Romanii din Marea Britanie (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PELATIA spune:

Buna!
Am aparut si eu dupa ceva vreme.Am fost ocupata,am schimbat casa,au fost ceva probleme in general,dar asta e.Nu totul e perfect la ora actuala,dar e binisor in general.Ce vreau eu sa va spun,este ca, voi fi mamica...A fost intimplator,si ,dupa multe multe discutzii,ne-am gindit sa lasam bebeul.Surpriza a fost mare,pt ca nu e numai unul ci doi.Am asteptat pina ieri ,cind am avut scanul de 20 de sapt(ei zic ca am 21 si 5 zile),ca sa va zic,pt ca, nu stiam daca au ramas doi.Am avut probleme cu GP,au incurcat niste chestii,si au omis scanul de 11 sapt.Am fost suparata dar se pare ca totul e ok.Avem 2 baietzi.Sa ne traiasca si sa dea D-zeu sa fie sanatosi.Nu ma gindesc ce o sa fie mai incolo ,pt ca ma apuca durerea de cap.Lucrul cert este ca voi fi singura pe aici,pt ca de acasa nu avem pe nimeni,sper sa ne descurcam,o sa vedem.In rest nimic deosebit.Acum sunt in cautare de casa,pt ca noi stam intr-un studio,si pt ca ne extindem ne trebuie ceva mai mare.Si pt ca e vineri,va urez un sf de sapt,bun ,linistit si daca se va putea cu soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mada, imi pare tare rau ca ai pb cu sanatatea...sper sa nu fie nik rau si sa ne dai vesti bune despre tine! Ai grija de tine!

Pelatia, felicitari, sa ai sarcina usoara! Iata ca se mareste nr perechilor de gemeni pe aici!

Eu si Ramo am fost ieri la Buckingham Palace...mai e deschis pt public pana pe 27 sept, intrarea costa 13.50 si va asigur ca merita toti banii! Este superb in interior! Bun gust, elegantza la ea acasa...ce sa mai, nu am cuvinte sa pot povesti, trebuie sa nu ratati daca aveti posibilitatea sa mergeti, noi am fost imprsionate pana la lacrimi (fara gluma..)

In rest, cam la fel viata mea cel putin...munca si casa..cum Lari munceste si in we am mai iesit cu Ramy dar acum o sa mai stam in casa ca tre sa strangem banii...

Pelatia, si noi ne mutam, dam aiz notice la agentie...stam tot in studio flat. Al vostru unde e? Si cat platiti pt el?
Noi ne mutam pt ca nu avem incalzire pe gaze...ci numai un heater electric care face fatza doar la camera de dormit...la baie am mai luat noi unul dar sincer la banii pe care ii dam cred ca putem avea ceva mai bun.
Noi dam 550 pe luna, council tax si apa incluse..

Cam atata, va doresc o saptamana frumoasa, sanatate si numai bine!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PELATIA spune:

In general ma simt bine,numai ca,acum am inceput sa ma rotunjesc si ma simt de 1 t,desi nu am pus pe mine decit 10 kg,am 65 acum.Noi stam in zona 2 intre Earl,s Court si Chelsea,platim 540 pe luna,si nu e cine stie ce.E foarte mic,vorba vine studio,asa ziceau astia de la agentie cind l-am luat,dar e bedsit in toata regula.Avem ,,bucatarie,,separata de niste usi,dar baia e la comun.Noi am fost bucurosi cind ne-am mutat pt ca eram disperatzi,nu gaseam nimic,si asta a fost ca o mana cereasca,dar nu merita.Sotzul meu nu a vrut sa stam cu altcineva,asa ca ,am platit mult si cond,nu chiar ok,dar aveam nevoie sa stam undeva in zona asta pt joburi.
Acum ne-am decis sa cautam undeva mai departisor,dar va trebui sa ne incadram undeva la max600-650 pe luna,sa vedem.Eu vreau si ceva cu un patio,cit de mic dar sa fie.Nu stiu unde inca,o sa vedem ,trebuie sa dam notice-ul la ag.Al meu nu se grabeste,dar eu ma si vad cu bebeii aici, si fara casa,mai ales ca, dr,tot spune ca in general gemenii se nasc mai devreme.Normal ar fi pe 21 ian,dar cine stie!Multzumesc pentru urari,si sper sa fie totul ok in final,eu personal ma simt putzin debusolata, si fericita in acelasi timp ...
Oricum ,succes la cautarea de casa,o sa-ti spun ce am hotarit si pe unde o sa ne mutam,personal, mi-ar conveni pe central line,prin Hainault,desi e cam departisor.
Va pup si pe curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramybrasov spune:

Seara buna fetelor.

MADA serios imi pare rau pt problemele pe care le ai. Cat mai multa sanatate iti doresc si sper sa se gasesca o rezolvare intr-un fel sau altul, numai ca oricare din cele doua boli ar fi , amandoua sunt pacatoase rau....

PELATIA, felicitari pt bebei...

La restul lumii numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Pelatia, te felicit din toata inima si iti doresc nastere usoara si bebei sanatosi!!! Se pare ca te alaturi Mirunei si Patriciei care au tot gemeni, una baietei si cealalta fetite :)

Sper ca restul lumii este bine.
Crystina, cum a fost acasa? Esti bine?

Eu alerg toata ziua , imi fac planuri si muncesc sa le pun in aplicare.
Weekend-ul trecut am fost la niste prieteni in Nord si ne-am mai relaxat un pic, iar duminica am iesit iar cu bicicletele.
De acum incolo mi-am propus (pe cuvant de pionier) sa nu mai intru prin magazine cu haine, incaltaminte, bijuterii sau orice altceva ce mananca banii. Gata! Adevarul e ca singura solutie e sa stau mai mult prin casa sau sa ma leg la ochi, dar is hotarata sa o fac! Nu am fost nici inainte prea cheltuitoare, dar mereu mai gaseam ceva de cumparat doar pt ca imi parea frumos sau ieftin, chit ca mai aveam acelasi lucru acasa.

Fetelorrr, ati vazut duminica seara pe Channel 4,emisiunea Sex Traffic?
Nu stiu ce m-a apucat sa ma uit, dar vazusem reclama emisiunii din timpul sapt si am vazut ca eroul principal e unu Viorel. In gandul meu mi-am zis ca e roman si sa ma uit sa vad despre ce e vb.
De fapt era din Ucraina tipul si isi cauta sotia vanduta de traficanti de carne vie. Reportajul a fost cutremurator,infricosator si de o vreme nu-mi mai iese din minte. Si totusi astfel de lucruri se intampla cu precadere in tarile sarace (tarile bogate intretin traficul si exploatarea) iar politia si justitia nu fac nimic.
Sunt, intr-adevar fete care pleaca de buna voie, dar sunt si multe naive, pacalite sau luate pe sus. Tipa din reportaj era insarcinata in 4 luni.....Oribilll!!!
A vazut vreuna dintre voi reportajul?

Vazusem acum cateva zile pe BBC ca se asteapta o crestere a taxelor locale (council tax) in urma reevaluarii imobilelor.
Va rog, ma lamuriti si pe mine cum se calculeaza council tax in functie de zona, de imobil , etc?! Voi cam cat platiti?
Multumesc!

Pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Motanik si Ramona multumesc pentru gandurile bune. Si eu sper sa fie bine pentru ca deja de 2 ani am probleme si nimeni nu stie ce este si cum si sincera sa fiu am inceput sa obosesc psihic de la atatea analize si pareri si vizite la medic si framantari.

Noi am fost weekendul care a trecut intr-un parc f frumos care este si gradina zoologica, un fel, este in golders green se cheama golders hill si este superb. Au cerbi, caprioare, pasari care mai de care si aranjamente florale superbe. O gradina numai cu flori si vii si un lac cu ratzuste si gaste. Si au si o terasa cafenea.
A fost super si vremea era frumoasa cu toate ca era recisor dar era soare.
Duminica ne-am odihnit ca eu nu ma simteam tare bine asa ca am hotarat sa stam acasa.

Cam atat de la mine. Numai bine tuturor.

PS Pelatia felicitari pentru bebelusi si nastere usoara!

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Madalina, iti doresc sanatate multa!Te sfatuiesc sa iei in calcul si posibilitatea unui tratam naturist sau a unui alt tip de diagnosticari.

Fetelor,am o rugaminte la voi:
Eu din ian 2006 tb sa plec de la fam mea (cu multe bocete si strangere de inima ca las copii ''mei'' dragi, frumosi si destepti)si caut o fata care sa fie DEJA in Londra cu viza de aupair sa vina in locul meu.
Daca stiti vreo fata cuminte, isteata, responsabila, harnica si iubitoare de copilasi, va rog sa imi dati de stire!
Uitasem sa spun ca nu plec fiinca e rau, ci pt ca dupa 2 ani e cazul sa merg mai departe , sa fac ceva pt viitorul meu.

Mersi!
Pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baytree spune:

hallo !!!!!!!!!!!!!

cineva a suparat fetele foarte tare !
ce se intampla ?..... fetele din marea britanie au hotarat cumva sa nu mai corespondeze, sa nu-si mai zica pasurile, sa isi ascunda bucuriile (asta pt cine experimenteaza acel sentiment numit 'fericire') ??? .... neplacut ! am crezut ca naravurile si nasurile ridicate la inaltimi incomensurabile (care, oricum, nu-si au locul nicaieri, nu numai aici !)le-ati lasat acasa, in parasire , pe termen nedefinit !

ia, hai, adunati-va si continuati sa fi-ti fetele dragute care au inceput aceasta 'calatorie'! ......si daca sunt 'prea multe intrebari' cred ca nu este cazul sa va 'opariti', altfel cum vreti sa va cunoasteti ???

a, si inca ceva, nu am de gand sa raspund la acest mesaj....puteti sa va enervati !

tot eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Ceciliko, ptiu, bata-te norocul, cum reusisi tu sa ma binedpsui si cu mesajul si cu telefonul!
fata tanara si frumoasa (si daca ti-a zis cineva altceva sa stii ca minte!) si evident ca nu am uitat unele de altele...doar ca sunt atatea de spus si asa putin timp...

(asta era altfel de fapt...si mi se potriveste ca o manusa, hai s-o zic:
so much to shop, so little time )

Hai ca ma car sa pregatesc si eu masa. Nu inainte de a invita aici pe cineva. TinaWelsh care este in Scotia si care asteapta un pitic...Tinaaaa! te asteptam sa povestim!

Pupiciosi

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2girlsmum spune:

Hop si eu dupa jumate de secol.Nici nu mai stiu decand nu am mai intrat pe DC.Cred ca mai toti trec prin faza asta, mai intai de dependenta si apoi de raceala..Nu cred ca cineva a suparat fetele de pe topicul asta, cred ca mai degraba toti sufera de lipsa de timp si poate si de un fel de realizare a faptului ca lumea virtuala nu poate acoperi intotdeauna nevoia de comunicare..Eu una trec prin faze succesive de lehamite si de frenezie vizavi de internet...
Pelatia ,draga de tine, nu stiu dca iti mai amintesti de mine, mi se pare ca ti-am mai raspuns odata la o postare a ta, dar eu tin bine minte ca intr-o vreme scriai ca inca zabovesti in decizia de a avea un bb si eu ma gandeam sa iti spun ca daca vei amana prea mult, ai putea avea surpriza de a te trezi cu gemeni atunci cand totusi o sa se intample...asta fiindca ovulatia dubla si implicit sarcina multipla apare mult mai frecvent dupa o anume varsta..Daca ai nevoie de sfaturi sau ai intrebari cu privire la gemeni (sarcina, nastere, crestere, supravietuire (a parintilor of course), nu ezita sa imi scrii, eventual pe PM.
Felicit pe fetele care tin subiectul in viata.sa speram ca toamna asta o sa fie mai productiva, cel putin pentru mine, toamna este un anotimp bun si optimist, asta poate din cauza ca vara nu o duc prea bine in general.V-am citit pe toate, salut pe fetele noi (adica cu care nu am vorbit pana acum personal..Andra, ma bucur ca esti pe metereze si atat de activa.In face placere sa va citesc pe fiecare.
Despre noi, well, suntem bine si mergem inainte. Fetitele se fac din ce in ce mai frumusele, si pentru cine le-a vazut doar in pozele vechi care apar la adrese, sa stiti ca le-a crescut parutzul acuma, sunt blonde si au niste ochisori minunati, albastri.Au inceput sa vorbeasca pe limba lor o gramada si partial si pe limba lui mami respectiv tati, ceea ce este o uimire, caci de fiecare data cand Simon le intreaba ceva, raspund "yes" iar mie imi spun "da".Interactioneaza dn ce in ce mai mult una cu alta si sunt o bucurie de privit cand sunt in toane bune.Mai avem si "tantrum-uri" cu caderi libere pe covor si alte figuri asemanatoare, dar stim ca "the terible two doesn't last forever".Miruna, ce mai faci draga mea??Asa de bine te-am inteles cand ai spus ca dupa ce ati ramas singuri, fara ei, va simteati fara nici un rost pe lume...
pentru cele care nu au stiut, eu am pierdut de curand o sarcina in 12 saptamani si a treuit sa trec prin tot tacamul cu D&C si cu anestezie generala plus alte comlicatii, dar in prezent este bine, mi-am revenit si psihic sunt ok, adica fara reminiscente..
Nu stiu ce sa va mai scriu, cred ca as mai avea, dar poate daca am scris acum, o sa apar mai des, si o sa va mai povestesc.
pupi la toata lumea,

Patricia si fetitele Miriam si Ruth (6.12.03)

Fotografiile noastre aici si aici

Mergi la inceput