Aspirante optimiste (150)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Olguttza,bine-ai venit printre noi! Casa de Piatra si copii cat mai curand!

Anca, ai dreptate, si eu am aceleasi cereri si simt la fel ca tine !ma pocneste o oboseala cand ma gandesc sa schimb ceva in prezentare sau in miscare ....ca prefer sa ma gandesc la aia cu "data viitoare o sa fiu mai odihnita si.." am fost atata in repaus,si cum scopul de a pentru s-a evaporat, a ramas doar scopul din placere-ceea ce nu mai provoaca atata interes!!Doamne,ce-am imbatranit!!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

bun venit noilor aspirante la titlul de mamici, va urez sedere cat mai scurta pe aici si sa auzim de cat mai multe .
gogsico mica,daca mergi miercuri la mine, ia te rog si fata,cu ocazia asta ne mai vedem si noi ca trecut cam multisor de cand nu ne-am vazut la ochisori.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Pentru noile aspirante la titlul de mult succes sa treceti pe lista de

diciu Multumim mult. Sa ne ajute Dumnezeu.

ilenya Bravo!!!

olguttza Casa de piatra si pe care ti-l doresti. Mi-au placut pozele.

gogosar Sa te auda Dumnezeu.

Lista asta o sa se scurteze curand. Eu asa simt. E atata optimism in voi... Ca eu azi m-am cam intristat de dimineata... asa...nici eu nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

marrina, ai grija ca te pasc cele 15 min de stat la colt

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Sar'na de primire si de urari!
Va doresc si voua ceea ce-mi doresc si mie: sedere cat mai scurta pe-aici si sanatosi si frumosi!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Gogosar si Diciu, ce ziceti de o baie la Slanic duminica? Ardit, poate vii si tu... Ai vazut ce minunatie a fost la Sighisoara? Pacat ca a trebuit sa plecam asa repede... Parca si Oana_B isi petrecea uneori timpul liber la Slanic.

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Tumpi, sigur iubita, abia astept sa ne vedem , ca mi-e dor de tine.
Vorbim maine pe ym , sau eventual la telefon si stabilim.

Marinna, vezi ca nu te lasam sa cazi in butoiul cu melancolie.

Fetele noi, sa sa va dea D-zeu ce ne dorim si noi.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Medeea, tentanta propunerea ta, dar...din pacate nu se mai poate.Pentru duminica deja planurile sunt facute, de aia am si ales ziua de ieri, chiar daca nu a fost o super zi de plaja.
dar vroiam neaparat.Si daca l-am tocat pe al meu la cap o luna intreaga....i-a facut toanele nebunei...ce are de ales????

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

marrina , nu ai voie sa fi trista. Uite cand se mai rastoarna butoiul cu amar peste tine iti dau mea.

Pupici dulci

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Va pupa mama pe toate...
Ce fac dragele si frumoasele lu mama ?
Eu...asa si asa. Nu ma simt prea bine la gravidute, dar poate numai pentru ca nu ne cunoastem...SPER...
Si stiti ceva: ma chiar enervati! Ia mai terminati o data cu stresul si cu nervii si cu tot si ramaneti gravide si haideti sa deschidem ceva de genul "Gravidute Optimiste" cum ziceati si voi, si gata problema...
Da voi nu....stati si numarati-va ridurile de la nervi...
Am vazut ca o parte dintre voi v-ati trezit la realitate. Ia luati si trupa cu voi ca nu se mai poate asa. Ori ramanem impreuna ori ce facem ???
Eu va sfatuiesc sa papati puternic acid folic si vitamina E. Eu tare cred ca a ajutat. Bine, cineva zicea ca si HSG-ul a ajutat, ca in general dupa HSG se cam intampla. Nu stiu, dar stiu ca acidul folic e bun tare de tot. Asa ca bagati puternic ca sa va faceti gravidute, da ?????

A, oare cum se poate modifica semnatura ???

adar

Mergi la inceput