Aspirante optimiste (150)
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
quote:
Originally posted by crinuta71
Asi multumesc mult pentru tot!Ti-am trimis e-mail. Iti tin pumnii sa ii aduci cat mai repede o surioara la Razvan.
Fetele se pare ca analizele mele erau gata ieri, dar cea care a raspuns la telefon nu stia. Acum trebuie sa ma molipsesc si eu cu optimismul vostru (de fapt deja cum am citit m-am hoatarat sa fie asa).
Anca te-ai dus la dr.?
Asa sa fie.
Daca mai ai nevoie de ceva vorbim.
gogosar spune:
Fete dragi nu am avut timp azi sa scriu.
Va urez we placut si plin de dragoste.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
adar spune:
Tumpilici...ce-mi place despre tine...
Pai asa va vreau mama, cu capul sus si pline de viata...
Si inca ceva: nu stiu cat urmaresti tu, dar habar n-aveti ce va urmaresc eu de-acum si ce batai luati voi de la mine de va mai vad pe vreouna cu boticul cat casa scanteii!!!
Si ia mai terminati o data cu testele de sarcina! Eu faceam 4-5 pe luna pana cand am ajuns la concluzia ca nu are nici un rost. Ultima oara cand l-am facut, am stiut exact pentru ce il fac.
Ei, ce mai ziceti acum ????
Hai, sa vad lume vesela pe aici, ca pe la gravidute nu-i prea mare veselia, da le rezolv eu si pe ele. Sa ma acomodez putin...![]()
Va pupa 
si
adar
adar spune:
M-AM INTORS SA VA INCURAJEZ !!!!
Am uitat sa spun in povestioara mea, ca intre timp am avut si o sarcina oprita in evolutie la 2 luni despre care toti au crezut ca e extrauterina.....
Sau v-am spus? Habar n-am , dar stiu ca tot caut motive sa mai vin la voi...
Vedeti cum suntem noi fumeile...de trei ani imi doresc sa plec de la aspirante si acu nu pot...
adar
ilenya spune:
WAW!!!!!Am citit ultimele noutati, nu am intrat de multicel si ce-mi vad ochii: veste de veste:
ADAR 
ADAR, scumpa de tine..viitoare mamica! Felicitari! Sa-ti dea Domnul o sarcina super usoara, frumoasa, sa te bucuri de fiece moment si sa-ti tii in brate BB mult dorit!
E buna ideea sefei de capitol, si eu imi aduc aminte cu nostalgie...uff..na ca am apucat si cap. 150 tot aici (plus cite alte cap. au fost nenumerotate...)
ce trece timpul....
Eu nu am noutati la raport...sunt in Z10 a unui nou ciclu..trece si vara si poate in toamna numaram boboceii...
Pup toate fetele si ..zile fertile (vorba lui Cata)!
adar spune:
iote, mai am un pic si ma da moderatorul afara ca vorbesc singura....
ca la chat...
chiar, mai sta cineva pe chat seara??? da mai exista chatul?
mama ce mai stateam, mai stii tumpi, mirelua...ce misto era...
hai ca mai scriu...imediat...
pupici muuuuuuuuuulti...
si
adar
tumpi spune:
adar , chatul exista,dar nici eu nu am mai intrat de multisor.daca vrei, te astept diseara acolo.Acelas lucru e valabil pt oricare dintre voi care doriti sa stai la o chatuiala mica.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
asi spune:
Adar draga mea povestea ta e una de succes.Ce ar fi sa o pui cap la cap si sa ne-o scrii toata.
Ar fi o chestie sa punem iar sefe de capitol.![]()
Familia mea
Madana spune:
tumpi de obicei nu prea ascult, dar adevarul este ca nici la colt nu-mi prea place, asa ca ![]()
aaa, deja e muuuult mai bine
.
ancatu ar trebui sa stai putin la colt, ca nu te-ai dus inca la 
adar un
MARE pentru tine si bb.
abia astept sa-mi instalez calculatorul acasa, sa pot sa stau si seara cu voi.
:Dana
CamiM spune:
Salut fetelor si multi
la toate si dupa cum spun si Asi , Tumpi si Marrina haide treceti cate 50 cate 100 la
sa se scurteze lista asta si sa incepem un subiect nou: foste aspirante-actuale gravidute si toate optimiste
!!!

Ti-am trimis e-mail. Iti tin pumnii sa ii aduci cat mai repede o surioara la Razvan.