Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Feli,ba da le-am vazut si nu-mi vine sa cred ce mare si frumoasa a crescut moata,imi vine s-o mananc...si am mai vazut pozici cu Patrick-robotzelulsi cu puiutul frumos Stefanut...numai copii superbi.

Roxana,bine ai revenit!

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

AndreeaB, ce ma bucur...dimineata erai asa suparata, de fapt mesajele au fost triste...ca n-am mai indrasnit sa va intreb de pozele mele.

Olivia, puzzle deocamdata sta pe hol....maine fac curatenie generala si il montam...abia astept sa vedem cum se comporta gandacelul meu atunci cand o sta pe atatea culori.

Ema, cum se mai simte puiutul..tot temperatura mare sau si-a mai revenit?Ati fost la urgente?

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Felicia..gata am vazut si pozele de la mare..nu-ti spun ca a trebuit sa fac download pt fiecare poza...Superbe...Luca al meu ar fi papat la greu din nisip :)

Mergi la inceput

Olivia....haha...in ultimile 10 minute am fost ocupata cu linkul....am schimbat pozele...am pus de la mare, pentru tine...uite http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Dar ma bucur ca ai vazut toate pozele...

Mergi la inceput

Felicia esti o scumpa...ai dreptate am fost,mai sunt,dar incerc sa gandesc pozitiv,fiindca stresul nu ma ajuta la nimic s-apoi transmit si puiului starea mea si nu vreau.
...covorasul va arata ca cel al lui Stefan?...daca da,e super...la noi sunt destul de scumpe si nu sunt decat 4buc,parca,intr-un pachet...nu prea merita...tu de unde l-ai luat?

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

poze Alexia

Mergi la inceput

Olivia, nu stiu de ce nu merge linkul nou...il intreb maine pe tati...dar sunt fericita ca le.-ai vazut.

AndreeaB, exact cum are Stefan(eli)....de acolo am luat ideea.Eu le-am comandat de pe ebay.Intr-un bax sunt 10 placute, adica ar veni 1 m2....si am dat 320 de mii lei pe un bax (am transformat euro).Data viitoare cand venim in ro pot sa-ti aduc, daca vrei.http://www.nede.

Mergi la inceput

Da,as vrea...cand mai veniti in tara?
...cum merge operatiunea bb2?

poze Alexia

Mergi la inceput

ha ha...ce scumpa esti cu intrebarea...ar trebui sa te intrebam noi pe tine....parca luna august era a voastra...noi am programat bb2 in luna viitoare
In ro mai vreeeemmm dar nu mai sunt zile de concediu.Am fost anul asta de 3 ori...Olivia stie .Subiectul ramane deschis.

Mergi la inceput

Olivia, am reusit...of, tati asta imi instaleaza tot felul de programele ca sa-mi usureze mie treaba aici pe calculator....dar eu cateodata sunt asa pampaloaica de-mi prind urechile.

Stiu ca ai vazut pozele(hai ca am devenit stresanta cu ele)....dar vreau sa-ti arat ca totusi am reusit sa pun pozele si linkul care trebuie
Asta e....

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin

Mergi la inceput

hihihi...ce sa-ti spun ,noi asteptam sa vedem daca e sau nu e....oricum va doresc un septembrie prolific...,.

ok,deci mai veniti la anu' in tara,no problem,asteptam.

poze Alexia

Mergi la inceput