Miresele anului 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Giova, stai sa auda Krelia ca vii... 12 sept cade lunea... eu in principiu, sunt pro-miting... adica, ma autoinvit... ... direct de la birou vin...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Raza , ce-ai facut cu creditul ? S-a rezolvat ?

Ioana-Cristina "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

si eu as veni direct de la serviciu, asta in cazul in care scap la o ora normala.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Mai fetelor, o data chiar si dupa toate nuntile din 2005 trebuie sa ne intalnim cu toate.........sau chiar ar fi o idee buna sa ne intalnim in primavara la targ!

Mie mi-ar place sa pun pe masa lumanari personalizate, asa imi veni mie dar si ideea cu pahare personalizate e buna....

Nu a pomenit nici una din noi de masina cu care merge mireasa, mie personal miar placea o limuzina neagara.........deh, multe pretentii pe capul nostru!

E valabila vorba aia "Omul nu are probleme, si le face!" uite cate idei, fiecare cu dorintele lui si cata alergatura de cu 1 an inainte deoarece fiecare are cate un fluturas pe creier......

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

... scuze nuntile din 2006, adica dupa ale noastre !! ..... nu stiu de ce m-am gandit la 2005!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Eu cred ca o sa merg a biserica...pe jos. E aproape de casa si de restaurant.Orasul e micutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Auzi mai cum se aduna toate.
Dar vreau sa va spun ca eu sunt cu Clau, asa ca.... tre sa veniti insotite.Ca doar n-am unde sa-l las si ar vrea si el sa va cunoasca....mai ales pe Ralu si Krelia cu jumatatile. Noi suntem cele mai vechi si vb. cam mult.

tigrutz e ziua ta? bine ca ne-ai anuntat!!!

cu avionul mi-e putin frica, mai mult de 2 ore n-am zburat: verona -Timisoara si retur.Dar tot 2 oresunt pana in Grecia si probleme cu sarcina nu cred sa fie. este o perioada linistita pt. mine si bebe.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Nu a pomenit nici una din noi de masina cu care merge mireasa, mie personal miar placea o limuzina neagara.........deh, multe pretentii pe capul nostru!

Ba eu am scris la Transportul miresei... sic !

Raza de soare

Mergi la inceput

Giova,
N-am vrut sa par un cobe. Ma bucur ca va e bine !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Raza , ce-ai facut cu creditul ? S-a rezolvat ?

Pai, ne ducem iar azi... si luam banii... iar de maine... vizionat restaurante, gasit unul care sa placa mult-mult, daca refuza avansul... merg singura, zilnic si-l pe nea ala, sa ia banii... de mine nu mai scapa !...
asta dupa ce vorbim maine la turbotequilla ala... sa vedem ce ofera...

Raza de soare

Mergi la inceput