Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (53

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Catrinelule imi era dor de tine! Si eu ma bucur pentru Titelu,cand s-o mai duce tata pe la Baia-Mare cred ca am sa incerc si eu vestita palinca ,se pare ca de acolo i se trage....
Madana bine ai venit pe la noi si sedere scurta!
Ingerasule vacanta placuta si relaxanta !
Va pupic pe toare si weekend placut!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Bine v-am gasit, nu am mai intrat de mult am examene si stau cu cartile in brate.CM treb. sa-mi vina de miercuri dar cred ca pe fond de stres....nu vine, s-au sa deregla ceva, poate dau din una in alta.Era a 2 a luna de monitorizare.....

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

M Oana, mi-a placut glumita ta dar mai mult morala fabulei. Uneori nu vedem padurea de copaci si trebuie sa iesim din padure ca sa ne dam seama ca eram in padure si ne era bine de fapt.

Asta apropos de ce spunea Ingeras ca nu se poate bucura de toate lucrurile frumoase care le are. Am patit si eu la fel, si sunt convinsa ca multe dintre voi au simtit macar odata in viata frustrarea ca nu se pot bucura de ceea ce au. Si de multe ori ma gindesc ca Il minii pe Dumnezeu ca sunt nerecunoscatoare pentru ce mi s-a dat. E foarte greu sa vezi numai partea plina a paharului si sa ignori partea goala, dar de putut se poate.

Ingeras, nu stiu daca tu ai citit "Arta conversatiei" daca nu ti-o recomand cu caldura. Este acolo la un moment dat vorba de rutina zilnica din viata noastra care omoara tot ce e frumos, spontan, vesel si care aduce numai monotonie si depresie in viata noastra. Eu dupa ce am citit cartea asta am jurat ca o sa ma lupt mereu sa nu cad in capcana rutinei vietii de zi cu zi. Probabil nu am reusit mereu dar in ultimul timp imi aduc tot mai mult aminte de acest lucru si incerc sa revin pe linia de plutire. Sper ca nu am deviat prea tare de la ceea ce ai spus tu.

Diciu, .

CamiM, te rog sa ma crezi ca si eu sunt de 4 ani aici, dar nu am auzit ca ar exista vre-o asigurare care sa plateasca IVF. Si am vorbit cu cei de la billing ca sa vad ce pot sa fac. Trebuie sa profiti de asigurarea asta la maxim! Daca ai reusi sa faci IVF prin asigurare ar fi minunat! Iti doresc succes!

Catty, iubita, imi pare rau ca tot nu te simti bine si ca ai probleme in continuare. Bine ca macar ai rezolvat chestia cu maseaua, tot e ceva. Imi pare tare rau de prietena ta, sper sa se gaseasca o rezolvare si pentru ea.

Mishulina, ma bucur tare mult ca rana se vinddeca si ca tu te simti mai bine!

Princess, nu vreau sa crezi despre mine ca nu imi pasa de ceea ce ti s-a intimplat, dimpotriva, dar nu te mai gindi la ceea ce a fost, gindeste-te la ce o sa vina si o sa fie bine. Cineva mi-a spus mai demult ca daca tot traiesc cu gindul la trecut asta nu face decit sa imi fure energia, care se pierde in gindurile astea si nu se foloseste la ceva constructiv, adica la viitor.

Ionica, imi imaginez ca e superb la tine, de fapt am vazut si in pozele tale cit e de frumos acolo. Eu sunt pe coasta de vest si la noi e exact invers decit la tine: e foarte uscat si totul e pirjolit de soare. Pe mine ma deprima priveslistea asta destul de tare. Lasa, ai sa vezi ca o sa treaca starea asta si ai sa te poti bucura din nou de frumusetile care sunt acolo. Iti doresc numai bine!

Isabeluta, curaj mama! Vezi ce bine e aici, poti sa intrebi ce vrei, toata lumea e saritoare si mereu se gaseste cineva care sa te poata lamuri.

Va pup pe toate fetele (nu mai pun nici eu nume, ca de fiecare data uit pe cineva) si la cele care pleaca in we le doresc sa aiba distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Catrinel, pai e clar ca optimistu' din poveste va avea parte de mai mult bine si stii pe ce argumente?
Pai, saracia si bogatia nu prea tin de noi, dar gandirea optimista tine numai de noi, deci piatra filozofala sau sfantul Graal (adevarul si binele absolut) sunt, de fapt, in buzunarul nostru si sunt alaturi de noi zi de zi, chiar daca uneori nu avem ochi sa le vedem!
Bai, vorbesc despre un puzzle intreg.... Sa nu mi-o luati in nume de rau........
Cami M, stii cum e cu copii? Ca la o coada d-aia comunista.
Adica te trezesti dimineata, vezi ca toti vecinii pleaca cu traistutele la piata in asteptarea a ceva cald si proaspat si faci si tu la fel. Daca nu prinzi nimic in ziua respectiva, te trezesti a doua zi, iti iei scaunelul si faci coada din nou, pana prinzi ceva. Dupa cum vezi, stam multe la coada si copii se baga cam greu, dar SE BAGA!!!! Ieri s-a bagat la Titelu, maine vedem noi cine apuca...
Madana, stateam azi la semafor si parca am vazut o copita de calut alb la coltu' strazii. Dar pana sa se faca verde, n-am mai prins nimic, iar mi-a zburat inaripatul asta! Pun eu mana pe calu' aista odata si-odata!!!
Catty, eu sunt din Rm Valcea. Tu vad ca esti din Pitesti. Saptamana asta nu ma duc acasa, dar peste 2-3 saptamani tot ma duc. Poate ne intalnim undeva sa-ti dau niste lucruri superbe pt copilasul de 1 an. Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Danutza ca de obicei,cate o vorba buna pentru fiecare ! uite de la mine un dulce...Sunt abia la jumatatea drumului,mai am o luna de stat pe margine....De-abia astept sa ma simt si eu din nou..om
Apropo eu chiar acum citesc "Arta conversatiei" dimineata in metrou ca e drumul lung...Cred ca nu am ajuns inca la fragmentul de care vorbesti dar sunt cu ochii in 4 !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

danutza_c multam fain de incurajari si de urari si sa fie bine la toate. Uite si tu confirmi ceea ce imi spune multa lume pe aici ca este rara asa o asigurare de asta mi-e si teama sa nu cumva sa o scapam!! Nu ca mi-ar parea rau sa dau bani pe IVF daca as avea dar e aberant de scump aici sa faci IVF!! Acum vreau macar o asigurare care sa imi acopere investigatiile necesare sa aflu ce am, ce nu merge ca stau asa si ma gandesc care o fi problema daca as avea macar un diagnostic sa stiu cum stau lucrurile si incotro s-o iau dar asa...
Si tie ce ti-au spus cei de la billing? Acopera macar cat de cat, medicamente ceva ..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

M_Oana super analogia ta!!! Ai perfecta dreptate!! Numai noroc si mult bine celor care au dobandit ceea ce asteptam toate!! Si noua la restul ... forte proaspete in fiecare dimineata in care ne asezam la coada!!si bineintels o coada cat mai scurta!!
A propos de coada asta comunista imi aduce aminte de o vecina din cartier care la orice coada era prima ... si ne minunam toti domnule ce face cucoana asta de ajunge mereu prima .. de unde stie!?!Nu ca ar avea legatura cu subiectul nostru dar asa..
Oricum tine-o tot asa!!Ne mobilizezzi pe toate si ne aduci un zambet pe fata si pentru asta iti multumim!!

Fetelor cine este autorul cartii de care povesteati Arta Conversatiei, m-ati facut curioasa acum!!

la toate

Mergi la inceput

Danutza, 'Arta conversatiei' este o carte care lasa o amprenta extrem de buna asupra celor care isi fac timp sa o citeasca si sa ratezi o astfel de carte e un mare pacat.....
Dar nu ma pot abtine sa nu spun si un alt adevar. Am avut rarissima ocazie s-o cunosc pe autoarea cartii, tremurand ca varga pt micimea mea, in fata unui om care a putut scrie lucruri atat de covarsitoare.
Din pacate, autoarea a avut parte de-a lungul vietii numai de partea aia urat mirositoare........ ceea ce m-a intristat la culme.
A avut niste cumpene in viata, in care a trebuit sa aleaga si sa faca niste sacrificii, dar in fapte nu a gasit puterea pe care in vorbe o gaseste atat de usor. MARE PACAT!
Pt mine Ileana Vulpescu ramane un model, dar am si o mare amaraciune cand ma gandesc la viata ei....
In privinta copiilor, are o fata, facuta dupa 30 de ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

CamiM, si eu zic ca e pacat sa nu profiti de asigurarea asta! Eu am schimbat jobul in ianuarie si acuma am o asigurare mai proasta ca aia pe care o aveam inainte, cu ce aveam inainte imi acoperea tot ceea ce insemna parte de investigatii si interventii pt. infertilitate, asa am avut acoperite analizele si operatia in totalitate. Dar dupa asta, IVF-ul in sine nu era acoperit. Aveam acoperire partiala la insemninari, 6 cicluri/ viata dar si acolo ce aveam de platit era destul de mult, asa ca nu am mers pe varianta asta, cu atit mai mult cu cit mi-au dat si putine sanse de reusita. Mi-au spus ca singura sansa e IVF. Care e absolut de nerusinat de scump! Iar pentru medicamente nu exista acoperire si astea costa al naibii de mult: mie mi-au spus ca intre 1500 si 2000$/luna! Eu te sfatuiesc sa faci ce investigatii poti si ai acoperire si daca ultima solutie e sa faci fiv atunci indreapta-te spre alte continente. In Europa, daca nu ai sa vrei sa te duci in tara, e in jur de 4-5000 EU. Hai sa tinem legatura si ne mai lamurim intre noi.

Mishulina, iubita, iti multumesc si iti trimit si eu si o . Nu mai stiu exact unde e partea de care scriam, am citit cartea asta cind a aparut, pe vremea ailalta , dar o am aici si am sa o rasfoiesc. Asta e una din cartile pe care am vrut neaparat sa le iau cu mine. Daca mai ai o luna de stat pe bara poate cind vin eu incepem sa numaram impreuna, ce zici? In doi e mai usor!

Mergi la inceput

In timp ce eu scriam de Ileana, Mishu si Cami vaz ca erau pe aceeasi lungime de unda.
V-as mai spune multe despre ea, daca chiar vreti sa stiti, pt ca Ileana inca traieste, e contemporana cu noi, fetelor dragi.

Mergi la inceput