Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (53
Raspunsuri - Pagina 12
danutza_c spune:
M Oana, m-am trezit si eu, azi chiar foarte devreme dar nu am avut timp sa vad ce mai faceti voi, pentru ca a trebuit sa-mi duc sotziorul la aeroport.
Apropos de ris cu lacrimi, asta am facut eu citind aventurile tale de la Prater. Eu cum apuc un parc de distractii nu-l ratez, dar sa stii ca in prostiile alea de care spui, care te lasa in cadere libera nu cred ca as avea curajul sa ma sui. In toate roller coasters ma sui fara probleme, dar chestia aia numai cind ma uit la ea si imi vine pa git. Ultima distractie a fost la Universal Studios, unde am avut tot felul de experiente tari, apropae l-am tirit pe al meu sotz cu forta sa se dea cu mine in chestiilea alea, care sunt cu tematica din filme: am fost in Jurassic Park, pe urma in "The Mummy returns" care a fost su senzatii tari, ca e primul roller coaster in care te ia intii cu fata si cind zici, gata am scapat, o ia cu aceasi viteza groaznuca cu...spatele! Nu intelegeam eu de ce atunci cind venea cite un trenulet cu cei care terminau tura, baietii care lucrau acolo le faceau galerie si aplaudau. Cind am terminat am inteles
Si in final am fost si in " Back to the future" dar singura ca jumatatea mea era cam alba la fetzisoara si se cam clatina pe picioare si mi-a fost frica ca i se face, Doamne iarta-ma, rau pe acolo!
Ultima cursa a fost cea mai tare, mi-a trebuit ceva timp sa realizez ca masinuta in care eram nu se misca de pe loc si ca totul e proiectat pe un ecran imens, dar eu tot nu ma puteam desprinde de pedala mea vituala din podea. Ma mir ca nu am iesit cu piciorul prin podea tot apsind asa de tare.![]()
Asa ca Oana, la toboganul de piatra ne intilnim in Herastrau la toamna, ca vad ca suntem chiar pe aceasi lungime de unda.
Avalon, ce au facut politistii aia, te-au prins pina la urma?
Sau le-ai pierdut urma?
Danangie, poate ne scapi tu de rusine si ne spui ca e cu ochisori luna asta. Ca ne trebuie si noua o
cit mai repede. 
Lumit, ce facem, de luna asta incepem sa numaram impreuna? Eu am inceput sa iau de vineri Dostinex-ul, am reusit si am convins-o pe ginecoloaga sa ma caute la hormoni si o sa-i fac in ziua a 3-a, doar pe astia dar sunt buni si astia, si poate luna viitoare cine stie? Noi ne-am obisnuit, prestam cind trebuie, asa am facut si luna asta dar o sa-mi vina rushii pe cap, probabil maine, ii simt deja, nenorocitii ca ma doare burtica, dar poate daca iau Dostinex o sa fie bine. Doamne ajuta!
Mishulina, sper ca te simti bine si ca lucrurile au sa intre in normal cit de curind. 

la toate fetele, fara exceptie!
danangie spune:
Cum aseara m-a chemat o colega spunandu-mi ca al nostru coleg care ar fi trebuit sa faca noaptea, nu poate veni deoarece pe sotie a apucat-o durerile(cu fetita la purtator),m-am dus sa fac a 2-a noapte consecutiv. Sunt in coma,dat fiind ca ieri dimineata cand am ajuns acasa am dormit doar 4 ore ca am zis ca am timp sa dorm la noapte..........numai bine ca a trebuit sa ma duc la munca. Si am ajuns acasa cam de juma de ora. Si am zis sa dau un ochi pe aici ca sa-mi vina bine de tot somnul. Si M_OANA chiar am ras cu lacrimi si cu zgomot(ca cine stie ce-or fi crezut vecinii daca m-or fi auzit
) la cele povestite.Aparte ca ai un har nebunesc de a povesti lucrurile. Intr-o masinarie de aia m-am dat si eu acum 3 ani. Si am avut impresia ca picioarele, mainile mi-au ramasa sus atunci cand ne dadea drumul jos. Si asta am ziceam si eu lui Alin, ca vreau jos. Zi-le ca lesin.......dar nu a mers. A doua oara mi-a ramas scuipatul in urma de tare ce urlam.
Si nu am fost inspirata sa-mi leg parul si parca bagasem mainile in priza, cum aratam
. A fost sa zicem fain, dar nu stiu daca as mai proba.
Cine stie ce senzatie au aia cu
.
AVALON sa continuam sa speram. Si la mine cand s-a lungit ciclul deja credeam ca sunt
.
DANUTZA sa dea Domnu sa te auda. 
