Aspirante optimiste (150)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

"neata bine v-am gasit.Nu am intrat de mult, am examene si treb sa stau cu cartile in brate.Cine lucreaza in invatamant stie despre ce este vorba.CM treb sa-mi vina de miercuri dar cred ca din cauza stresului an uotat sa mai vina.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Barbye, poate nu a "uitat". Poate ne dai o veste buna!
Aisha, selecteaza camera in care vrei sa intri si tine apasat pe SHIFT.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa va salut. La noi e cam urata vremea asa ca ma ocup de treburi casnice azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabb spune:

fetelor, fetelor, sunteti dragute ca nu m-ati uitat chiar daca sunt cea mai noua.
si eu am terminat cu plansul dupa ce dupa 7 zile intarziere a venit cm. asta e mergem inainte. avand in vedere ca incep sa iau ovamit peste 2 zile astept cu nerabdare sa vad ce se intampla luna asta. partea cea mai distractiva este ca trebuie sa merg pe neasteptate la berlin cu sotul meu pentru ca trebuie sa mearga la un targ exact in zilele cand am eu ovulatie.luna asta trebuie sa se prinda ceva ca altfel luna viitoare trebuie sa merg si la hong kong dupa el.
poate stie cineva sa-mi spuna cum se verifica glera mai usor si mai la indemana? sa nu radeti de mine ca asta nu am putut sa o fac niciodata. acum plecam la munte pentru wek. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragelor, ce spune proaspata graviduta Adar este perfect adevarat! Abia asteptam si eu sa plec la burtici si-apoi... n-as mai fi plecat de la voi... Adevarul este ca acolo nu-mi place mai deloc, inafara catorva fete dragute...
Va pup si va doresc soare in suflete!

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Asi, tu ramai aspiranta la burtici si eu aspiranta la "adoptii". Va citesc mereu. Si tare as vrea sa ma apuc de acte. Al meu ca bradu' zice sa mai asteptam 2 ani. Asa ii place lui sa programeze lucrurile. Mai are putin si programeaza cand sa facem. Asta e. Imi vine sa-i trag una in freza , dar ce sa fac???
[red]
.

anca...SIGUR intr-o zi

Tu apucate linistita de acte.Asa am patit si eu cu al meu si cand i-am spus ca trebuie sa facem asta si sa mergem sa rezolvam cu actele s-a executat.Acum e super fericit ca are tata o mandrete de baiat!
O sa pun poze noi.Va anunt sa le vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca decat 2 ani fara nici un copil mai bine peste 2 ani cu un copil adoptat si unul in burtica.Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna seara fetelor.

ma primiti in randul vostru??
luna trecuta nu s-a intimplat sa apara doua liniute la test dar poate luna asta sa fie.
vad ca lista este destul de lunguta dar sper ca in curand sa ne vedem la burtici.
ne dorim amandoi un bebeu si ne m-as bucura sa nu se lase prea mult asteptat.

v-am pupat!

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

osna, bine ai venit si sedere cat mai scurta.Ma bucur ca te vad aici printre noi si sper ca luna urmatoare sa se lase cu .
asi, am primit pm-ul tau, am sa revizuiesc cand am putin timp si iti transmit ce am facut
pup fetele optimiste si va urez o duminica placuta

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

osna, bine ai venit si pupicei si de la mine. sper sa ne anuti curand de prezenta de bb.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput