Aspirante optimiste (150)
Raspunsuri - Pagina 13
Anca Wish spune:
Irinacodrina, viata mea de familie e super buna. Nu am zis asa ceva. Oricum, era un spirit de gluma.
Danadana, bine ai venit.
Fetelor am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie de un notar intelegator (daca intelegeti ce vreau sa spun..), in Bucuresti. Nu pot sa fac succesiunea.
anca...SIGUR intr-o zi

lauricipani spune:
Buna dimineata frumoaselor!
Mai racoroasa ziua de azi ceea ce este super bine pentru mine care nu suport caldura

Georgicule, sar'na de intrebare dar nu a fost concediu, am fost la treaba ca am avut de amenajat apartamentul cumparat acolo. A fost frumos dar fff obositor. Mai frumos o sa fie d'acum incolo ca-i amenajat si putem sa facem ce vrea muschii nostri![]()
![]()
![]()
![]()
cand mergem acolo!!!!!!!!!!
in rest, io ziua 14, o sa prestez si io ca omu' la noapte si...asteptam.
Pupici la toate fetele fara deosebire!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
gogosar spune:
salutare fete dragi.
Georgi, da in continuare sunt optimista si bine dispusa.Chiar daca aseara am avut un mic show cu al meu sot, deh mai ne apuca si nervii cand si cand, ne-am impacat repede
si totul a revenit la normal.
Fetele va pupic dulce pe toate.
Pe mai tarziu
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
lauricipani spune:
Ancule Wishule, da-mi un PM cu detalii si facem treaba!
pup gogosarelul
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
ardit spune:
buna fetele frumoze
io cu trebi, una alta
despre acidul folic, eu iau dar asociat cu vitamina B6 ca cica asa se asimileaza, 10 zile pe luna, pentru o anemie genetica, important este ca se ia cu B6 care insa, atentie, face pofta de mancare
lauriciule
odihnita pupuica? ia zi cum ai facut baie?!![]()
irina
pui, iti doresc sa fie cat mai bine in cuib!
ancule
cum te simti?
dandanuta
nui asa ca-i fain?! apa aia transparenta calda si cutata, soarele ala total... ohhh mii dooorrr!
medeea
mama te spui epurasului tau ce sexoasa esti
ce faci?
Medeea76 spune:
Ardit, mersi mult, scuze ca am fost uituca azidimineata. Eu incerc sa dau de cap nelamuririi mele cu folicul mic.
Fetele, multumesc de raspunsuri, inca nu m-am lamurit total, dar mai caut...
Medeea
andicu spune:
Salutari optimistelor!
Laurici si Dana,bine-ati revenit!
Mie acidul folic mi l-a prescris medicul odata cu analizele de rigoare, atunci cand i-am spus ca vreau sa raman
.Dupa cum am mai spus, nu mi-a dat o perioada limita ptr a-l lua.
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
tumpi spune:
Salutare tuturor.
Nu-mi prea place ce vad eu pe aici, unde e optimismul, unde-s
-dutele?
Vreau mai multa veselie.
Laura bine ai revenit, vezi ca noi inca asteptam pozici.
Danda chiar sa sti ca ma gandeam zilele trecute la tine ca am trecut prin fata biroului tau.Te inteleg cum e cu marea aia curata si albastra, de nu-ti mai vine sa te desparti de ea.
Fetele va pupic dulce pe toate si va astept cu vesti bune.
Haideti mai cu viata.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Laura Ioana spune:
Fetelor sper sa nu se supere nimeni ca ma trezesc si eu acum, dar vreau sa stiu cum a mers treaba cu Lachi! Nu ma mai intrat de mult si nu mai stiu nimic!
Laura
10+
Puiutul meu
asi spune:
AncaW succesiunea se face dupa ce trec 6luni de la deces.Stiu asta pentru ca anul trecut a murit socrul meu si am facut succesiune abia dupa 6 luni.
Familia mea
Razvan