Cine mai este in perioada de asteptare? Eu azi ziua a 20-a.
Aaa, sotia colegului a nascut o fetita de 3,600 KG. Dupa un travaliu de doar 4 ore si ceva.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
catty spune:
Buna dimineata fete frumoase,
M Oana, sper sa pot sa te sun, azi la ora 10. daca nu iti dau un beep. Nr. meu de telefon este 0740/22.60.90. ok?
Fetelor, eu sunt super super super stresata di suparata. Sotul meu s-a intors aseara de la Constanta. Si dupa cate se vede i-a fost tare dor de mine. Asa aca am facut plostioare, si la un moment dat mi-a spus "te rog, fa-mi un copil, te implor". Imi venea sa urlu. Am avut imporesia ca el crede ca eu nu vreau copii, ca de aia nu fac. Este prima data cand sotul meu imi spune in fata ca vrea copii. Cand am decis sa nu mai mai anticonceptionale a spus "cum vrei tu", dar acum........... m-a lovit unde ma doare mai tare. Stiu ca ma iubeste, dar nu cred ca intelege prea bine de ce nu pot avea copii. Incerc sa ii explic dar se pare ca nu intelege tot. Imi venea sa mor aseara. Simteam ca mai am un pic si urlu de durere. Si cand mi-a mai spus " de ce vrei tu sa distrugi tot?" am simtit ca innebunesc.
Iepurila ce trebuie sa iti trimit? Niciodata nu am primit bani pe card de la altcineva. Trebuie sa iti trimit numele posesorului si numarul care estre inscris pe card si banca de la care este cardul? Sau iti trebuie un numar de cont? Sory dar cum pe noi nu ne ajuta nimeni nu ma prea descurc.
Ma bucur sa vad ca sunteti toate bine si cu moralul ridicat si imi pare rau ca nu am putut intra sa chatuiesc cu voi, dar nu am internet acasa.
Va pup si vorbim ami tarziu.
Sanatate multa gravidutelor noastre si sa aveti grija de bebei fetelor. 
Uneori ai suferit prea mult ca sa aiu dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
iepurila spune:
Neata frumoaselor,
Mai da curajoase fete si amatoare de senzatii tari. Nu-i de mirare ca aveti atata optimism cand traiti viata la maxim. Eu trebuie sa recunosc sunt cam fricoasa. Ma mai apuca nebunia cateodata, dar foarte rar.
Danangie, iti tin pumnii sa iasa cu doua liniute. Eu sunt in ziua 15 si ma apuc de utrogestan. Si da, nu am nici cea mai mica emotie, nu numar, nu sper. Pentru ca stiu (sau imi imaginez) ce incalceala e in uterul meu. Asa ca mai am de crescut pana ajung si eu la nivelul sperantelor.
Oana si tie iti tin pumnii si sa dea Domnul sa-ti fie implinit visul.
Fetelor ma rog ca toate, dar absolut toate sa ajungeti cu puiuti la purtator cat mai repede.
Catty, ti-am trimis PM.
Mishulica te pupic dulce.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
M Oana spune:
Catty, stai sa mai povestesc ceva fetelor, apoi mai am putintica treaba si te suna fata pe tine imediat. OK?
Fetelor, experienta de la Madame Tussaud, Londra, acu' 3 saptamani.
Eu mai am o dambla: ma posez cu manechinele de ceara, pe unde dau de ele prin lume. In Grevin asta iarna, in Paris, m-am dat in poze cu megastarurile de acolo si am zis sa repet figura cu manechinele de ceara, ca suna urat 'cadavrele de ceara', de la renumitul Madame Tussaud.
Am stat cu al meu la o coada d-aia plicticoasa de peste o ora, in care nici tipenie de imprieteniri si am ajuns si-n fata pasnicelor 'cadavre'. Ma urc in bratele cadavericilor, ma trag in poze de colectie cu ei, beau o cafea, mananc o prajitura la barul muzeului si ma indrept inspre urmatoarea distractie: 'camera ororilor'. Cum am trecut de gradinita de mult, am crezut ca e o gluma, dar daca tot platisem 45 de lire pe bilete, am zis sa ma amuz si cu camaruta asta.
La intrare o ghida ne informa: va rugam sa abandonati sucurile si alte obiecte demne de mancat pe care le posedati, va rugam sa va reculegeti cateva minute, sa inchideti mobilele (de parca m-ar fi tentat sa sun un prieten...), sa nu atingeti personajele din incapere, sa nu urlati la ele si mai ca nu ne dadea si o punga pt.....
. La sfarsit ne-a imbratisat calduros si ne-a dat ultima binecuvantare de a intra, tinandu-ne pumnii stransi....
Deja se parea ca aveam nevoie.....
Ma, una e sa te posezi cu un cadavru pasnic, dar sa te ia in brate o papusa d-asta vie, din care curg tot felul de chestii, intr-o bezna cumplita si sa mai si tipe la tine, dupa fiecare colt, fara ca tu sa poti sa-i tragi o cafea peste ochi, mi s-a parut incorect pt psihicul uman... Unul iti mai oferea cate o mana, ca poate duci lipsa, altul te mai intreba de sanatate.....
A fost ca intr-un film de groaza pe viu, dar daca tot am cautat urme de atentate prin Londra, mai bine ca am avut parte doar de experienta asta si nu de una in carne si oase de-a binelea....
Poate daca nu aveam eu psihicul in cautare de bombe, nu ma speriam asa rau, dar la numai cateva zile dupa atentate, a foooooost....
Vad ca suntem o gasca de ticnite, si tare ma bucur de constatarea asta..... Suntem ticnite in sensul bun, asta conteaza!
diciu spune:
neata fetelor...am revenit si eu de la munte...
cu dureri de san si jos...probabil astept ciclul...pe deoparte ma bucur...ca-mi vine mai regulat...pe de alta parte...speram si eu intr-o minune...
acuma insa pot incepe in curand sa-mi fac dozarile...
va pup pe toate si va doresc o saptamana infloritoare...

Madana spune:
Buna fetelor,
Am ajuns si eu la servici si abia asteptam sa citesc ce s-a mai vorbit, ce s-a mai intamplat in we, dar munca serioasa sa ma pun la curent. Abia astept sa imi instalez calculatorul acasa, pt. ca altfel nu cred ca o sa pot tine pasul.
Catty vreau sa o ajut si eu pe prietena ta. adresa mea de mail este udf79@yahoo.com . Trimite-mi pe mail nr. cardului, data cand expira, numele posesorului si banca unde a fost emis cardul. Prietena ta ar trebui totusi sa-i faca o plangere animalului ala. Ar trebui sa-i arati sotului tau forumul si mesajel pe ca le-ai scris, asa poate intelege cat de mult iti doresti si tu un bb. Te
si
pentru tine. ![]()
![]()
MOana draga mea, colega mea se intreba mirata daca ma simt bine, de rad asa cu lacrimi de una singura. Am inceput saptamana razand datorita tie, e un semn fff bun. Ne apropiem de calut, zici? Intai balega, acum copita, vedem si calutul cat de curand inseamna.
danutza ma inscriu si eu pentru intalnire
, daca e vorba si de tobogan eu zic sa dam un anunt ceva in ziar, sa nu fie copii prin parc in ziua respectiva, ca altfel o sa fie bataie mare pe leagane.

eu sunt in ziua 13, si cum am un CM destul de reglat (26-27 zile) prestam
la greu, e mai dificil cu zilele alea 3-4 de pauza. Merge o zi da si una nu? Oricum eu nu prea sunt nici adepta termometrului si a altor procedee, mi-e teama sa nu devina o activitate prea teleghidata. Am grija doar sa stau cu popou putin mai sus dupa. Sper sa fie
de data asta.
Sper sa aveti o saptamana buna 
:Dana
Laura Ioana spune:
Salut fetelor. Sa nu credeti ca v-am uitat! Va citesc mereu, chiar daca nu scriu prea des. Oana esti criminala cu povestirile tale! Rad de una singura prin casa! Ai talent de povestitor, cand vei avea un bebe te vei pricepe de minune sa ii spui povesti!
Va pup pe toate fara nici o exceptie si va tin pumnii celor gata sa incerce un test de sarcina.
Eu merg joi sau vineri la eco si sper sa vad ca puiutul meu e bine si a mai crescut!
Laura
9+
Puiutul meu
auricass spune:
Bine v-am regasit fetelor !!! VA pupacesc pe toate fara nici o exceptie si imi doresc ca acest capitol sa se umple cu
.
MAi da ce repede se succed capitolele astea, lipsesc o saptamana si deja este cel de-al 53 -lea, parca, nu?

sa auzim de bine!!!
Mishulina spune:
Buna dimineata si cate un
tuturor!
Da Lumi eu si luna asta stau pe margine si taaaree m-am saturat...Dar ca Sefa galeriei va tin voua pumnii asa ca veniti cu vesti bune! 
Danangie iti tin pumnii! Sper ca luna asta sa aud de la tine ce vreau de atata timp...
Ionica esti bine?
Iepurila,Avalon,Danutza,Laura,Andicutz,OanaM,Ingerasa,Motzunica,Princess,Catty,Miro,Aura cate un pupic la fiecare (si cate 2 daca am uitat pe cineva)!
Ina