Aspirante optimiste (150)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fetelor...saluty......luminati-ma si pe mine...cum fac sa-mi pun album de poze?...ca n-am reusit...
pupici anticipati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

dana, bine ai revenit din co.
dicu vezi ca la anunturi tehnice parca era scris ceva despre albumul foto.

fetele suntem la pg 8 si nu am auzit de nici o ia vedeti ce faceti.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Asi, Madana cred ca de prea multe teste negative facute in acesti ani, imi este frica sa-l fac mai bune cred ca e de la stres, oricum daca nu vine pana la 1 sept il fac..

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetelor sunteti niste dragute si vreau sa va intreb despre acidul folic si vitaminaE.voi i-ati spus doctorului ca vreti sa ramaneti gravidute si vi le-a prescris??
eu am fost acum 3luni aici la medic dar nu ma gandeam atunci la bebe si am avut numai o consultatie de rutina.mi-am facut si toate analizele si au iesit ok.

credeti ca daca nici luna asta nu se intimpla nimic sa ma duc si sa-ti spun cum sta treaba??
am tot citit ce ati scris pe aici sa ma mai luminez si eu.
of,eu la sf lui septembrie trebuie sa ma intorc din nou in ro pentru acte

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut tuturor, si bine v-am gasit!! hadeti fetelor faceti teste si dati-ne vesti bune sa se scurteze lista asta!!
In ceea ce priveste acidul folic nu stiu ce zic medicii din Romania dar aici recomanda sa iei cu cel putin trei luni inainte de a ramane , in cazul in care nu se intampla puteti lua chiar mai mult fara teama. Eu iau de anul trecut din septembrie si de fiecare data doctorul imi spune sa continui( mie mi-a dat reteta pentru prenatale) si deocamdata nu par a aparea probleme dar nici de nu se aude nimic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

dandanutza, ca ma bucur sa te "aud"!!!
ref la mare...mi se pare normal sa gandesti asa pentru ca asa este in Grecia. Eu de cate ori ajung acolo ma simt indragostita

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Olguttza, super pozicile..... casa de piatra, fericire si multi copii!

Anca, nu-i bine..... daca viata de cuplu, de familie, nu e buna, Doamne-Doamne nu trimite bebei..... trebuie sa fiti viitori parinti iubitori, fericiti impreuna.... Am avut si noi o perioada din asta..... prestam la comanda, cu sau fara chef..... ajunsesem sa o fac in sila..... si am zis apoi STOP. Daca vrea Cel de Sus, o sa imi trimita un bb cu siguranta, cand va crede El ca suntem gata sa fim parinti, oricum, de ce sa ne stricam noi viata? Cu sau fara copil, noi ne iubim si ne intelegem de minune. Ar fi pacat sa distrugem ce e frumos.... doar pentru ca vrem sa fie si mai frumos.... suna aberant, nu? Dar din dorinta prea mare de a face si mai mult, si mai bine, poti ignora, uita ce ai deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Fetelor, eu v-am cam parasit ieri...... dar pentru un scop nobil! Am muncit iar pana noaptea tarziu la casuta noastra.... de cum a venit si Paul de la servici, am halit repejor si am plecat incolo.... pe la 8 seara a venit si varul lui, si toti trei am muncit din greu pana pe la 12 si jumatate. Pe zi ce trece realizez ca avem casuta noastra....
Azi am ramas eu acasa, sa fac ceva papitza, si oricum zi nu cred ca puteam ajuta cu ceva pe acolo. Paul isi ia liber maine, toata ziulica.... mai e treaba garla. Ieri baietii au incarcat cu tencuiala holul si juma' de bucatarie.... eu am dat gauri cu bormasina (!!!) in camara, pentru rafturi, am terminat de izolat tevile din camara, apoi m-am catarat pe scara, si am dat cu amorsa tavanul si peretii din camera..... urmeaza ca varul lui Paul, Ovidiu adica , sa dea azi prima mana de glet. Sper sa reuseasca..... el vine seara tarziu, ca lucreaza zilnic pana la 8 seara, in principiu... Asa ca vine 2-3 ore... Hai ca va las, nu vreau sa va plictisesc
Ma apuc sa curat ardeii copti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinuca ce harnicuta esti.Ce bine e sa ai casuta ta !Ardei copti ziceai?Hm... ce bunatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata drgutelor!
Inca nu v-ati trezit?
Dandana, bine ai revenit din concediu. Si eu vreau sa merg in Grecia in septembrie, asa ca astept detalii. Unde, ce, cum si cat!
Gogosarel, ce mai zici? M-am bucurat cand am vazut ca esti foarte optimista. Poate asa vine si BB mai repejor, mai ales daca incercam sa nu ne stresam foarte tare.
Laurici, cum a fost in concediu? Ma bucur ca ai revenit in forta.
Irina, spor la treaba si ma bucur din suflet pentru tine ca ai reusit sa ai casuta ta! O sa fie mult mai frumoasa decat te astepti, pentru ca ai muncit tu cu manutele tale la ea, ai sa vezi ce satisfactie o sa ai. Iti spun din proprie experienta.

Hai ca merg sa bag ceva munca si ne auzim pe mai tarziu.

Pupici.

Mergi la inceput