Miresele anului 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Am venit de la eco.
Tot baiat este, acum s-a vazut bine putulica si ousoarele.
Ce sa va zic: inima, stomac, vezica, coloana sunt prezente.Toate oasele craniului bine formate. Ochii, nasul, mainile, picioarele fiecare cu cate 5 degete.
Greutate 382 gr. fetelor e un grasun!!!!
Femurul= 32,6 mm.
Circumferinta capului= 49,7 mm
Circumferinta abdominala= 156,4 mm.
Bataile inimii= 149b/m
Placenta, colul sunt ok.
ce am uitat sa-l intreb este lungimea, dar Marco al nostru este din nou mai mare cu 3 zile. A mai scazut cu o zi DPN-ul: este 9 ian.

Dr. mi-a zis ca el de fiecare data face eco morfologica, ca nu e bine sa controleze cu mana ca se pot produce avorturi.
Asta cam asa e, ca eu stiam de fiecare data chestiile astea.
In concluzie e totul ok, putem pleca in concediu, mi-a zis ca daca vrem sa fie tata la nastere, rezolvam cumva, il facem un student, care e in practica, dar el nu recomanda, ca multi barbati lesina.
Si Clau meu a cam dat inapoi, trebuie sa se mai gandeasca.

Poza nu mi-a dat, dar am un filmuletz pe CD de 12 min.

poze
gio si bb 19+

Gio, ma bucur pentru tine..........asta conteaza, sa te simti tu si Marco bine..........si va fi un baiat grasut!

Clau.....nu stiu cum va rezista, ca barbatii nu vezi ca sunt mai sensibili decat noi, femeile ...........mai ganditi-va, decat sa il vezi cum i se face rau mai bine iarta-l de experienta asta desi te cred ca ti-ar place sa fie alaturi de tine..........ca si eu tare mi-as dori sa fie asa, da nu stiu daca o sa am eu nororcul asta!

Te pupa fata si sa fi o mamica cuminte!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Vai de mine ce discutii aprinse aici.

Acum am apucat sa citesc tot.
Sunt de acord cu Oana, nu putem face o nunta super pe bani putini. To ce este frumos si mai elegant, din pacate costa.
asa ca ... daca nu ne permitem, ori schimbam locatia si cat mai putini invitati, ori facem rost de bani si avem nunta visurilor noastre.
Noi ne gandeam sa punem la bataie 10.000 euro, asta in conditiile in care meniul va fi 30-35 euro, numai mancarea. Restul il cumparam.
Si poate va mai scadea putin, pt. ca nu vom mai avea 250 invitati, ci in jur de 120-150. taiem pe capete, nu mai am chef de nebuneala. mai bine o nunta mai restransa, bine organizata si fara batai enorme de cap.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Gio, si de propunerea mea nu zici nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Toata lumea a incercat sa se dea pe dupa plop! unii sa impaciuasca, alti au sarit in capul Olgutei.

Mie imi pare rau sa spun sa ii dau dreptate in totalitate.
Aici dam sfaturi din toata inima, si nu a intentionat nimeni sa o sicaneze pe Raza cu recomandarile.

Si inca ceva...

Subscriu la replica Olgutei cu "fitze si figuri". Si adaug: Si sunt multe neconcordante in mesajele tale de-a lungul timpului si a subiectelor.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Numa cateva ore am lipsit...shi v-ati si certat...De fapt...nu v-ati certat, ati discutat "mai aprins" Raza, din cate am vazut la top, se pare ca tu demult iti cauti restaurant... Nu tre sa fii dezamagita, ca pana la urma o sa gasesti ceea ce cautzi... Ce sa-i faci daca-i oferta asha mare prin Capitala? La noi is vreo 13-14 de toate...asha ca n-am avut bataie de cap Olgutza, fii intelegatoare cu fata...ca-i stresata ca nu gaseste localul dorit...shi eu ash fi supi in locul ei...

Hai ca fac shi eu botic...ca nu m-o felicitat fetele pt stelutza ...Glumesc

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Gio, si de propunerea mea nu zici nimic?

referitor la nepotica ta?
nu e cam mare pt. marco al meu? sau are mai multa experienta si-l va prostii pe ala micu!!!!
Daca e faina gagica, tupeista si isteatza, ...ar putea fi pe lista viitoarelor gagici.
saracul de el, nici nu s.-a nascut si eu ii caut fete.
Doamne, sper sa fiu o soacra buna, sa nu ma urasca nora.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

quote:

Doamne, sper sa fiu o soacra buna, sa nu ma urasca nora.

poze
gio si bb 19+

Am tot discutat pe tema soacrei...cu iubi (saracutzu...ca n-am cu cine altcineva)... shi am ajuns la concluzia ca cea mai nashpa situatzie ii cand soacra are numai baietzi...ca nu stie sa se comporte cu fetele... Cre ca de aia ne "intzelegem bine" eu cu soacra. La care iubi zice: "ce ne facem daca avem numai baietzi?" Poate ca totushi nu in asta consta sa fii soacra buna sau nu Gioava mami, eu cred totushi ca o sa fii o soacra moderna...

Nunta noastra
Logo
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Hai ma Gio, e misto gagica, blonduta cu ochi albastri, are ceva tupeu (sper sa nu se transforme in obraznicie ca ii arata ei matusi-sa )si am observat ca ii plac tare mult baietii
Ba mai mult, si-a facut un prieten la gradinita si cand a intrebat-o maica-mea de el, i-a zis ca e "doar un coleg" Si n-are decat 3 ani, vai de viata noastra mai incolo, cand mai creste

Nu dati prea tare, stiu ca am fost inafara subiectului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Fetelor, nu uitati subiectul: miresici (carora nu le sta bine sa se certe, si nici macar sa discute in contradictoriu). Nu are rost sa sapam dincolo de cuvinte, parerea mea. Giova, un pentru baietelul tau. Si sa stii ca trebuie neaparat sa aiba si o surioara, asta si pentru ca ceea ce spune BlueEyes e cam adevarat. Si chiar daca nu e adevarat, sa stii ca asa gandesc fetele. Ca mamele de baieti sunt tare acre. Eu una nu sunt de acord cu asta (nu in totalitate), prietenul meu mai are un frate, iar viitoarea mea soacra e super!!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

'Neatza miresici!
Eu cred ca dorm....pe cand voi umpletzi deja paginile....asha ca va pupacesc de pe acuma Avetzi grija de voi....shi... nu va certatzi

Cred ca azi vine shi krelia...si are ea grija de voi...

Nunta noastra
Logo
Poze

Mergi la inceput