Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (100)
Raspunsuri - Pagina 7
ANDREEABANICA spune:
da Carmen,imi dau seama ca mai plange,ca-i copil...dar la naiba putina intelegere,caci oameni suntem cu totii....vezi deasta nu ne mai suporta pamantul asta,de rai si prosti ce suntem...
...no ofense...persoanele de fata se exclud intotdeauna.
...am vazut-o si eu pe Liana,e,e,cam big mama![]()
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
carmenp spune:
da` dupa care fus orar lucrezi tu? credeam, ca intri de acasa
Carmen
,Ilinca
&Ionut
tzucurei de august
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
ANDREEABANICA spune:
Adinuta,ma dau mama,ca io cu 76kg ale mele,iti paraie oasele
.
...fiimea maraie in somn...mai tre sa-i iasa doi dinti sus,uf ca nu mai ies odata...
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
roxana1974 spune:
Olaaaaaaaaaaaaaaa feteloooor! In cazul in care v-ati intrebat di ce nu mai viu, iata ca raportez: am fost in contzed. 9 zile fara kupil, am crezut ca ma prapadesc de dor frateeeeeeeeeeeeeee, numaram orele si kilometri pe bord pana acasa, am crezut ca moooor!!!
No bine, in rest Serbanica a fost cuminte, mi s-a parut ca a crescut in alea 9 zile, i-au iesit inca 2 dintzi jos (deci are 6 in total) si cam asta e. Am auzit pe la altii de masele, noi, mai avem...
Noapte buna Romania, ziua buna America
si bafta,
Roxa
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
carmenp spune:
kim, abia acu vazui intrebarea, pai cica e gravida cu Mitza, de la Bere gratis.(oare-o naste prin cezariana?
)
io-te ceva aici http://www.9am.ro/revistapresei/Monden/12533/Liana-Stanciu-s-a-maritat-in-secret
Carmen
,Ilinca
&Ionut
tzucurei de august
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
kim222 spune:
Carmen iti donez eu 80 de pct..ca pe mine m-a lasat imaginatia :)
Super bebelus.....de Stefan vorbesc....un dulce!
Roxana..bine ai revenit din concediu....
Adina eu nu-mi fac singura suvite..ca eu le vreau sub forma de benzi...si nu ma pricep s-o fac
..iar aici ..pe cine sa intreb in ce coafor sa intru si eu....pina la urma..intru in primul...fie ce-o fi...
pako spune:
buna seara
am vazut poze...
Roxana, am vazut robotelul...e un scump
Eli,tot la sala de dimineata(acuma stiu)....iti sta bine cu parul desprins...eu tot numai cu el legat te-am vazut...
Olivia imi pare rau ca nu ai putut vedea pozele de la mare, dar uite azi am pus 4 poze....care cred ca nimeni nu le-a vazut
http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
kim222 spune:
Gata Felicia..m-am enervat...si am reusit sa vad pozele..dulcica foc Andreea...dar de data asta am vazut 4 poze...dar nu de la mare?Ai montat puzzle-ul?
pako spune:
Carmen, nu cred ca este obligatoriu sa iei cadou nasilor la taiatul motului.Noi le-am luat(nasa-un parfum....nasu-o sticla de vin veche de 18 ani....asta asa ca idee) din simpatie.
Si eu m-am intrebat adesa de ce "pasarea mihai viteazul" ![]()
http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
pako spune:
Olivia, asta e un link care l-am pus eu azi dimineata pentru voi.Pozele care nu le poti vedea sunt pe sit-ul nostru personal....adica asta de la semnatura...
Ma bucur ca ai putut sa ne vezi....
Felicia si
Andreea