Aspirante optimiste (150)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Mai, ia nu ma mai certati ca nu am fost la dr. Stiti cat sunt de sensibila. Nu m-am dus la dr. ca nu am bani. Am ramas cu datorii mari de la inmormantare. Cand am bani, ma duc

Ingeras, ma bucur ca esti asa optimista si nu cazi in disperare. Noi iti suntem alaturi.

Adar, azi aveam un chef nebun de vorbit si pe chat nu era nimeni. E lumea plecata, cred sau fara chef.

Ilenya, ce ma bucur ca ai scris si ca esti bine

Asi, tu ramai aspiranta la burtici si eu aspiranta la "adoptii". Va citesc mereu. Si tare as vrea sa ma apuc de acte. Al meu ca bradu' zice sa mai asteptam 2 ani. Asa ii place lui sa programeze lucrurile. Mai are putin si programeaza cand sa facem. Asta e. Imi vine sa-i trag una in freza , dar ce sa fac???

Crinuta, nici sa nu indraznesti sa fii altfel decat optimista, ca ne suparam. Asteptam rezultatul analizelor.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

cine are chef de un chat in seara asta ,d-ati un semn sa stiu si vin si eu.
Eu m-am hotarat.Nu ma mai gandesc la nimic, de azi incep sa am si mai multa grija de mine(nu ca n-as fi avut si pana acum),mi-am cumparat geluri anticelulitice, pantalonasi de slabit si ma pun pe treaba.Vreu sa fiu bella sa nu am recunoasca sotul,iar in toamna cand am sa fiu nici eu sa nu ma mai recunosc.Declar deschis sezonul de , asa ca ma conformez si ma pregatesc sa fiu cat mai curand dar din motiv de .
Ce ziceti fetele, va bagati?
Nu stiu de ce,dar am o forma de zile mari desi sunt super obosita de mai am de adorm si in masina in drum spre casa.
va si va urez we placut

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Adar, felicitari! Am ramas fara replica. E uimitor de minunat ce s-a intamplat. Se intampla si minuni. Asa zic si io..... cand Doamne-Doamne o sa considere ca suntem buni de parinti, atunci ne va trimite un ingeras.

Mai este chat-ul? Vin si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Fetelor, unde sunteti? Sunt singura pe chat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Tumpi, eu ma bag! Si cum la toamna vin acasa pentru motive de fiv , sper sa numeri boboci la mine cit de curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna seara! am intrat sa va urez si eu week end placut si plin de idei marete.
daca intrati pe chat..un buzz si la mine tumpi. cat despre sefele de capitol..vremuri vechi...
Adar, normal k tiu minte

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Anca m-am molipsit de la voi cu optimismul acum si asa vreau sa raman.
Sa va spun cum e cu analizele. Au iesit bine in general, cateva totusi nu sunt chiar in limitele normale (dintre hormonii din ziua 3). Estradiolul e cam scazut e 32 (vn: 39-189), prolactina putin crescuta e 25,93 (VN: 1.39-24.2). FSH e 7,5 si LH e 9,23 (sunt in limite normale). Bineinteles ca m-am stresat cand am vazut ca nu sunt toate perfecte (eu asa as fi vrut). Dar sper sa nu fie problema pentru FIV. M-a ajutat Asi sa aflu deja aceste rezultate (eu nu am ajuns inca la Cluj sa le iau).
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Crinuta, nu depasesc cu mult valorile normale. Nu stiu ce sa zic, dar nu cred ca e grav.
Tumpi, ce atitudine, draga mea. Ce te-ai mobilizat. Bravo.
Atata optimism nu am vazut de mult pe aici.
Ma bucur!!!!!!!!!!
Irinacodrina,

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Buna dimineata ! Maaaama, ce optimism aici ! Vin si eu ca mai am ..
Fetelor, ajutati un om necajit care nu stie cum functioneaza chat-ul pe DC !!! Eu accesez optiunea din bara de sus dar intru tot la forum si nu inteleg ???Cum se face, eu acasa am doar YM ? as mai sporovai si eu cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Buna dimineata ! Maaaama, ce optimism aici ! Vin si eu ca mai am ..
Fetelor, ajutati un om necajit care nu stie cum functioneaza chat-ul pe DC !!! Eu accesez optiunea din bara de sus dar intru tot la forum si nu inteleg ???Cum se face, eu acasa am doar YM ? as mai sporovai si eu cu voi

Mergi la inceput