Aspirante optimiste (150)
Raspunsuri - Pagina 6
GeorgianaI spune:
Buna diminerata dragutele mele!
Imi place optimismul de pe aici.
Eu de abia am revenit din concediu, incerc sa imi revin.
Va pupacesc pe toate si sa auzim numai de bine.
andicu spune:
Ziua buna tuturor!
Ardit, ce frumos iti petreci tu timpul!tare mi-a placut ce ai facut tu week-endul asta!
Tot respectul si stima pentru voi,cele care va ganditi la adoptii! eu trebuie sa recunosc,vinovata,ca inca n-am curajul necesar sa ma gandesc la asta;cred ca trebuie sa mai plang vreun an,doi dupa copii (asta in cazul in care n-as reusi la FIV),ca sa ajung la etapa asta!asa n-as vrea sa fiu egoista,dar nu pot!nu inca!
Sunt hotarata sa suport orice tratament sau interventie,daca asa pot avea un copil al nostru!
Va doresc o saptamana frumoasa si insorita...si sa nu vina toamna incaaaa!!!!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
olguttza spune:
Buna ziua, fetelor!
Ma primiti si pe mine in randul vostru? Chiar daca sunt la coada listei, sper ca cei din urma sa fie cei dintai
. Nu, nu-s rautacioasa, ci doar foarte increzatoare!
Avem o luna de la nunta, eu m-apropii cu pasi repezi de 30 de ani si...sunt convinsa ca e momentul pentru
.
Va pup si sa auzim de bine!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Anca Wish spune:
Olguta, bine ai venit si Casa de piatra. Sper sa ne dai vestea buna curand!!!
Ramai increzatoare si...problema e ca si rezolvata!
anca...SIGUR intr-o zi

ilenya spune:
Dragele mele,
va doresc o saptamina buna-buna!
Ancutza, un
si pt. tine si lasa ca Dumnezeu le aranjeaza cum stie mai bine. Intr-adevar, nimic nu e intimplator.
Ardit, bravo tie ca ai reusit sa furi atitea WE-uri frumoase! 
Tumpi, ma bucur ca ti-ai luat soarta in miini (adik imaginea..), ai sa vezi ca te vei simti mult mai bine. Si eu acum vreo 2 luni am realizat ca nu am mai fost la cosmetica de acum'n' ani ( care..coincid cu perioada de lupta pt BB). Asa ca am reluat cosmetica,mi-am cumparat creme, fac gimnastica, mi-am reinnoit garderoba, sunt mult mai atenta cum ma ingrijesc si cum arat cind ies din casa. Inainte nu ieseam din blugi, acum m-am dat la fustite si alte cele...
Rezultatul: ma simt mult mai bine in pielea mea, primesc o gramada de complimente
, chiar azi dim. se minuna un coleg ce radioasa sunt!!!! De aici o stare de incredere si un pic de detasare (pozitiva) de capitolul BB!
Ex.: diseara ma duc la dr.si in loc sa ma gindesc iarasi ce-i spun, ce sa-l intreb, eu ma gindesc cum va fi vremea miine sa stiu cu ce ma imbrac , sa culeg priviri admirative..Poate am exagerat un pic, nu stiu.., dar e BINE.
Pup fetele si saptamana fertila sa aveti!!!!!
gogosar spune:
Salutare fete dragi..
Azi am venit din we cu o mare pofta de viata, ceva de speriat, fericita....Nu, nu va ganditi la ceva anume, am eu acu un moment de fericire sufleteasca atata tot.
Am avut un we super cu sotul meu...
, am avut niste zile ca in luna de miere.Vorba lui Tumpilici, fara nici un gand de bebe.Totul a fost pentru noi doi, numai pentru noi.sambata ne-am vazut cu parintii, cu toti,iar duminica am fost cu niste prieteni la Slanic Prahova, a fost super, am facut plaja , gratare, baie...
la intoarcere sotul meu a decretat la toata lumea ca are un super sofer( adeca eu), si eu am fost tare mandra, tinand cont ca eu sunt in general sofer de we.Si pentru ca a fost atat de frumos si romantic , azi i-am luat sotului meu cadou un lant de aur.Noi obisnuiam inainte sa ne facem asemenea cadouri, dar de cand am devenit sresati o lasasem mai moale....Acu gata, intram in piua.
Si de miercuri incep iar o serie de 6 saptamani la Sf.Mina.Tumpi stie.
Va pupic dulce.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
diciu spune:
tine-o tot asa gogosar..face mai mult ca orice...
si apropos...super fain la Slanic...am fost si eu de 3 ori vara asta...

Madana spune:
gogosar
tine-o tot asa.
ilenya cred ca am si eu nevoie de reteta ta , sper sa nu te superi daca o imprumut de la tine.
olguta casa de piatra si copii de fier. Super pozele.
:Dana
Anca Wish spune:
Gogosico, mai, mai ce week-end minunat.
Ma bucur pentru voi!!!!!

Al meu imi zicea intr-o zi ca inainte mai prestam si eu o tzinuta sexi, o pozitie noua. Si ca acum mai raman si partial imbracata (ce...e treaba mea?
) si vreau numai in pozitia clasica si cu lumina stinsa![]()
Cred ca tre' sa "lucrez" la chestia asta...dar deocamdata nu-mi vine. 
anca...SIGUR intr-o zi