, burte de greere, lumanari si evuri medii...nu am inteles nimic... cavaleri in armure nu estem? Cai albi? ...poate cai verzi pe pereti.....

Aissa, perseverenta e mama reusitei.... sau scuza nereusitei. Nici al meu vizigot nu prea serveste bucatele insa eu insist. Azi am reusit sa-l pacalesc cu o juma de felie de paine cu unt facuta soldatei. Ca de la jumate incolo a inceput sa intinda untul pe masa si mi-am pierdut uzul ratiunii.... Ce e mai amuzant e ca daca ii dau eu sa muste din ceva (sa spunem banana) cupilu meu sta cu gura deschisa...nu musca....sta si asteapta.

Naty, cred ca acelor parinti fie le e teama sa nu pateasca odoru ceva jucandu=se cu alte odoare, fie le e lene sa fie cu ochii pe odor si de aceea prefera sa ii tina la distanta. Ca evident ca daca un cupil se joaca cu alti cupii tre sa fii vigilent la datorie si sa mai tragi la ocheade sa nu se intample vreun dezastru. Nu sunt panicoasa dar la varsta asta ingerasii isi cam pot face rau unii altora fara macar sa fie constienti de asta. Eliana si Nina stiu despre ce vorbesc.... cand am facut adunare de 3 bebei trebuia sa stam intre ei, ba isi infigeau mana in par, ba in ochi, ba se incalecau unii pe altii ba se certau pe jucarii ba.... intelegeti voi.

Cred ca e cazul sa ma duc si eu la dormitor langa baietii mei. Ce se mai sforaie acolo...ceva de speriat. De fapt doar unul sforaie (cel mare) si unul geme sau se cearta cu jucariile in somn (cel mic, evident, ca ala mare doar sa se certe cu piata financiara, de jucarii nu mai are timp). Pa si noapte buna, maine ma duc la birou, bleah!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

In primul rand pt fetele care nu vor sa citeasca pagini intregi de povesti neinteresante va rog sa nu mai cititi postarile mele daca nu le gasiti interesante. Si aici am incheiat un anumit subiect!

Multumesc fetelor cu care am vb pe mess in ultimele 2 saptamani!

Noi am fost in concediu la mare 10 zile si a fost superb. Dar abia asteptam sa vin acasa la mine.
Fata s-a comportat f bine, a stat mai mult cu bunia si cu verisoara cat am fost noi la plaja. Pe ea am dus-o pe plaja doar de 2 ori cate 3 ore dimineata.
O noapte a stat cu bunica si noi am fost in discoteca, nu ia lipsit sanul deloc.

Acum deja ne deplasam singurele cate 5 metri , asta daca nu vedem ceva f interesant si nu ne grabim. Ne-a cocosat pe toti, vrea numai pe jos. Nu conteaza ca o ti cu hamul , de o manuta sau o lasi pe ea sa mearga singurica...ea vrea sa mearga peste tot. Nu ii mai place in premergator pt ca nu poate ajunge peste tot cu el.

Nu am citit absolut nimic din urma asa ca daca mi-au fost adresate intrebari va rog sa le repetati pt ca nu am de gand sa citesc ce s-a scris pana acum.

La multi ani !!!

Ilinca Teodora

Alma Bianca Aimee

Lia Marie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mina eu bantui si mai tarziu ca tine pe net...asta pt ca pitica mea s-a trezit din somn plangand si a vomitat tot ce papase cu cateva ore inainte...banuiesc ca e de durere din cauza maselelor care nu mai vor sa iasa!
Asa de suparata sunt...imi trece pana maine dar acum trebuia sa ma descarc.

Eliana e super albumul, chiar super de super...tre sa invat si eu sa fac astfel de minunatii!

Blue77, motul e aproape la fel ca si turta la fetite...adica nasa trebuie sa imbrace copilul cu hainute noi, apoi sa-l puna pe o galeata cu apa (sa aiba viata rodnica) si sa-i taie motul din 4 parti in forma de cruce dupa care sa-i dea tava sa aleaga 3 obiecte.

Branza topita...eu am incercat sa-i dau dar fara succesc. A mers Almette cu iaurt o perioada si apoi gata. Alexia e destul de maricica acum si papa ciorbita noastra, mancarea pt noi, pateute cu branza, caise, etc, salate de tot felul...cam tot ce pap eu ii dau si ei (bine, doar ce e facut de mine si stiu ce am pus acolo).
Danette am incercat si noi dar nu a fost super incantata. In schimb zilnic ea papa cate un paharel cu budinca de vanilie de la Frishli Fontana sau ala Ehrem...(am uitat cum se scrie...dar spun cand cumpar iar ca ni s-a terminat stocul).
Astazi a tuns-o mama putin, i-a dat o frma la par ca avea parul crescut in zig-zag-uri. Arata ca un baietel acum!
De mers in picioare merge cand are chef prin toata camera fara sa cada...cand nu o ia in 4 labe. Inca mai are probleme de echilibru dar se descurca cat de cat....mai greu e incaltata!

Am vazut si pozele cu Alesio cum cauta el in ghiveciul cu flori. De mancat pamant mananca si Alexia mea si culmea nu se stramba...iar la mancare face o fata de zici ca-i dai cine stie ce!

Va pup!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput