Aspirante optimiste (150)
Raspunsuri - Pagina 8
tumpi spune:
Adar, ma bucur ca mai vi si pe aiai sa iei fetele astea putin la rost.
Asa e Vit E si acidul folic e bun,dar eu zic ca mai presus de toate e linistea sufleteasca.
Acid folic si vit E am bagat la greu si 2 HSG-uri.dar degeaba, asa ca numai linistea mi-a ramas, in fine si altele,dar asta e mai importanta.
Pupici la toate fetele si nu va pierdeti speranta.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
ilenya spune:
Madana, ia incearca tu reteta sa vezi ce 'efecte secundare' pozitive are!
Marrina si eu am avut vara asta zile 'de butoi' cum s-ar zice si tocmai schimbarea de care vorbeam m-a ajutat f. mult.
Ancutza, esti tare cu
clasic si lumina stinsa.. La noi, El e responsabil de schimbarea pozitiilor. Chestia asta o gaseste ca motiv pt a sta la XXL (sau cum s-o numi canalul)
..ii trebe documentare..Tot la binele meu se gindeste, saracutul
.
Da voi nu....stati si numarati-va ridurile de la nervi......

.
Eu de o luna iau acid folic. Oare sa-mi fie asa bine si de la el????
Adar, eu le-am dat reteta mea. Sa mai spun ca trebe inovatie si in domeniul
..adik mai lasati patul din dormitor, pozitia clasica, lumina stinsa...
Bey, eu diseara ma duc la dr. , sper sa fiu la fel de optimista si dupe...
Pup fetele
ilenya spune:
quote:
Originally posted by adar
A, oare cum se poate modifica semnatura ???
Din Profilul Personal, daca tin bine minte, undeva in dreapta jos..
Medeea76 spune:
Fetele, intreb si eu, ca la endometru nu am primit raspuns... E normal un endometru de 13 mm si un folicul de 15 mm cu o zi inaintea ovulatiei? Ca eu asa am avut. Nu e cam mic foliculul? Mi s-a confirmat ovulatia cu doua teste de ovulatie si cu graficul de temperatura. Ce sa inteleg???
Medeea
ilenya spune:
Medeea, foliculul se pare ca e cam micut. Acum depinde si in ce ritm creste la tine. Daca pina la ovulatie mai sunt vreo 36 de ore, poti spera ca foliculul sa atinga 18-19 mm, ceea ce se incadreaza in limite. Daca se sparge la 16-17 mm, poate ca oricum nu era viabil pt o sarcina (defecte cromo etc)
Oricum e cam cidat, avind in vedere grosimea endometrului, mai mult decit suficienta pt o sarcina, si care denota un nivel bun de estrogen.
diciu spune:
da...ar fi o idee buna medeea...numai sa mai fie vreme...eu amvrut si week-endul asta....dar a fost tare frig...
ardit spune:
uite fetele si festivalul etniilor la sighisoara: http://community.webshots.com/album/429888387WbnktC
medeeapui, ti-au placut poznele? ca sa zic ashea te-am luat pe la spate!
las ca tipa e din pitesti, colea aproape, ii facem noi o vizita cand om fi in bani si ne cumparam nu unul ci zece (10) tablouri!! ai fost la homeopata?
fetelor, ziceti voi ca e misto ca ma plimb in we-uri, si chiar este, dar acasa e o vraiste cumplita, in timpul saptamanii muncesc pana seara, ohhh viataa meeeaaa...
cu adoptia sau infiatul treaba sta cam asa: de mult ma paste gandul asta, chiar de cand inca credeam ca nu am probleme de infertilitate, imi ziceam, unul sau doi ai mei, unul sau doi adoptati, cam asa..
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by Medeea76
Gogosar si Diciu, ce ziceti de o baie la Slanic duminica? Ardit, poate vii si tu... Ai vazut ce minunatie a fost la Sighisoara? Pacat ca a trebuit sa plecam asa repede... Parca si Oana_B isi petrecea uneori timpul liber la Slanic.
Medeea
Fetele
daca va intalniti acolo sa va ganditi si la mine cand beti o bere rece
sau un suc
de prin '93 n-am mai fost prin Slanic.Oana_B
gogosar spune:
Buna dimineata fete frumoase si optimiste.
Eu azi am tot starea aceea super, dar.....dorm pe mine, nu-mi pot tine ochii deschisi.
Spuneti-mi si mie cum si cand se ia Acidul folic?
Pupici

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
lauricipani spune:
Buna dimineata la toate aspirantele frumoase!!! M-am intors din scurta calatorie in Grecia si na...sunt aici. Nimic nou la mine pana in acest moment.
N-am avut timp sa citesc nimik din urma drept pentru care nu mai stiu ce s-a intamplat dar chiar cu intarziere vreau sa transmit La Multi Ani tuturor sarbatoritelor de Sf. Maria.
pup si sunt prin zona

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici