Romanii din Marea Britanie (10)
Raspunsuri - Pagina 10
MissJJ spune:
Buna!
Delphi da am probleme de sanatate si de vreo 2 ani merg numai prin spitale si astia nu isi dau seama ce am, am facut o mie de tipuri de tratamente si nimic bun. Iar acu o luna miau facut biopsie sa vada daca nu este cancer sau altceva. Mi-au facut si teste pt diabet si pt toate bolile posibile. De simtit nu ma simt bine deloc si aici cred ca stii cum e stilul cu programari pt care astepti vreo doua luni eu abia in decembrie ma mai duc sa aflu si rezultatele ca nu ti le spun la telefon tre sa mergi sa vb cu medicul. Asa ca stau ca pe ace. Sper sa se rezolve odata si sa am macar un diagnostic concret nu numai presupuneri ca sa stiu cum sa actionez. Cred ca de cate ori am fost acolo ma stie toata clinica de ginecologie.
Iar in privinta condusului eu am carnet de vreo patru ani dar nu m-am incumetat la ce trafic este aici. Prefer metrou bus tren decat sa platesc congestion charge. Noi vrem sa ne luam masina dar mai mult dupa ce o sa avem copii ca pana atunci nu este extrem de necesara. Putem ajunge oriunde vrem cu trenul sau avionul.
PS Thank you for your concern!
------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
motanik spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Sa incerci si Richmond Park, poate nu e asa frumos ca celelalte dar iti ofera o senzatie de libertate absoluta...
da, da, am fost si noi, e f frumos, am vazut caprioare, am vazut un lac cu nuferi (Isabella Plantations parca se numea acolo..), f fain, mi-a placut..
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
delphi spune:
Mada imi pare tare räu pentru tine...nu stiu ce sä zic cä asa e si in Swe..poti sä mori cu zile tot asteptind la programärile lor.Tot mai bine era ca pe vremuri in Ro unde te duceai la doctor, asteptai cu orele sä intri dar cel putin te rezolva in aceeasi zi...Sper sä te rezolve intr-un fel pentru cä incertitudinea in care träiesti este mai räu decit un diagnos.Ti-am väzut pozele si väd cä esti tinericä deci ai toatä viata inaintea ta. Sper din suflet sä-ti gäseascä baiu' si sä te facä bine..
Fetele, mersi mult de idei..dar credeti cä-l pot bäga pe al meu englez in parcuri??!! cä ästa tot la pub-uri trage..parcä ar avea magnet, ale naibii...Mie-mi place sä mä duc sä vizitez dar poate cä mä insoteste si el pentru faptul cä nu stiu unde sint si trebuie sä mä ducä acolo la destinatie...
Have a nice day!!
Delfina
Gabitza P. spune:
mada fii tare si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Sper sa fie doar o sperietura ,nimic grav! Oricum, capul sus si pastreaza-ti zambetul pe buze asa cum te-am vazut in poze!
Toate cele bune si sanatate tuturor!
eckho spune:
Am si eu o intebare. Ca voi daca stati in UK tre sa stiti. Care e corespondenta la numarul 38 la panotfi acolo. Stiu ca la haine 38 inseamna 8 sau 10.
Multumesc frumos.
Pupici
Gabitza P. spune:
Salut ,eckho! Uite un tabel cu toate masurile http://www.dancesport.uk.com/shoes/conchart.htm.
Chestia este ca nu se potrivesc intotdeauna!
Eu mi-am facut comanda de niste bocancei marimea 5 UK care normal este 38euro) si firma respeciva mi-a adus o marime imensa 5 (39 euro!), apoi i-am schimbat cu 4uk si erau 38 euro!?!?!? Ciudat, dar se intampla. Dac vrei sa-ti iei ceva de pe net, specifica si masura ta in euro.
Cu bine!
motanik spune:
38 este 5 la incaltaminte dar e cu schepsis, eu multe perechi de incaltaminte nr 5 nu le-am putut incalta ca imi erau mici (desi 38 port) si am recurs la 6...
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
lau10 spune:
Fetelor, am si eu nevoie de ajutor cu o infiormatie.
Parintii mei au venit la Londra la mineanul trecut, era prima data cand veneau in Marea Britanie, au luat viza fara probleme. Anul asta de sarbatori ar vrea sa vina din nou. Stiti cumva daca trebuie sa se mai prezinte la ambasada pentru a cere viza ( ei sunt din Bacau ) sau se poate face asta si prin posta? Ei au o groaza ca trebuie sa stea iar la coada cu noaptea in cap. Eu stiam ca nu trebuie sa mai stea la toata coada ca vin cu programare si au intaietate. Dar altii zic ca se poate si prin posta.
Voi ce stiti?
motanik spune:
Daca te referi la sistemul Drop Box, da se poate, dar nu prin posta ci personal sau printr-o alta persoana direct la ambasada. Nu e nevoie sa stea la coada, nu e nevoie sa se inscrie pe lista, doar merg in Ambasada la 9 cu dosarul si precizeaza ca il lasa la Drop Box. Atentie ca sistemul este activ doar de luni pana joi intre 9 si 11.
Iata ce scriu pe site:
YOU CAN USE THE DROP BOX IF:
œ You have travelled to the UK within the last 3 years in the same category as you are now applying (for example as a visitor) and have evidence of this travel...
www.britishembassy.gov.uk/servlet/Front?pagename=OpenMarket/Xcelerate/ShowPage&c=Page&cid=1095330747339" target="_blank">mai multe aici
asadar se incadreaza.
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
lau10 spune:
Motanik, multumesc mult de tot!! Am cautat si eu pe site, e drept ca eram in graba, si nu gasisem. Am citit si intr-adevar asa este. Mii de multumiri incaodata.