Miresele anului 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

..... cu cu.... hey, Krelia, unde esti?

Hai ca azi trebuie sa vi, sa vezi ce discutii aprinse......

Ma duc sa ca sa ma trezesc!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neatza!Fetelor apropo de discutia aprinsa care s-a iscat ieri si ca o confirmare a zicalei cu gusturile nu se discuta!Am fost aseara la restaurantul Herastrau si am ramas amandoi foarte placut impresionati, locatia este exact asa cum imi doream eu(iata ca exista si restaurante care sa indeplineasca cerintele mele!)
Raza, nu stiu de ce zici ca tipul cu care ati vb voi era acru pt ca el s-a purtat impecabil cu noi. Si tind sa cred ca e acelasi, pt ca tu ai zis ca e ceva cu escu iar noi am vb cu un tip, Ionescu!Vreau sa va spun ca a stat mai mult de o ora cu noi ne-a aratat toate salile, ne-a explicat cum arata aranjate, ne-a aratat poze de la alte nunti , am discutat cu el tot ce ne-a trecut prin cap referitor la organizare si am plecat de acolo foarte multumiti. Este adevarat nu am discutat preturi despre care ne-a zis ca se stabilesc in septembrie dar ne-a lasat nr lui de tel si vb atunci. Acum, eu stiam ca la Herastrau stabilesc preturile in sept pt ca sunasem prin iulie si am aflat lucrul asta.
In mom de fata restaurantul Herastrau este pe lista noastra pe primele trei locuri la egalitate de puncte!!! Exista insa doua mari probl:
1. Sa nu ne " loveasca" cu niste preturi prea mari.
2. Unde sa facem: inauntru sau pe terasa! Una dintre sali (cea de la etaj) este perfecta dar daca imi vin mai mult de 120 deja ne inghesuim. Iar terasa este absolut minunata si noi intotdeauna ne-am dorit sa facem in aer liber, pe malul unui lac, etc etc etc. Dar exista riscul cu vremea. Si daca doar ploua nu-i problema: am vazut cum sunt copertinele si este exclus sa ploua pe invitati; dar ce fac daca-i frig? Cum a fost sambata, de ex, ne-ar injura toata lumea plus ca majoritatea ar pleca repede de frig, nu de altceva!
Voi ce ma sfatuiti: sa risc si sa fac pe terasa ?(evident cu conditia sa ne putem permite- iar daca pastreaza proportiile de anul asta ne permitem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Krelia, vino mai repede!!! Fetele noastre mai au un pic si se iau la bataie!!!
Ralu, mai pui si tu acum paie pe foc... abia se linistisera un pic...

Olgutza... las-o pe Raza in pace, ca poate ca ea mai sunt si altele asa stresate (pana si eu...) Si nu e neaparat vorba de figuri sau eu mai stiu de ce... E dorinta de a fi totul cum trebuie...

Raza, tu n-ai decat sa-ti vezi in continuare de intentiile tale si gata...
Va impacati??? Vreau sa aud ca va dati mana!!!

Daca nu, pun eu batul pe voi, pe amandoua! Si pe tine, Ralu!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

dyadya cred ca eu as risca si as face pe terasa.......ca doar la anu nu va fi ca anu asta numai cu ploi.........mie una mi-ar fi placut foarte mult sa fac pe o terasa dar.....nu am unde!

daca ai face nunta prim iulie, chiar daca vine o ploaie........nu e rece si dfoar stii cum sunt ploiele vara, scurte si trec repede!

Da oare nu va puteti intelege cumva sa va lase sa va mutati inauntru in caz ca.......nu e vremea cum ti-ai dorit tu!?!?

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza miresici!!!
Krelia unde esti?
Te asteptam cu nerabdare sa te crucesti de ce s-a mai scris pe aici!!!
Dyadya si eu as face-o in aer liber. Asta e visul meu,dar cum nu am unde, ma limitez la ce exista in Alba Iulia.
treaba cu vremea e adevarata, dar vorba Oanei daca faci in iulie, si daca ploua, nu este asa de rece, ca spre ex. la sf. lui august cand o fac eu.
Si ai putea sa faci nunta de zi, daca vrei.
Tigrutz ok, nepoata ta e pe lista!!!
Fetelor trebuie neaparat si o fetita, doar asta imi doream eu.Dar mai incolo.Va zic dupa ce-l nasc pe Marco, daca mai vreau un alt bebe sau nu.
Chiar vorbeam cu Clau, ca ce soacra rea voi fi, vad cum ma comport cu toti fosti iubiti ai surorii mele. groaznic!!O asteptam sa vina de la intalnire, imi venea s-o sun cand era cu tipul respectiv, of viata mea!!!

Am pus 3 poze facute ieri seara, in albumul Gio burtoasa.Sa vedeti ce burtica am.

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Giova, frumoasa, frumoasa, frumoasa... Si tu, si burtica... Sa fie sanatos Marco!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ATENTIUNE ATENTIUNEEEEE!!!

Ete ca venii!!!
Ia, sariti cu noutatile!!!!
(acu' lucram la poze )
Apropos...ce-i aicea? Bar de negrii?? La loc comanda!!!
Frate, da' ati scris, parol!!...tre sa-mi mai iau o zi de concediu sa cetelesc !
Miresici noi??? S-auzim!!!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Ura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A venit Krelia!!!!!
Avem miresici!
Impaca-le pe fete! Citeste tot! (Am pus si eu poze de prin concediu, o parte!) Fa ordine, ca fara tine, mai aveam un pic si cine stie ce se mai intampla pe aici!

Bun venit, in alta ordine de idei! Si nu mai pleca si tu asa mult!!!! Povesteste tot!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Va invit sa continuam in www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">capitolul 17

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput