locuri de vazut in Timis

locuri de vazut in Timis | Autor: gangurici_licurici

Link direct la acest mesaj

Mamici si tatici din zona, dati-mi niste idei de locuri ce ar merita vazute in Timis, sau oricum, pe aproape de Timisoara- 100-150 km. Nu trebuie sa fie ceva specatculos, dar ceva unde sa merite sa merg, asa, intr-o excursie de o zi cu bebelusul- adica sa nu implice mers pe jos pe distante lungi.
Multam

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Licuriciule,hai la "Impreuna ,Timisoara!","Prieteni dintotdeauna",ca acolo sunt fetele din Timisoara si gasesti mai multe raspunsuri...Numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

- Lacul Surduc, la aprox 40 de km de Lugoj
- Moneasa la 150 de km de Timisoara, e in jud Arad dar merita, noi am fost si e super ok si pt copilasi, drum usor pana acolo, curat, fra probleme, mancarica bunasi aer curat, lac de dat cu barca, cu hidrobicicleta, strand super curat

ma mai gandesc si-ti mai zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Ana68, n-am stiut de forumul respectiv, acum ca am aflat am si postat intrebarea acolo.
Dorsilia, am tot auzit de Moneasa, poate si mergem intr-un weekend, ca tot ce am auzit a fost de bine. In plus, mi-e si dor de munte (eu sunt din Cluj, unde e deal/munte cat vezi cu ochii). Voi unde v-ati cazat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ne-am cazat la Hotel Park, aproape de strand, aproape de lac, a fost super, curat, spatios, 3 paturi, dintre care 2 lipite, ieftin, 2 mese pe zi, dimineata si seara, mancare buna, si din belsug. Au si oferte de weekend (pe langa alte oferte de sezon) foarte avantajoase, se straduiesc sa te faca sa te simti cat mai bine la ei.

noi am facut rezervare prin e-mail, dar se poate si telefonic direct la receptia hotelului.

Mergi la inceput