Miresele anului 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Finally Nush de ce nu mergea shi de pe webshots Sa zica fetele daca place logo-ul meu

Nunta noastra
Logo & Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Frumos, foarte frumos BlueEyes.
cel de pe webshot nu l-am putut vedea nici eu.Nu are legatura, daca ai cont sau nu, conteaza ce setari ai facut. daca ai facut albumul public sau private.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Blue Eyes, logo-ul vostru mi se pare superb!Fetelor, voi optati pentru untext clasic pe invitatii? Sau ati dori ceva deosebit? Stiu ca se discuta intr-un subiect seprata despre asta, dar va intreb totusi...Eu am gasit un text care mi-a placut foarte tare, l-am gasit chiar la subiectul mentionat daca nu ma insel. Doar ca iese putin din tipar...ma mai gandesc.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Shi-a dat seama fata care era baiucu' Era voie numai 3 albume publice...si ala era al patrulea... cred ca aia era problema

Nunta noastra
Logo & Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

eu as vrea un text mai deosebit. oricum invitatia o facem in numele nostru. si nasii ca martori.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

quote:
Originally posted by anamariame

Blue Eyes, logo-ul vostru mi se pare superb!
Fetelor, voi optati pentru untext clasic pe invitatii? Sau ati dori ceva deosebit? Stiu ca se discuta intr-un subiect seprata despre asta, dar va intreb totusi...
Eu am gasit un text care mi-a placut foarte tare, l-am gasit chiar la subiectul mentionat daca nu ma insel. Doar ca iese putin din tipar...ma mai gandesc.

Ana-Maria

"Some people see things as they are and ask WHY?
I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Eu m-am gandit sa compun eu un text pentru invitatie. Cand eram eu mai tanara si mai fara griji (ca fara bani sunt si acum )aveam ceva imaginatie. Om vedea, poate merge si acum

Mergi la inceput

Shi eu ash vrea ceva mai deosebit...poate compune iubi ceva...ca io nu-s cu astea Daca nu...Long live the internet!

Nunta noastra
Logo & Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by BlueEyes

Shi eu ash vrea ceva mai deosebit...poate compune iubi ceva...ca io nu-s cu astea Daca nu...Long live the internet!

Nunta noastra
Logo & Poze

.........superb Logo-ul.........la asa ceva ma gandisem si eu , sa iau o parte din desenul de pe invitatii si sa il pun si pe plicuri si pe carduri, peste tot......sa devina un fel de lait motiv al nuntii!

Sa stii ca exista o limita de albume publice, ceva la setari trebuie sa fie ca doar majoritatea dintre noi avem albume pe webshots si avem mai multe de 3........oricum nu mai conteaza bine ca l-am vazut si e .....super!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Scuze, se evede ca inca nu mi-am baut cafeaua, inca dorm ......am vrut sa spun ca.....nu exista limita de 3 albume publice! Acu ma duc la cafea si la o tigara ca poate ma trezesc!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neataz miresici!!!
Eu sunt deja treaza Oana, cu cafeluta langa mine si cu mult lapte in ea si cu marco, care se zbenguie in burtica.
Azi la 11.45 avem programare la eco, abia asteptam.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput