Miresele anului 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pe mine ma scuzati, dar nu am avut chef de scris azi.
si vremea asta, ploua cu galeata aici si in toata Europa, cel putin prin tarile pe unde a trecut sora-mea.
saraca e moarta de somn si mai au ceva de mers, si se si lucreaza la drum si merg cu 30 km la ora.

Eu adorm aici pe birou. ma bucur ca in 15 min. plecam acasa si rapid in pat la somnic.

Asa ca, sper ca maine sa fiu mai vesela si cu mai mult chef de vorba.
Pupici, pe maine.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Giova draga... stiu ca esti supi acuma...dar trece...peste cateva zile o sa uiti ca o fost sora ta aici. Asha eram shi eu cand venea iubi la mine ( eu eram la cj studenta, el la bv ) Cand pleca imi venea sa plang intr-una....apoi ma obisnuiam cu ideea. Sigur iti trece si tie... Incearca sa nu pui la suflet...ca apoi se supara si bb Marco

Nunta noastra
Logo

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Nu m-am ascuns tigrutz draga....dar am venit de la scoala...de la bac...shi eram asha obo ca am adormit... M-or alergat astia la scoala de parca eram singura acolo...drept ii....eram singura fata Shi ma mai lua presedintele din cand in cand cu " tu fatuca draga"...pana o zis directorul meu : " nu-i nici o fatuca...ii informaticiana noastra" Mai era o profa ieri...care o zis "sa mearga fetitza pana jos" Sa mori de ras nu alta...Abia anu asta m-am transferat....shi toti cred ca-s eleva.... Degeaba le tot zice directoru cine is... tot fetitza is....pana se obisnuiesc cu mine

Nunta noastra
Logo

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

[quote]Originally posted by tigrutz
Ralnied, si tie bine ai revenit sefa' Si, cred ca ar fi bine sa nu mai amanati foarte mult cu restaurantul, e mai bine sa aveti de unde alege decat sa luati ce-a mai ramas [/blue][/font=Century Gothic]

Tigrutz, multumesc de primire!

Sefa, pe naiba!
Nu-mi mai trebuie! Abia astept sa treaca astea 2 saptamani de foc!
De sefa reala e misto, ca la banii pe care ii ia... Dar mie nu-mi da nimeni nici un supliment... Muncesc degeaba 2 saptamani...
Am stricat si calculatorul ieri la munca... Am trecut la altul si l-am blocat de nu stiu cate ori... Si am ajuns acasa rupta de oboseala...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare
ralnied, bun-venit din concediu !

Raza, saru' mana!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BlueEyes
krelia shi ralnied...bine ati venit din concediu!

Mai, la asa o primire... tot sa pleci in concediu si sa revii pe DC... Multumesc Blue Eyes!

E si maine o zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Buna dimineata dragele mele

Blue Eyes, mi-ai trezit niste amintiri frumoase cu scoala. Cunoaste fata problema, am mancat si eu aceeasi paine cativa ani, am fost profesoara si aveam si eu aceeasi problema. Toata lumea credea ca sunt eleva, ba mai mult, cand m-am dus in prima zi la o scoala noua, paznicul mi-a spus "ce cauti donsoara' pe la intrarea profesorilor, tie nu ti-e rusine?"
Adevarul e ca aveam niste eleve de la cls 7-8 care erau cu muuuuuuuult mai machiate si mai aranjate decat mine si eu uneori mergeam in blugi si in tricou si aratam ca o pustoaica de liceu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

ralnied1.........bine ai venit, cum a fost in concediu ..... povesteste-ne si noua!........si bineinteles esti datoare cu poze, multe, multe.....

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Am luat banii, fetelor ! Sa fi vazut ce strans ma tinea puiu’ in brate, cand am iesit din banca… pt ca era un tip care ne-a studiat cat am stat inauntru. Pai, la cat de des am fost acolo, normal ca ne-a luat la ochi… dar si noi ne-am dat seama ca e ceva in neregula cu un grup de vreo 4-5 negrisori, care stau mereu langa o toneta de ziare si privesc trecatorii.
Diseara mergem pe la restaurante… desi, parca vad ca pana in oct-nov nu vor sa discute pt 2006… si iar o sa ma dojeneasca puiu’ si o sa spuna ca am luat creditul prea devreme… ba uite ca nu l-am luat prea devreme, ca daca imi schimb locul de munca, ar fi trebuit sa astept alte 6 luni… si numai bine, pierdeam si data si restaurantul, care o fi el… asa, sunt precauta… las’ sa am banii, sa pot da oricand avansul, nu sa astept dupa altii…
Zau ca nu pricep… cum de alte mirese au deja restaurantul rezervat, iar noi n-avem noroc ? Doar unul din zeci accepta de acum pt la anu’ ! Ca doar nu avem nu’s ce fete negre, ne ducem echipati elegant, zambim frumos… ce mai vor ?
Voi cum i-ati convins pe cei de la restaurante ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza gagici!!!
Acum ca ma simt putin mai bine, sper sa fiu mai comunicativa.
Am cumparat revista Ideal Mariaj si am gasit niste verighete superbe de la Kirio.Doamne, exact cum vrem: aur alb mat, mat si la cea pt. sotie un diamant. Dar oare cat or costa? Sunt superbe. tre sa intru pe site-ul lor sa vad.

Ralnied bine ai re, re, re... venit din concediu!!!

Raza ma bucur pt. voi!!!Doamne ajuta sa va gasiti si REZERVATI restaurantul. Eu nu am platit inca nimic, doar m-a scris tanti in caiet, si urmeaza sa incheiem contractul in ianuarie 2006.

Blue eyes incerc sa nu ma mai gandesc la plecarea surorii mele, asta e.ea a ales viata asta, cu toate ca nu-i e usor acolo, dar aici zice ca nu are ce face deocamdata.Crezi ca ea pleaca din placere? si eu si ai mei, i-am spus sa se intoarca, sa inceapa aici o alta facultate, langa mine in Timisoara, ca o ajut si eu, dar ii place sa fie independenta si stie ca aici nu ar avea atatea posibilitati, mai ales financiare. E foarte hotarata sa termine facultatea si pe urma va vedea daca se va intoarce sau nu.
dar frica mi-e mie, ca acolo va ramane. Si multe lacrimi voi varsa de fiecare data cand vine si pleaca din tara.
Macar daca si-ar gasi un prieten, dar sunt tare dificili si egoisti italienii si romani, nu prea are pe cine. ori sunt cu prietene, sotii, ori sunt vai de capul lor. si nu e bine sa te incurci cu asa specimene.
haideti ca m-am cam intins prea mult.
va rog sa ma scuzati, dar trebuia sa-mi vars amarul.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput