Romanii din Marea Britanie (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramybrasov spune:

Salutare gagici..
Ha, ieri ziceam ca nu o sa mai intru o vreme da nu am rezistat.

Bine ati revenit pe forum madam Criss UK, Scarmanus te mai asteptam..io nu ma bag in discutia asta ca nu am habar, insa sper ca in final sa fie bine si sa se rezolve problemele.

Io sunt ok, am stat toata ziua in parc cu plodul, acum e la somn..dar mai profit o jumatate de ora de liniste ca apoi incepe nebuneala.

Va doresc un wekend linistit celor care se vor odihni...pt ca eu voi fi de servici.

Roxa, Ceci, Miru salutari..
Mada nu ai mai dat pe la noi..pe unde mai umbli?

Mota noi vb la tel

Va pup, zile insorite va doresc

Mergi la inceput

Salutare.
Vad ca io am inceput sa scriu aici ca in jurnalul personal...nu ca as avea unul.
Am picat si de pe pagina..
UNDE SUNTETI FETELOOOOR?????

Nu imi vine sa cred ce vreme frumosa este afara, saptamana trecuta m-am ofticat cel mai rau...era bine de dus la mare..iar acum cand sunt si io mai free vine ploia...

La ora actuala sunt impreuna cu prietena mea COCA...care zilnic imi tine de seteca restul prietenilor mei sunt sau vor deveni oamneni la casa lor....la vara cand ma duc acasa am programata ruta de nunti...pana acum am 2..dupa cate se pare.

In rest nimik interesant in fara de faptul ca am inceput cursuri de inot...am fost aseara prima data...nu ca nu as sti sa inot ...dar io inot aiurea nu corect..si a fost funny
Faimosul coach Kevin e un tip la vreo 40 de ani, Christophe era cel mai dezamagit el credea ca arata..si imi face si mie vreo lipeala.
Toata saptamana m-a tampit, numai KEEEVINN facea...acu radeam io ce el..pai bine mai la pensionari ma inscrii:)))

Ok hai ca io ma aberez singura aici..dar tre sa scrie cineva nu?

Hai va pup sper sa mai apara cineva pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salut...adevarul e, Ramy, ca subiectul asta a devenit foarte plictisitor, scriem numai noi mai des si restul lumii cand isi mai aduce aminte...pacat...candva se scria zilnic, erau multe fete care gaseau timpul si placerea sa scrie aici..

Eu mai intind o mana catre voi toate si va invit sa ne mai impartasim impresii..ce spuneti? Sunt sigura ca gasiti voi 5 min sa scrieti aici, daca gasesc eu care in ultimele doua saptamani am avut 900 de dosare de verificat (si mai am cam un sfert..)!

O zi frumoasa si astept reactii!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baytree spune:

fetele, noi suntem in jeliri mari !

acu' o saptamana unul din pisoi a fost calcat de o masina si inca il plangem

ramo, asa deci, la 40 deja esti pensionar, ha ?

matzulica, ce-ti face spatele, ca al meu sotz e in pioneze cu el, abia de mai respira cand se misca ! este cumva 'epidemie', ca si roxana de-abia scapa de durere !

auzi, mai, ramonescovici, ai tai pleaca si te lasa singura in casa si fara bani ? mai ai de gand sa stai pe la ei sau catzi si tu ceva mai friendly .....?

fughez, ca are treaba 'gadea'

cecilia

Mergi la inceput

Salutare gagici
CECILICO bine ca ai mai dat si tu aici...
Condoleante pt pisoi...
Mmm nu mai stiu in ce context am azis de aia de 40 de ani sunt pensionari...asta nu inseamna nimik
Ba da ma imi lasa bani ca vorbii cu ei...se rezolve problema

Ma toata lumea cu accidente?
Christophe isi fisura coasta asa de inceput de vacanta..
ROXANO ai grija si vindecare rapidisima

Wekend fain la restul poporului

Daca nu va mai scrie nimeni, noi ne dam demisia..asa ca ultima strigare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Salutare!
Ma apuca asa o lene si stare de nervozitate de le vremea asta de nu mai stiu ce sa fac si.....ma apuc de scris pe forum cate ceva.
Sper ca sunteti bine cu totii:fete, mamici si bebelusi!
Eu nu am facut nimic special weekend-ul asta pt ca a plouat! As fi vrut sa iesim un pic cu bicicleta dar se pare ca nu prea avem sanse.
Eu imi caut de treaba pt ca al meu iubit ceteste de zor carti de Dan Brown.Ma tot intreb ce poate avea scriitorul asta asa special de a transformat un cititor ocazional in unul inrait?!
Sincer,ma bate si pe mine gandul sa citesc Codul lui DaVinci si probabil o sa o fac de indata ce mai termin cu alte treburi prioritare.
Astazi m-am enervat putin citind in Ziarul de Iasi despre scoaterea din functiune a unicului aparat de radioterapie din Iasi si am deschis un subiect pe Generale despre chestiunea asta.
Am ramas uimita sa vad ca oficialitatile nu fac nimic sa schimbe situatia si ca in timp ce s-au trimis vreo 12 aparate noi in Ardeal, in Moldova nu exista nici unul.

Cu ocazia asta mi-am reamintit ca nu vreau sa ma intorc in patria mama , cel putin pt o vreme.O fi sist de sanatate britanic oleac' mai anapoda , dar macar au aparatura si nu trebuie sa mergi sute de km pt un tratament atat de necesar.Si sa nu uitam ca cei care au nev de radioterapie sunt oameni care abia se tin pe picioare si nu pot calatori cu un nenorocit de tren vreo 6 ore.
Mi-e rusine de bataia de joc din tara noastra si mi-e teama ca as putea ajunge pe mana lor si fara bani si fara pile.Fereasca D-zeu!

Sanatate multa la toata lumea!
Pup,
Cris

''Suflet de copil -ANDREI ONICIUC''
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52159
O sansa pt Silviu!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52298

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutare!

Tot nu se inghesuie lumea sa scrie...sunteti plecati in concedii sau nu mai aveti timp/chef?

Eu una am fost ieri in oras cu Ramy si inca doua prietene, am vizitat inca o data British Museum unde sincer m-am cam plictisit, avand in vedere ca nu stiu mai nik despre arta...apoi am mers sa mancam si am ras si ne-am simtit bine, ca pe vremuri cand nu aveam nici o grija si eram eleve si ieseam la un suc...mi-a prins bine o asa iesire, desi a fost cam ciudat ca nu am mai ieist fara Lari pana acum..

Am fost si la cumparaturi, am gasit din nou reduceri la haine...am luat si uns tol de dvd-uri..si am incheiat ziua in Trafalgar Square pt ca vremea a tinut cu noi si nu a plouat..

Una peste alta, weekendurile trec extraordinar de repede...

La mine la munca sarcinile nu se mai termina...nu am terminat dosarele dar deja am si alte sarcini pe cap. In plus, incerc printre picaturi sa imi salvez si sa printez si materiale pt titularizare, pt ca m-am hotarat la anu' sa merg sa dau examenul pt ca la scoala mea va fi scos postul al concurs...asa ca va rog sa imi tineti pumnii!

Cam atat despre mine..voi cum ati petrecut, ce mai ziceti?

O saptamana usoara si frumoasa tuturor!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flamingo spune:

Salutare fetelor, sa stiti ca acum sunt in dulcea tara, de asta nu am mai scris...sper sa revenim pe prima pagina. Va astept cu istorioare.....

Mergi la inceput

Salut si de la mine.

Salutari si cam atat....ca nici altii nu se inghesuie la scris.

Poate e cazul sa fie desfiinta pagina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Eu nu am mai intrat deoarece am stat ori pirn spitale ori la munca. Si ieri am fost pt o biopsie si azi iar pt sange ca astia tot nu stiu ce am zic ba cai diabet ba cai cancer ba ca nu stiu. Deci va dati seama ca nu ma simt prea bine nici fizic dar nici psihic cu atatea plimbari la medic si nici un diagnostic clar sau un tratament.

Cand ma simt mai bine mai intru si mai scriu. Va urez un weekend placut tuturor si numai bine si cat mai multa sanatate!

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput