Bebelusi de sept-oct 2004 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by elyanne

quote:
Originally posted by herra

LA MULTI ANI! Teodor Mihai si Paula Diana!

! in listuta bb-ul Minei e trecut Matei Costin!

iar albumul de 11 luni nu stiu de ce da eroare - nu e contributia mea; eu am lucrat doar in webshots, la paginuta de start nu ma pricep...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

1. Si cum ai vrea sa fie trecut Matei? Sau cum ar trebui?
2. Nu mai da eroare

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

sorry, m-am zapacit...pregatesc mielul pentru de Paste!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc fetelro care mi-ati apreciat odrasla.

Ana pozele noastre noi le poti vedea la semnatura - poze noi.

mcm eu i-am laut acum 2 saptamani o pereche de sandale si una de adidasi nr. 18.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:

quote:
Originally posted by elyanne

quote:

LA MULTI ANI! Teodor Mihai si Paula Diana!

! in listuta bb-ul Minei e trecut Matei Costin!

iar albumul de 11 luni nu stiu de ce da eroare - nu e contributia mea; eu am lucrat doar in webshots, la paginuta de start nu ma pricep...

1. Si cum ai vrea sa fie trecut Matei? Sau cum ar trebui?
2. Nu mai da eroare

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

sorry, m-am zapacit...pregatesc mielul pentru de Paste!

Nu stiu despre ce e vorba exact da' confirm ca pe cupilu il cheama Matei Costin si al meu-i!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

fetelor!
Bine a-ti venit din vacante:GEORGIANA,NINA,MINA,ANIELAS!
Am vazut si ceva pozici cu bebeii,ce frumosi sunt!
DANIELA,vroiam sa-ti zic mai de mult timp,ce fata mare si dragalasa ai,serios,mie chiar m-i se pare super dezvoltata dintre toti cei pe care i-am vazut...sper sa nu supar pe nimeni,si sa nu aruncati cu pietre in mine,dar asta e parerea mea...tu ai fetita mai mica cu cateva zile decat Robert,al meu,si pare asa de mare pe langa gandacelul meu,!... multi!
Noi am fost ceva mai linistiti noaptea trecuta ,dar se pare ca acum ne vor iesii cei doi dinti de sus deodata...intr-un fel e bine ca scapam de durere dintr-un foc,dar mi-e groaza cand vor sparge gingia.

la toti piticii si mamicile lor!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Elyanne arata super albumul tau!

Danyce am vazut pozele voastre cu domnisoara frumoasa!!!!Ce superba gradina ....

Mina, Geo, Anielas, Nina bine ati revenit!

Noi numai traznai facem!Azi era sa inghita o bila....abia i-am scos-o din gura!....Nici nu vreau sa ma gandesc ce era daca nu i-o puteam scoate, ca era o bila destul de mare(a rupt o jucarie si si-a varat o bila in gura iar restul in maini)....

Si...avem poze noi!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

anielas si eu am tensiunea mica de tot. Odata am avut 5 cu 3, de era sa mor. Cea mai mare tensiune am avut-o cand eram insarcinata, 10 cu 6.
Di cate stiu eu, nu exista tratament. Bea cafea si mananca sarat.
Eu cand fac cate o criza imi dau seama imediat (ametesc, mai ia cu lesin, imi vajaie capul si, daca e foarte mica imi vine sa vomit) mananc repede ceva foarte sarat si beau o cafea si in 10 minute imi revin.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor
Pufymic si Danyce super pozele cu bebelusii vostri, lui Alesio vad ca i-a placut in apa de mare, cam rar asta la bebelusi,bravo lui!

Naty ce bine m-ai nimerit, mie mi se mai face ameteala dintr-o data si simt ca ma prabusesc, si ma tot intrebam ce e, am luat si vitamine...acum m-ai luminat e clar tensiunea si la mine:).

Noi incepem pregatirile de ziua lui Marc si curatenia aferenta:).
Pupici

noi si bebe Marc
(28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Roandre ce mare a crescut bebelina ta , o printesa! super ideea cu tortul:)
Noi o sa avem o surpriza cu tortul ca il aduc nasii si nu stim cum arata:), as vrea sa-i tai si eu motul daca tot vin nasii la noi....nu prea stiu ce trebuie facut.

noi si bebe Marc
(28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Merci fetelor pt aprecierile la adresa Almei. Domnisoara asta nu are astampar deloc, face exact ce ii interzic eu.Culmea e ca stie ca nu are voie, pt ca atunci cand ii spun "nu e voie, nu face asta, aaaaaa" se trage inapoi de la locul "problema", dar cum nu o vad 1 minutel, acolo isi face ea de treaba. Ieri, de exemplu, a pus ochii pe o planta in ghiveci si a tot patrulat pe-acolo in 4 labe, de fiecare data cand eram fie in bucatarie, fie la WC, dar nu numai ca a patrulat, dar a luat pamant cu ambela manute si a tot murdarit pe langa ghiveci, pe parchet.
Acum trebuie sa fug cu ea in parc ca nu are stare deloc. Poate am sansa sa imi adoarma putin.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Blue 77 de fapt eram in bazin la strand ca la mare nu cred ca mai apucam sa ajungem anul acesta!Si adevarul e ca adora sa fie in apa....din vana abia-l scot...!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput