bebelusi nov-dec 04 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

danette cum prepari acel meniu vegetarian ptr. Iris???, vanata umpluta???cu ce???poate o pacalesc si eu pe cucuiata mea, Emily, sa pape!
Fulguleatzo tu cum prepari dovlecelul cu carnita de vaca si cartof???
Va intreb ptr. ca a doua mea cucuiata, Emily, nu serveste mancare jap., prefera mai mult mancaricaq rom., fata de sora-sa care o prefera pe cea jap., si cum la noi in casa nu se prepara DELOC!!! bucate rom. asa ca sunt in ceata cu meniurile rom, si indraznesc sa va cer AJUTOR!!!; chestia cu traditionala supa de vacuta, cu legume, pasata, a c-am plictisit-o, vrea ceva mai nou, si......

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Scuzati-ma!!!
Am uitat sa va multumesc!!!

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza
xdd cxcrcb bffvccccccccvvvvvvccccc] pk ui uh i./

acesta a fost un mesaj de buna dimineatza din partea ruxandrei pentru toti bbelusii
nu ma lasa sa scriu
sa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Eu nu am putut sa lucrez: inregistram 2 facturi si stateam 15 min cu Mihai in bratze. LA 3 noaptea ii scoteam cu pompitza mucisorii si facea kk...
La noi kk e un adevarat ritual ca el fiind constipat nu face decat far pampers si tinut de picioruse cu tipete si una din aventurile mele de ieri a fost ca a facut kk pe ... strada...( a se citi pe trotuar)
Fug ca am de facut drumurile pe care nu le-am facut ieri dupa-masa

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, mamici si bebici!

Revin dupa un weekend in forta, cam obosita, dar multumita.

L-am botezat pe micut, e un frumos si un cumintel. Am trecut cu bine de botezul la biserica si de scaldat(aveam emotii, of course!)

Bebelusa mea e o catarata, se ridica in picioare prinzandu-se de orice, a inceput sa roada patul(are urme de dintisori de soricel pe el) merge usurel de-a busilea...ce mai, ne-am facut maricele! Singura chestie de care nu sunt prea fericita e faptul ca luna trecuta avea 7,200kg si acum are...7,100kg. Ma cam pune pe ganduri.
In rest, e foarte vioaie si face niste vocalize de numa-numa(cred ca scoate altfel sunetele acum, ca are dinti) si mami s-ar putea sa se razgandeasca, sa n-o mai faca balerina, ci soprana.

la bebicii cu dintisori noi!

Am vazut si o bebelusa dulcica foc(Iris) si o mamica...mama-mamaa!

Aime, tuc pe zambaretul de Vladut! Ma bucur ca e bine!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata fetele!

nimic nou la noi, doar ca : Vladut se ridica in picioare in scaunul de masa, in leagan, chiar si in patut noaptea (asta noapte la 3.30 s-a ridicat in picioare si cu o mutra vesela se intreba ce facem noi acolo, dormim????...peste tot se catara... se impune achizitionarea premergatorului

Cookie, uite si un zambet ptr Sabinutza

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'NEATA DRAGI MAMICI SI BEBICI!!!!
COOKIE, chiar ma intrebam ce mai faci!!!! o fi de la dintisori, ca a slabit..oricum n-a slabit ffoarte mult, sincer, ma astept si eu cu Paul sa mai fi slabit, o sa ma duc si eu in septembrie iar la CUlcer, cami-l DECALOTEAZAAAAAAAAAAAAA!!!! mi-e mila de el.... e primul baietel ca re o sa fie decalotat de aici????? ...da' de ce????
Eu tot mi-s racita rau, Paul parca e mai bine, ...acum se trezeste, ca dau astia de sub noi gauri in pereti, lua-ia-r mama-n brate!!!!!
Va pupic si o zi buna, chiar si pe vremea asta!!!!

Aaaaaa, am uitat sa mentionez: azi-noapte nu s-a mai trezit deloc!!! uraaaaaaaaa

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

buna dimineata mamicutelor,

se pare ca am o zi mai linistita la scarbici, cred ca e prima data cand accesez forumul DC de aici.(inceputul e mai greu, nu? )

Fetelor, Cristinuta mea (apropos, nu reusesc sa-i spun intr-un singur fel, uneori ii spun Alexia, alteori Cristina...credeti ca o bulversez? ), cum spuneam, Cristinuta mea e o dulce si o scumpa si jumatate.(cine s-o laude daca nu ma-sa? ) Toata ziulica se plimba prin tarc, mersul in 4 labe nu mai are nici o taina pt ea, se invarte pe toate partile, mai nou are tendinta de a o lua singura la drum fara sa se tina de nimic, cade bineinteles. Asa ne-am facut si al doilea nostru cucui cu primul e o alta poveste.
Ieri am reusit sa mergem si la doctor la control, avem nici mai mult nici mai putin de 78 cm, are mama o lungana... si 8,200 kg.Cam la limita zicea doctora, dar ata e, mananca bine.I-am facut si coprocultura, maine avem toate rezultatele...sa vedem cum vor fi.
Acum sunt in cautare de jucarii, nu mai stiu ce fel sa-i cumpar.Mi-e asa draga cand o vad cum cauta cu degetelul ei butoanele cu melodii de la jucarii, as vrea sa-i iau ceva stimulativ si educativ bineinteles, dar mi se par cam aiurea aproape toate.Am vazut unele interesante de la K's kids dar ce preturi au...mama, mama. Mai cautam.Care aveti sugestii...le asteptam cu interes.

Anticonceptionale eu n-am folosit niciodata, si poate ar cam fi timpul sa caut si eu unele potrivite, care luati stiti toate efectele lor? adica stiu eu...de la unele se umfla/cresc sanii...altele ingrasa...fac menstruatia mai abundenta sau dureroasa...etc.Greu dom'le, greu.
Va pup si mai vorbim.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

cred ca eu n-am s-o pun in premergator, i-am luat unul demult dar imi pare rau. Am impresia ca ii merge mai bine fara.Adica are tot locul din lume sa se plimbe in tarc , mai pica, se ridica, asa invata. Am o nepotica pusa in premergator, e bine mersi, face cativa pasi si singurica, dar cand pica...acolo ramane.Nu stiu daca intelegeti ce vreau sa zic.Sunt in dilema, s-o pun...sa n-o pun...

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FOR2NITY, ma bucur sa aud numai de bine despre ALEXIA CRISTINA, felicitari pentri mersul in tarc....cat despre anticonceptionale, iti recomand sa te duci la ginecolog, doar el iti poate spune ce ti s-ar potrivi cel mai bine!!!! teoretic!!!

pozele noastre

Mergi la inceput