Aspirante optimiste (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Adar, ma bucur ca mai vi si pe aiai sa iei fetele astea putin la rost.
Asa e Vit E si acidul folic e bun,dar eu zic ca mai presus de toate e linistea sufleteasca.
Acid folic si vit E am bagat la greu si 2 HSG-uri.dar degeaba, asa ca numai linistea mi-a ramas, in fine si altele,dar asta e mai importanta.

Pupici la toate fetele si nu va pierdeti speranta.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Madana, ia incearca tu reteta sa vezi ce 'efecte secundare' pozitive are!

Marrina si eu am avut vara asta zile 'de butoi' cum s-ar zice si tocmai schimbarea de care vorbeam m-a ajutat f. mult.

Ancutza, esti tare cu clasic si lumina stinsa.. La noi, El e responsabil de schimbarea pozitiilor. Chestia asta o gaseste ca motiv pt a sta la XXL (sau cum s-o numi canalul)..ii trebe documentare..Tot la binele meu se gindeste, saracutul.

Da voi nu....stati si numarati-va ridurile de la nervi.......
Eu de o luna iau acid folic. Oare sa-mi fie asa bine si de la el????
Adar, eu le-am dat reteta mea. Sa mai spun ca trebe inovatie si in domeniul ..adik mai lasati patul din dormitor, pozitia clasica, lumina stinsa...

Bey, eu diseara ma duc la dr. , sper sa fiu la fel de optimista si dupe...

Pup fetele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adar
A, oare cum se poate modifica semnatura ???

Din Profilul Personal, daca tin bine minte, undeva in dreapta jos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, intreb si eu, ca la endometru nu am primit raspuns... E normal un endometru de 13 mm si un folicul de 15 mm cu o zi inaintea ovulatiei? Ca eu asa am avut. Nu e cam mic foliculul? Mi s-a confirmat ovulatia cu doua teste de ovulatie si cu graficul de temperatura. Ce sa inteleg???

Medeea

Mergi la inceput

Medeea, foliculul se pare ca e cam micut. Acum depinde si in ce ritm creste la tine. Daca pina la ovulatie mai sunt vreo 36 de ore, poti spera ca foliculul sa atinga 18-19 mm, ceea ce se incadreaza in limite. Daca se sparge la 16-17 mm, poate ca oricum nu era viabil pt o sarcina (defecte cromo etc)
Oricum e cam cidat, avind in vedere grosimea endometrului, mai mult decit suficienta pt o sarcina, si care denota un nivel bun de estrogen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

da...ar fi o idee buna medeea...numai sa mai fie vreme...eu amvrut si week-endul asta....dar a fost tare frig...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

uite fetele si festivalul etniilor la sighisoara: http://community.webshots.com/album/429888387WbnktC

medeeapui, ti-au placut poznele? ca sa zic ashea te-am luat pe la spate! las ca tipa e din pitesti, colea aproape, ii facem noi o vizita cand om fi in bani si ne cumparam nu unul ci zece (10) tablouri!! ai fost la homeopata?

fetelor, ziceti voi ca e misto ca ma plimb in we-uri, si chiar este, dar acasa e o vraiste cumplita, in timpul saptamanii muncesc pana seara, ohhh viataa meeeaaa...

cu adoptia sau infiatul treaba sta cam asa: de mult ma paste gandul asta, chiar de cand inca credeam ca nu am probleme de infertilitate, imi ziceam, unul sau doi ai mei, unul sau doi adoptati, cam asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Medeea76

Gogosar si Diciu, ce ziceti de o baie la Slanic duminica? Ardit, poate vii si tu... Ai vazut ce minunatie a fost la Sighisoara? Pacat ca a trebuit sa plecam asa repede... Parca si Oana_B isi petrecea uneori timpul liber la Slanic.

Medeea

Fetele daca va intalniti acolo sa va ganditi si la mine cand beti o bere rece sau un suc de prin '93 n-am mai fost prin Slanic.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fete frumoase si optimiste.

Eu azi am tot starea aceea super, dar.....dorm pe mine, nu-mi pot tine ochii deschisi.
Spuneti-mi si mie cum si cand se ia Acidul folic?

Pupici

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata la toate aspirantele frumoase!!! M-am intors din scurta calatorie in Grecia si na...sunt aici. Nimic nou la mine pana in acest moment.
N-am avut timp sa citesc nimik din urma drept pentru care nu mai stiu ce s-a intamplat dar chiar cu intarziere vreau sa transmit La Multi Ani tuturor sarbatoritelor de Sf. Maria.

pup si sunt prin zona

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput