Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (53
Raspunsuri - Pagina 5
Carmen.cita spune:
Mamicile cu masini ultimul tip sunt de fapt femeile cu copii, nu-i asa OANA? [/quote]
Si eu am o masina frumoasa si nu m-am simtit deloc lezata de bancul OANEI, care n-are de fapt nici o legatura cu saracia sau cu bogatia, se refera doar la SPERANTA de a avea intr-o buna zi ceea ce altii au si li se pare un lucru comun, normal, datorita faptului ca l-au obtinut usor...
IONICA, inca o data felicitari pt sarcina!
Mishulina,
multumesc mult pt apreciere, am avut ceva emotii la deschiderea noului capitol, dar ma bucur ca a iesit bine pana la urma...
Mihaela,
ma bucur ca nu s-a prelungit sangerarea, unele fete au sangerare la ovulatie, deci totul e bine cand se termina cu bine! Despre testele de ovulatie nu pot sa-ti spun nimic, sorry, dar n-am folosit pana acum...
Da, iepurila, ai dreptate, bucuria va fi mult mai mare pt noi, cele care am asteptat atat, va fi imensa! Cand voi vedea din nou cele 2 liniute cred ca voi pluti de fericire! De fapt cred ca asta ne uneste, "mirajul celor 2 linite"...
MIRONA,
nu dispera! Toate fetele au avut cicluri mai slabute, cand foliculii se incapataneaza sa nu creasca, asta tine mult si de stress, nu e o regula ca va fi la fel in fiecare luna...
Va pup
pe toate, si va urez numai 2 liniute!
CamiM spune:
M_oana esti tare draguta!!
Si mie mi-a placut bancul tau!! ( cu sau fara baliga!!)
Sper sa plecam toate cat mai curand de la aspirante la gravidute!!
ionica spune:
Carmen_cita
Ai "stofa" de politician stii sa citesti "printre randuri"
Desi am studiat literele moderne nu am reusit sa fac asa concluzie la ultima fraza cre' ca suntem mult mai fericite decat mamicile cu masini ultimul tip . Ce ziceti?
era singura linie la care mi-am dat si eu cu parerea
Te pupic si fara ranchiuna ok?
marrina spune:
Fain bancul MOana.
Ionica Fii barbata. Greul a trecut. Esti
. Vrem si nooooooi
Ingerasule Iti mai amintesti visul ala de acum vreo 2 saptamani? E semn bun....
. Crezi ca temp. axilara te ajuta cu ceva? Ce zici atunci de mine care am t.axilara:35,3 (nu e nici o greseala) si cea bazala 36,2?
Pupiiicei dulci la toate fetele. Cine se mai anunta luna asta?
iepurila spune:
Neata fetite dulci,
Diciule, cam cu intarziere iti urez si eu distractie maxima la munte. Si poate te intorci cu 2 liniute... ce zici?
Mihaela, ma bucur ca ai trecut de sperietura cu bine. Eu nu am patit niciodata asa ceva si chiar incercam sa-mi imaginez ce as face in locul tau. Spaima cat casa.
Dar daca e de la ovulatie, parca acum as vrea si eu. Macar as sti ca ovulez si eu ... Doamne taaare plangacioasa mai sunt.
Danutza, abia astept sa vii in tara. Si nu uita ca ai promis ca faci tot posibilul sa vii cu puiut la purtator. Pupicei.
MOana, stiam bancul, dar adevarul e ca nu m-am gandit niciodata sa adaptez morala asa cum ai facut-o tu. Da. Foarte frumos.
Acu nu stiu daca optimistul isi si gaseste calutul vreodata. Sau asta deja nu mai conteaza.
Ionica, stiu ca mai tare mult pana miercurea viitoare (si eu suport tare greu trcerea timpului) dar noi suntem aici, mai povestim ,mai barfim si sa vezi tu ce repede vine ZIUA. Tin pumnii stransi si abia astept sa ne povestesti despre minunea care se dezvolta in burtica ta.
Mai fetelor, nu prea inteleg cum e cu sarcinile false la cateluse despre care povestiti voi. Adica cum?
CamiM tin pumnii sa rezolvi cu asigurarea.
Carmencita, da, mirajul celor doua liniute ne uneste. Eu nu am vazut niciodata 2 liniute. Si cand le voi vedea..... nu stiu zau. Cred ca n-am sa spun la nimeni de frica sa nu ma trezesc din vis.
Va doresc din tot sufletul la toate sa vi se implineasca visul cel mare.
Mishu mic, daca nu te-as cunoaste, as spune ca esti suparatel. Sau poate nu..... Uite eu te pup din nou, si iar si iar.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
M Oana spune:
Bancul se numeste 'copilul optimist si copilul pesimist'. Talcul se afla tocmai in optimism si pesimism, iar forma pe care am dat-o este una personala si unica, apropo de ceea ce am citit ca va framanta. Catty are salariul de 140 euro, verisoara ei cu postlicealul are 300 euro...
Tot ce am pastrat din bancul original a fost masina copilului pesimist, de care el nu e multumit. Asa cum unele mame primesc copii extrem de usor, dar ele gasesc multe motive de nemultumire(am legat-o si eu ca psihologul de serviciu). Eu n-am copii, ci vesnic teste negative, dar tot sunt extrem de multumita.
Masina am, una nou nouta si ultimul ragnet, ca doar v-am zis ca saptamana trecuta am stat de facut rodajul. Dar eu descriu un 'tort' intreg cand ma apuc de treaba. Acum straturile sunt convinsa ca le intelegeti, daca se doreste.....
Carmecitooo, te sarut pe obrajori, ca tare draga esti sufletului meu! Sa nu ma lasi.......... Mai da si tu la fata asta cu parabole multe un ajutor, ca se apuca sa vorbeasca si uite ce pateste!
catty spune:
Buna dimineata,
Vad ca astazi este mai bine nu? Nu stiu ce sa mai zic. Durerea nu cedeaza, la doctor nu am bani sa ma duc ca nu te poti duce cu mana goala. Asa ca stau si astept.
Macar mi-au trecut rusii, asa ca este mai bine.
M Oana, fain banc, sa ne mai spui.
Ingeras26a daca nu mai vorbim sa ai concediu placut. Aceeasi urare si pt fetele care se pregatesc sa se mai relaxeze putin.
Mihaipopescu sper ca ai prestat dupa ovulatie. Eu niciodata nu am avut sangerari la ovulatie si de o perioada buna de timp nici nu imi mai dau seama cand este, ca nici temperatura nu ma ajuta.
Vorbim mai tarziu frumoaselor ca acum am treaba. 

Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
ingeras26a spune:
Neata!
Catty, multumesc de urare!
Sunt cam suparata acum, ca as fi vrut sa-mi vine mai repede, ca sa scap si eu, sa fiu mai putin la mare...de-abia maine se fac 30z, asa ca mai am de asteptat, dar de sarcina nu se mai pune pb, ca mi-a scazut drastic temp...
Va pupacesc cu mult drag si va citesc,
Ingeras
ingeras26a spune:
Fetelor, eu nu stiu ce sa fac sa ies din butoi...nu pot sa ma deconectez de la gandul ca nici luna asta nu a fost, pur si simplu sa nu ma mai gandesc la asta...
Tot timpul, dar absolut tot timpul, numai la asta ma gandesc...indiferent ce fac, unde sunt, cum sunt si cu cine sunt...voi cum faceti?
Ma gandeam aseara ca de o sapt nici nu am mai
, pt ca nu am mai avut chef, am zis "la ce bun", daca tot nu iese nimic?? Dar aseara pur si simplu am avut chef, fara sa ma mai gandesc la asta si ... fetelor, nici nu va imaginati cat de bine a fost, sa nu ma mai gandesc ca e degeaba (ca oricum astept rushii) etc, etc...si a fost minunat!
Dar acum mi-am revenit la starea "normala" si iar nu pot sa-mi scot din cap...eu cred ca tocmai de asta nu raman...asa ca luna viit nu mai fac nimic, nici monitorizari, nici luat temp, numai
, atat. Pentru ca NU MAI POT!!!
Nu inteleg de ce nu pot sa fiu fercita cu ce am: o familie extraordinara, un prieten care ma iubeste, un serv ok, apart, masina si totusi...nu imi ajung; este oare atat de mult ceea ce cer, sa am si eu bb??
Voi cum reusiti sa iesiti din pasele astea, ca eu nu pot deloc??
Va pup mult si va multumesc din suflet pt ca existati si putem vorbi unele cu celelalte, pt ca altfel cred ca ma duceam la spitalul de nebuni pana acum! oricum, desi nu sunt adepta psihologilor, cred ca nu mai am mult :((
Ma iertati ca am scris mult si off-topic, dar simteam nevoia...
Ingeras amarat
catty spune:
Ingeras26a iubuta, nu avem de ce sa te iertam, suntem aici sa ne ajutam reciproc sau ai uitat? Hei, iesi din pasa proasta ca nu faci bine. Chiar voi mi-ati spus ca nu e bine sa prestez doar pt bebe. De ce nu reusim sa facem nebunii si de placere? Unde Doamne Iarta-ma s-a dus vremea in care de abia asteptam sa venim acasa, sa ne intalnim cu sotii nostri si sa e punem pe treaba fara nici un fel de stres si de ganduri negre?
Mi-e tare dor de perioada aia.
Niciodata nu suntem fericiti cu ce avem mai ales atunci cand ne lipseste acel "ceva" care se numeste bebe. Dar cu rabdarea treci marea, asa ca nu te mai stresa.
Stai departe de butoi si gandeste pozitiv. Nu tu erai cea care zicea sa nu ne mai gandim atata la copii? Trezirea puiule ca o sa o iei razna altfel. Bucura-te de concediu, de liniste, de mare si apoi o sa vezi ca va fi bine.
Si eu am decis luna asta sa nu mai fac nimic, nici macar temperatura bazala nu mi-o mai iau, ca poate asa o iesi ceva "neplanificat". Uneori ma simt ca un cobai pe care se fac experiente si nu iese niciodata rezultatul scontat, asa ca luna asta GATA,
doar de placere si nimic mai mult si poate vrea Dumnezeu sa fie bine. Oricum simt nevoia de o pauza in ceea ce priveste tratamentele si monitorizarile, iar acum simt ca este momentul.
Te rog frumos sa iti gasesti echilibrul interior si sa iesi singurica la suprafata ca asa e cel mai bine,
si sa ai concediu placut. Vorbim cand vii de la mare.

pt toata lumea si fruntea sus, va iesi si soarele pe strada noastra curand. 
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina