bebelusi nov-dec 04 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Onitza, sa stii, chiar se vede ca a slabit bubulina mea! Imi dau seama cand o iau in brate si cel mai bine se vede ...la falcute...care nu mai sunt!

Ia vedeti aici:
Sabina Modelina

Aime, scumpic tare Vladutu...nu ma mai satur sa-l privesc...tre' sa fie o veselie pe la voi pe-acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by cookie

Onitza, sa stii, chiar se vede ca a slabit bubulina mea! Imi dau seama cand o iau in brate si cel mai bine se vede ...la falcute...care nu mai sunt!

Ia vedeti aici:
Sabina Modelina

Aime, scumpic tare Vladutu...nu ma mai satur sa-l privesc...tre' sa fie o veselie pe la voi pe-acolo...

Cookie si Sabina bulina

Eh, a slabit... Ce sa-ti povestesc! Bine ca esti tu grozava! Ia pune o poza cu tine ca eu habar n-am cum arati!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

He, he, io nu-s ca fiica-mea!
Io mi-s cat casa!
Ce vrei sa ma simt prost pe langa pozele alea de la mare?!?
Las' ca pun poze dupa ce mai dau vreo 15 kile jos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by cookie
Am vazut si o bebelusa dulcica foc(Iris) si o mamica...

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Multumim Cookie!
Dulcica foc e si Sabina, micuta rontaitoare... am vazut-o muscand din patut...

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

For2nity, nu stiu ce inseamna la tine preturi mari sau mici, insa la bebelusultau . com sunt niste jucarii dementiale. Din postura meseriei de profesie pe care o am iti spun ca acolo ai ce gasi !
Simonacip, totusi... de ce au venit bani mai putini luna asta ? Ai aflat?
Miria.Cristina, asa o autocritica mai rar ! Culmea e ca eu ma zgaiam la pozele tale "roz" cu o seara inainte sa ne povestesti tu ce urata esti... Tz tz tz... Iti trebuie niste bataie tie.. Si vreo doua ore numai ale tale, in care sa faci o buna, sa bei o ciocolata calda si sa iti pui parul pe moate. Sa vezi ce bine te simti dupa aia...
Danettte, ai reusit sa vezi pozele, ca am schimbat linkul?

Vreau si eu sa scriu ce mancare prefera Maria dar nu stiu cum s-o trec in lista aia din prima pagina... Daca se incumeta cineva sa ma ajute, eu o sa postez aici si mi-o copiaza acolo vreun crestin cu inima larga .

Anuntam solemn ca de ieri avem si noi 1.5 dintisori! Unul a scos capul deja iar al doilea numai crestetul... Am zis eu bine ca dintii Mariei sunt in vacanta si ca o sa vina ei la sfarsitul verii! A fost destul de cuminitca, fara febra, diaree (ba chiar e putin constipee), plansete noaptea, doar ca toata saptamana nu a adormit decat leganata pe perna si cu doua seri inainte a stat treaza pana pe la 1...
Suntem noi slabe dar avem dinti cu care sa ii muscam de acum de fund pe aia care ne critica !

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

pentru Mamaruta si dintisorul ei si jumatate!
Ralucuto, asa-i ca-ti creste inima de bucurie ca ai bebel mare cu dinti?

Mergi la inceput

Ionela, iti scriu cuma m facut vinetele:

Le tai in doua, scoti continutul pe care il amesteci cu rosii taiate marunt, brocoli sau conopida, morcovi, ciuperci (champinion) si ce alte LEGUME MAI AI, apoi le amesteci pe toate cu putin unt si le cEesti putin... Umpli apoi vinetele cu continutul asta , razi putin cascaval peste si le pui in cuptor cca. 20 min.
Si gata... eu i-am dat doar continutul.

Scuze de greseli dar scriu cu Irios in brate. si e al naibii de greu ca-si baga si ea DEGeTELE POE TASTAZTURA..

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

For2nity, nu stiu ce inseamna la tine preturi mari sau mici, insa la bebelusultau . com sunt niste jucarii dementiale. Din postura meseriei de profesie pe care o am iti spun ca acolo ai ce gasi !

mamica de Mamaruta

Ei, hai, spune-ne si noua pe care le-ai recomanda!
Eu, cel putin, degeaba ma uit, eu as cumpara ce-mi place mie, nu ce i-ar trebui copilului, asa ca...

Mergi la inceput

Raluca, AM VAZU-O PE MAMARUTA, e o dulcica si o haioasa... pare smecheruta!

TE-am vazut si pe tine la mare, esti mortala... parca nici n-ai avut in veci burtica de gravida!

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by onitza

'NEATA DRAGI MAMICI SI BEBICI!!!!
COOKIE, chiar ma intrebam ce mai faci!!!! o fi de la dintisori, ca a slabit..oricum n-a slabit ffoarte mult, sincer, ma astept si eu cu Paul sa mai fi slabit, o sa ma duc si eu in septembrie iar la CUlcer, cami-l DECALOTEAZAAAAAAAAAAAAA!!!! mi-e mila de el.... e primul baietel ca re o sa fie decalotat de aici????? ...da' de ce????
Eu tot mi-s racita rau, Paul parca e mai bine, ...acum se trezeste, ca dau astia de sub noi gauri in pereti, lua-ia-r mama-n brate!!!!!
Va pupic si o zi buna, chiar si pe vremea asta!!!!

Aaaaaa, am uitat sa mentionez: azi-noapte nu s-a mai trezit deloc!!! uraaaaaaaaa

pozele noastre

nu e primiul ,sau ma rog, Silviu s-a decalotat la baita cand avea 6 luni

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput