Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (53
Raspunsuri - Pagina 7
isabeluta spune:
Ziua buna dragele mele,
Eu sunt mai zgarcita cu scrisul, dar am sa incerc sa va spun pe scurt povestea mea. Nu e deloc spectaculoasa este doar povestea mea. Sunt casatorita de aproape 7 ani iar cu ideea de a avea un
cochetam serios de aproximativ 3 ani.
Am schimbat pana acum 3 medici, am facut 2 HSG (prima-neconcludenta, iar a doua la interval de un an - trompa dr usor nepermeabila), cateva tratamente cu antibiotice si doua ture de stimulare cu Clomifen si Pregnyl. Acum am obosit si am renuntat la orice fel de tratament, doar verif temp. bazale, multa speranta si
de cate ori este nevoie.
m-a ajutat mult pentru raspunsurile la intrebari multe si marunte si datorita atmosferei placute de sustinere si incurajare.
Pentru ca sunt boboc in ale conversatiei ma opresc deocamdata aici...
pentru toate fetele dragute si un
cat mai curand.
Isabeluta
M Oana spune:
Catty, mie mi se rupe sufletul cand ma gandesc la tine, cat de greu o duci. Am incercat sa te mai bine dispun cu bancusoarele mele si cu sfaturile mele de baba batrana trecuta de 30 de ani, in speranta ca vazand urcusurile si coborasurile mele, mai capeti un pic de putere.
Faptul ca din putinul tau ajuti alte persoane, mie mi se pare ca ai o putere dumnezeiasca.... De aceea, pt ca ai aceasta calitate, daca te pot ajuta cu ceva, uite nu ezit sa-ti dau telefonul meu: 0722/615.422.
Cu mancare si haine pot sa ajut si eu persoanele cu adevarat speciale si chiar mi-ar face placere sa-i fac o bucurie lui Dumnezeu prin acest gest.
M Oana spune:
Isabeluta, aici e locul cel mai indicat pt varsarea tuturor intrebarilor care te macina, pt aflarea raspunsurilor pe care le cauti, aici vei gasi cu siguranta surate care te inteleg....
Cand vei simti nevoia de a vorbi cu cineva care te intelege, nu ezita sa o faci.
Eu plec cateva ore, dar cu gandul sunt la voi.......
catty spune:
Multumesc M Oana. Cand sunt numai adulti spui "lasa ca se descurca ei cumva". Dar cand este vorba despre un copil de nici un an care ane nevoie de atentie speciala si vezi ca nu ai cum sa ajuti ti se rupe sufletul.
Eu inca mai sper ca minunata cumnata a prietenei mele o sa o ajute pana la urma. Dar pana luni mai sunt 2 zile puse cap la cap si este tare greu de gasit o solutie.
Daca stiam cum sta treaba de aseara, ii raspundeam eu astazi la telefon cumnatei ei chiar daca nu puteam vorbi ca de abia imi scosesem maseaua ma descurcam cumva si poate o convingeam sa o ajute.
Dar Dumnezeu stie de ce le lasa pe toate asa si trebuie sa avem incredere si nadejde in el. 

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
Va pup si sa aveti week-end placut.
catalina
CamiM spune:
salut fetelor si buna dimineata!!
catty nu ne face sa plangem mai ales pe cele care ne apropiem foarte,foarte periculos de varsta aia de 30 de ani ce sa mai zic de cele care au trecut deja!
Ziua mea este pe 8 septembrie si fac 29 deci mai am doar un pas..asa ca tu esti o pustoaica!!!
Eu zic sa ne bucuram impreuna si sa speram ca anul care vine vom avea cate un
care sa sarbatoreasca cu noi!!
e foarte adevarat ca parca toata lumea in jurul nostru pare ca are parte de copii,majoritatea prietenilor si cunoscutilor trimit poze cu nazdravanii lor si eu ma topesc dupa ei si in acelasi timp ma intreb oare cand vine si randul meu?
diciu spune:
Thanks iepurila...sper sa nu ploua....iar cat despre cele liniuzte...cam greu...ca am semne ca imi vine ciclul...da tot e bine...ca la cat de dereglat il aveam...faptul ca-mi vine pana in 40 de zile...e o kestie...
va pup pe toate fetele!!! Danutza, Iepurila, Tumpi, Ingeras, MOana, Princess, Mishulica, Catty, Lumit, Marrina, MihaiPopescu, Anca Wish...si toate celelalte....week-end placut

Catrinel_17 spune:
Ce mai fac fetele mele dragi? 
Oana, stiam povestioara cu copilul optimist si pesimist, nu stiu, da’ parca banc nu i-as zice… Asa de mila mi-a fost de copilul optimist, dar am senzatia ca in viata va avea mult mai mult decit Porsche-le fratelui lui, ca sa zic asa. Mi-a placut mult!
Ingerash, imi pare rau ca nu a fost sa fie LUNA ASTA. Vacanta placuta si sa te relaxezi, sa vii cu fortze proaspete!!
Doamne, fetelor, cit sunteti de tinere (Catty!!!) si dati tircoale la butoi!!! Haaaallloooo! Apropo, Oana, baba batrina si trecuta de 35 de ani sunt io! Putzin respekt! ![]()
Eu am vorbit azi cu dr la telefon despre analize, totul e OK, a zis ca nu am de ce sa-mi fac probleme si ginduri (m-o fi simtit??
) Toxoplasmoza nu am avut, asa ca nu am nici anticorpii, trebe sa fiu atenta cu pisicile si suncile, cirnatii, etc. In rest… Sunt obosita cum n-am fost niciodata, sunt epuizata. As tooot dormi. Dar nu pot noaptea, ca asa e retzeta!
Am intrat putzin la voi sa va fac ceva galerie
, ca vad ca e de raaau! Fetelor, fetelor, io stiu sigur ca mai aveti resurse de rabdare si curaj! Va fi bine pt toti, sunt convinsa de asta! Numai ce l-am felicitat pe Titelu de la Oligospermie, (pe unde am stat si io un picutz mai demult…). E fantastic, ma bucur mult pt ce i s-a intimplat! Rasare soarele pt toti, unul cite unul!! O sa vedeti! Capul sus, fetelor! 

Foliculoi banani si endometre groase si frumoase la toata lumea!!
Va pup cu drag, pe toate!
C+ bb mik
CamiM spune:
Catty sper ca nu te-ai suparat ca ti-am zis pustoaica.. imi sunteti tare dragi toate pe forum si desi nu va cunosc personal va simt aproape ca pe niste amice vechi de o viata!
Cu asa un suflet cald si deschis catre semeni nu se poate ca Dumnezeu sa nu se indure sa te rasplateasca cu darul cel mai minunat posibil:un ingeras care sa iti spuna "mama".
CamiM spune:
Iepurica multam fain de incurajari si de " pumni" !! Sper sa fie bine pana la urma, trebuie sa fie bine!!
Mult noroc si tie si sa ne dai de veste curand ca esti 
Madana spune:
Buna dragelor
Eu pana acum am scris pe "aspirante optimiste" si abia azi am avut putin timp sa citesc si forumul "endometru"
MOana am gustat glumita ta si chiar cred si eu ca sunt in cautarea calului de ceva vreme. Am citit si eu ce a scis Flavia Ramona si mi-au dat lacrimile.
Ingeras un pupic pentru tine pentru incurajare 
carmencita "mirajul celor 2 liniute" ca bine zici, cred ca am consumat o tona de teste cautandu-le. Dar nu ma las pana nu le gasesc.
Va pup si sper sa aveti un sfarsit de saptamana placut.
Va pup pe toate 

:Dana