Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

da Carmen,imi dau seama ca mai plange,ca-i copil...dar la naiba putina intelegere,caci oameni suntem cu totii....vezi deasta nu ne mai suporta pamantul asta,de rai si prosti ce suntem......no ofense...persoanele de fata se exclud intotdeauna.
...am vazut-o si eu pe Liana,e,e,cam big mama

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da` dupa care fus orar lucrezi tu? credeam, ca intri de acasa

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Adinuta,ma dau mama,ca io cu 76kg ale mele,iti paraie oasele.

...fiimea maraie in somn...mai tre sa-i iasa doi dinti sus,uf ca nu mai ies odata...

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Olaaaaaaaaaaaaaaa feteloooor! In cazul in care v-ati intrebat di ce nu mai viu, iata ca raportez: am fost in contzed. 9 zile fara kupil, am crezut ca ma prapadesc de dor frateeeeeeeeeeeeeee, numaram orele si kilometri pe bord pana acasa, am crezut ca moooor!!!

No bine, in rest Serbanica a fost cuminte, mi s-a parut ca a crescut in alea 9 zile, i-au iesit inca 2 dintzi jos (deci are 6 in total) si cam asta e. Am auzit pe la altii de masele, noi, mai avem...

Noapte buna Romania, ziua buna America si bafta,
Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kim, abia acu vazui intrebarea, pai cica e gravida cu Mitza, de la Bere gratis.(oare-o naste prin cezariana?)
io-te ceva aici http://www.9am.ro/revistapresei/Monden/12533/Liana-Stanciu-s-a-maritat-in-secret

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen iti donez eu 80 de pct..ca pe mine m-a lasat imaginatia :)
Super bebelus.....de Stefan vorbesc....un dulce!
Roxana..bine ai revenit din concediu....
Adina eu nu-mi fac singura suvite..ca eu le vreau sub forma de benzi...si nu ma pricep s-o fac..iar aici ..pe cine sa intreb in ce coafor sa intru si eu....pina la urma..intru in primul...fie ce-o fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara

am vazut poze...

Roxana, am vazut robotelul...e un scump
Eli,tot la sala de dimineata(acuma stiu)....iti sta bine cu parul desprins...eu tot numai cu el legat te-am vazut...

Olivia imi pare rau ca nu ai putut vedea pozele de la mare, dar uite azi am pus 4 poze....care cred ca nimeni nu le-a vazut

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gata Felicia..m-am enervat...si am reusit sa vad pozele..dulcica foc Andreea...dar de data asta am vazut 4 poze...dar nu de la mare?Ai montat puzzle-ul?

Mergi la inceput

Carmen, nu cred ca este obligatoriu sa iei cadou nasilor la taiatul motului.Noi le-am luat(nasa-un parfum....nasu-o sticla de vin veche de 18 ani....asta asa ca idee) din simpatie.
Si eu m-am intrebat adesa de ce "pasarea mihai viteazul"

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Olivia, asta e un link care l-am pus eu azi dimineata pentru voi.Pozele care nu le poti vedea sunt pe sit-ul nostru personal....adica asta de la semnatura...

Ma bucur ca ai putut sa ne vezi....

Felicia si Andreea

Mergi la inceput