Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (53

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ingeras drag, pricepui ca nu-ti place psiholologeala, dar ma incumet eu sa imbrac haina psihologului, poate am sa-ti fiu de folos, iar de nu, nu ma judecati prea aspru.....
Atunci cand ramai conectata non stop la o dorinta, la un vis, iar acel vis nu se implineste, 'pisicutul' intra intr-o stare de nemultumire generala. Adica indiferent ce-i dai, el n-are pofta.
Ai fost prea mult conectata la un vis neimplinit inca si de aici revenirea la o stare de multumire, e extrem de dificila, indiferent cat iti propui sa razi peste noapte. E usor sa gresesti, insa sa repari e mult mai dificil. Iar de gresit, e usor sa gresim, ca dorinta de a avea copii exista in instinctul nostru de femeie. O primim la nastere, la 'pachet'.
Eu m-am reparat singura din aceasta dorinta obsesiva de a avea copil, prin concentrarea catre alte impliniri. Cu alte cuvinte, m-am fortat sa vad partea plina a paharului si am devenit oarba la partea goala, care stiu ca e, dar refuz sa o privesc.
Nu m-am reparat peste noapte si nici nu mi-a fost usor pt ca subconstientul nostru lucreaza mai puternic decat constientul. Dar cu rabdare, vointa, autocontrol, OPTIMISM, am ajuns sa ma bucur de viata, asa cum e ea. Cand mai plina, cand mai goala....
Tine numai de tine sa ajungi sa traiesti in armonie cu viata ta, cu implinirile si neimplinirile tale. Gresesc?

Mergi la inceput

Ingeras, ia intra pt cateva secunde si la oligospermie, capitolul in curs, sa vezi ce frumos prezinta Flavia Ramona problema infertilitatii. Alta psiholoaga, mare maestra in domeniu, nu ca mine!!!
Totul e la 'pisicut' si la vointa omului, ca d-aia ne-a dat Dumnezeu liber arbitru la fiecare......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, va multumesc din tot sufletul! cu riscul de a ma repeta intr-un mod cel putin obsesiv, nu stiu ce m-as face fara voi! va multumesc pt ca existati!
Oana, ce a scris Flavia acolo este MINUNAT si incredibil de ... exact ce-mi trebuia! o palma cu apa rece direct peste fata, ca sa-mi revin!

Va iubesc mult,

Ingeras

Mergi la inceput

Si m-as incumeta sa scriu si al treilea mesaj consecutiv, in speranta ca ajut...........
Dorinta de a avea copii (instinctul matern) o primim la nastere, dar cel care face obsesie din ea e creierasul nostru, propriul nostru mod de a trata problema.
Adica daca dorinta noastra devine excesiva, ca orice lucru excesiv, da pe dinafara si se intoarce, ca un bumerang, impotriva noastra.
Asta e valabil cu orice dorinta, adica poate fi adaptata la orice fel de banc......
Pastrarea unui echilibru, atunci cand ne dorim ceva, e esentiala. Iar daca mai si gandim asa cum spune Flavia Ramona avem parte de FERICIREA SUPREMA, indiferent ce bariere intalnim in viata.
Daca primesc castraveti, sa fie macar si cu rosii, ca ador salata bulgareasca.... mai ales atunci cand vorbesc despre rolul negativ al exceselor! GLUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor !
Ce se intampla cu listutza noastra,se usuca de dorul unei "proaspete"....Cine ne salveaza?
Ionica imi pare bine ca a fost ok la echo si a mai crescut progesteronul,stai linistita ca starile astea vor trece repede sper,vorba ta,cand va mai creste bb un pic...
Iepurica ai dreptate,ma cunosti suficient de bine,nu sunt suparatel ,sunt doar obosita rau...
Motzule multumesc,ma simt ceva mai bine acum,mi-au trecut ametelile,greturile,rushii....De dimineatza am fost la pansat si se pare ca se vindeca "buba" aia,incet dar sigur....Saptamana asta voi folosi si Marul Lupului...
Va pupic pe toate fara deosebire (si fara nominalizare,ca sa nu gresesc! )

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, dar frumos mai spune Flavia Ramona. Sincer m-a impresionat.
Eu sunt in dureri din 2 parti acum: 1. de la coloana, si 2. de la masea ca a venit mama pe capul meu si mi-a dat bani sa ma duc sa o scot. Asa ca am plecat frumos la stomatolog si am acum cu o masea mai putin. Treaba este ca idiotul in loc sa imi faca anestezie cu xilina si adrenalina a folosit algocalmin si ma doare de mai am un pic sai urlu. In rest totul este bine.
Ce n-as da si eu sa mai plec pe undeva, dar nu mai am unde si nici bani. Maine facem parastasul bunicului meu de 9 luni si sincer sunt intr-o pasa destul de proasta. Ca sa nu mai vorbim ca pe 10 septembrie, la o zi dupa ziua mea de nastere, mergem la alt parastas, ca doar numai de inmormantari ne tinem. Si eu care vroiam sa ma duc de nebuna in lume ca sa uit ca implinesc 25 de ani si ma apropii cu pasi repezi de 30. Ata ete, viata frumoasa ce am.
Mishulina ma bucur ca ti s-a vindecat rana si ca acum totul este in ordine. Mai bine asa ca a trecut incet si sigur. Sa fii cuminte si sa ai grija de tine.
Va pupacesc pe toate, si daca nu mai intru sa aveti week-end placut si vorbim luni.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Va pupic, frumoaselor!
Mihaela, iti multumesc ca ma intelegi asa de bine! Of, asta a fost mai demult,acum a trecut, dar durerea ramane; nu voi sti niciodata ce-a fost in capul acelui dr. care m-a lasat 2 sapt. cu hemoragie si apoi mi-a facut chiuretaj pe un uter negravid!Asta este, trecem peste toate ca asa ne este noua dat!.... Bafta multa si sa fie cu noroc prestatia!
Oana,bun bancul tau; din orice ar trebui sa invatam cate ceva si sa vedem jumatatea plina a paharului!
Ionica, trage-ne dupa tine: se pare ca tu ai avut reteta miraculoasa de ramas !
Diciu, distractie placuta si ai grija de tine!
Ingeras, e oarecum fireasca starea ta, toate trecem prin ea; chiar daca este greu, incearca sa te prefaci ca ai uitat de bebe si bucura-te de celelalte lucruri din viata ta! Gandeste-te ca pe lume exista lucruri mult mai tragice decat ce ni se intampla noua!
Mishulica,Iepurica, va pupic!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, sunt ff fericita...pt ca mi-au venit rushii.

O sa spuneti : "e nebuna!" ... pana acum zicea ca vrea bb si acum e fericita ca a venit CM.
Sa va explic: stiam ca nu sunt gravi, pt ca oricat de mult mi-am dorit, pur si simplu nu s-a prins...ma durea putin burtica, deci stiam ca trebuie sa-mi vina. Duminica plec la mare, eu ma asteptam sa-mi vina cam duminica, adica exact prima zi de mare...ceea ce era nashpa. Acum mi-a venit, deci sambata si dum va fi mai mult, dupa care pot sa intru si eu in apa si sa ma simt bine cu tampon intern...
Asa ca plec, o sa ma simt binee, o sa ma detasez (oare??!!), incerc cel putin, si o sa ma bucur de concediu.

Va pupacesc si sar'na pt sprijin si ajutor inca o data! pt a cata oara??!!

Ingeras

Mergi la inceput

Catty, zici ca ai doar 25 de ani?? Pai eu la 25 de ani, desi aveam 6 ani de casnicie si de, avand si un liceu pedagogic in spate, de la o mare dorinta de a creste si educa copii, putin imi pasa ca lunile trec fara sa se intample minunea.
Cand vei trece de 30 de ani, asa cum am facut eu acum 8 luni si cand toate rudele si fostele sau actualele tale colege si prietene vor fi la capitolul scutece, ce sentimente vei mai incerca?
Timpul te va face sa te 'maturizezi' si-n dorinta cu bebele. Iar in privinta salariului, treptele se urca una cate una....
Iar dupa 25 de ani am inceput sa-mi las si eu dantura prin stomatologii, ca asa ne este dat.......
Capu' sus, ca trec si parastasele si vin nuntile, botezurile, chefurile surpriza!!! Eu una-doua inventez un eveniment si o pun de un chef, ca atunci cand v-am zis ca am avut 2 liniute si m-am apucat sa le sarbatoresc, desi sarbatoream intarzierea ciclului de la utrogestan....
Sa va regasesc optimiste si fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Ingeras26a ma bucur ca iti este mai bine. Vad ca ai gsit forta sa treci peste toate si asta ma bucura. Gandeste-te la concediu, la mare, la soare, la noptile romantice de pe plaja. Cred ca daca vom reusi sa ne relaxam o sa apara si minunea. Sa ai concediu placut.
M Oanadeja colegele sunt la capitolul de schimbat scutece, asa ca este f greu cand mai trec pe la serviciu si imi povestesc de micile minuni de acasa. Pe mine cam toata lumea, cu exceptia mamei mele, ma intreaba cand fac copii. Desi saptamana asta si mama mi-a spus ca vrea sa imi cumpere un pat de dormitor cu raftulete de pus deasupra pe perete pt camera copilului. Cred ca a inteles si ea ca este timpul de un nepot, ca doar la ea la munca in 2 saptamani fetele colegilor ei au nascut una o fetita si alta un baietel. Cat despre durerea de masele sunt oarecum obisnuita cu ea, dar parca acum este mai mare ca niciodata.
Acum ceva ma apasa si cu toate ca as vrea nu am cum sa rezolv problema asta. Prietena de care va povesteam, aceea cu fetita de 1 an careia i-am cumparat eu haine saptamana trecuta, m-a sunat si mi-a spus ca proprietarul apartamentului unde sta cu chirie a venit la ea si i-a spus ca luni trebuie sa plece. Nu are bani si nici unde sa se duca. Cumnata ei, care este in Grecia, nici nu vrea sa ii dea bani. Nu stiu cum sa o ajut. Ultimii bani pe care i-am avut i i-am dat acum 2 zile si nici macar nu erau multi, vreo 300.000. Ii mai pot da ceva mancare, dar nu pot sa ii dau 300 de euro imprumut pana se pune pe picioare sa inchirieze un nou apartament. Voi ce ma sfatuiti sa fac? Mi se rupe sufletul pt copila iar eu sunt cu mainile legate.
Va pup si sa aveti grija de voi
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput