Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (53

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut si eu fetele vorbarete!

Ca si MIshu, stau si eu pe margine si va urmaresc!tare-mi place ca sunteti vesele si optimiste!
Eu nu prea am nimic de spus,decat ca-mi pare rau ca n-apuc sa tin pasul cu voi!dar o sa-mi fac eu timp!

Ma chinui sa fac ceva cu kilogramele astea in plus,dar nu vor nici de-ale naibii...sa se dea jos de pe mine!desi ar trebui sa recunosc ca nu depun eforturi maxime (dau pe-alaturi exact cand nu trebuie,seara )

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ma, io ori ovulez in ziua 15 luna asta, ori ma luai cu rasul cu voi si ma apucara furnicaturile in partea stanga, exact in locul cu pricina. Deci revin la cicluri de 30-32 de zile, sa fie primit, dar sa stim si noi, ca sa nu ratam momentul lunii.....
Cre' ca ala micu rade si el de mamuca-sa, inca de la facere!
Si noroc ca mamuca-sa a trecut prin tot felul de caruseluri pana la facerea lui, ca sa aiba cu se sa-l adoarma la nevoie, ca bine ziceti!
Laura Ioana, citeste-i celui mic povestioare optimiste si sa vezi cum creste samburelul ca alti-n....
Andicule, la asa fata frumoasa ca tine, cateva kilograme in plus sunt scuzabile. M-am delectat cu pozele voastre.... Superbissime....
Mishule, ce mai face Miro?
Va pup pe toate, si iertati-ne daca ne tinem de prostii pe multe pagini, dar la cat de adolescente suntem....
Carmecitooo, vezi ca-ti pastrez un tobogan, pana bagi si tu capul prin caruselele noastre...

Mergi la inceput

Oana, esti draguta,multumesc!la pozele alea privesc si eu acum,cu speranta ca voi atinge din nou,greutatea de atunci.Mai greu e cu varsta,caci organismul cedeaza mai greu la insistente,in ultimii ani.

Vine si randul meu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Buna dimineata!
andicu, si eu ma lupt cu cele 2 kilograme pe care le-am pus in vara asta.N-ar fi mare lucru 2 kg dar chestia e ca mi-am luat rochie pentru nunta sora-mii de cum am ajuns in Irlanda.Am probat-o acum vreo 2 saptamani si tipa de fundul meu, deci e musai sa revin la 57 kg.
Mishu, hai ca dupa luna asta intri iar in hora.
Laura Ioana, cu siguranta puiutul tau e bine si a mei crescut.Spune-i ca-l pupam si noi.
Madana, bafta la !Sa ne anunti peste 2 sapt.ca ati muncit cu folos.
diciu, daca nu va fi sa fie cu ochisori cel putin o poti lua de la capat.Analize, monitorizari + sperante...
Oana, tu esti barbata rau!Ma duc si eu in parcurile de distractii dar pentru a ma da in leagan, in gargarite, pe calusei...In grozaviile in care zici ca te dai tu nu ma voi sui in veci!Ametesc numai daca ma uit la ele...
iepuras, poate acum cand nu numeri sa apara .
Pentru toate fetele .O saptamana numai cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aouleooo, batranetile mele, uitai....
Madana, azi am gasit un smoc de blana pe perna... O fi de la pisoi..., o fi de la calut...?
Sa vezi ce bataie tragem cu cei de la gradi, daca se dau pe toboganele noastre....
Auricass, vezi ce harnice la nebunii am fost intr-o saptamana? Dar sa vezi la nebunii cu sotiorii ce harnice am fost, ca noi aici vorbim ca sa mai treaca timpul cu folos, dar scopul principal e tot prin alte parti....

Mergi la inceput

Lumit,ce asemanare,ca si eu tot la 57-58 vreau sa ajung din nou!!aici incepe diferenta: eu n-am pus doar 2 kg, ci vreo 5 !tot sperand ca raman din ianuarie incoace,n-am mai tinut cont de silueta si nici n-am incercat sa slabesc,de teama sa nu-mi afecteze fertilitatea; si-acum,cand nu mai am de ce sa ma tem, ma enervez ca n-am vointa necesara sa slabesc mai repede si mai bine,ca nu mai incap in gramezi de haine luate in februarie-martie ptr sezonul de vara!

Vine si randul meu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Va pupic dulce fetelor.

Cand e weekend voi va dati in tot felul de ...tobogane pe aici. Ma, si mi-e o ciuda ca eu nu prind numai luni distractia .

De la MOana si danangie astept curand cele 2 liniute. Avem nevoie si noi de ele... Tin pumnii la fete.
diciu Dozari bune! Sa le demonstrezi tu la toti ca maine-poimaine esti .

Madana O zi da, una nu - e PERFECT. Ai incercat cu z9, 11, 13, 15, 17 ? Cica-i reteta PERFECTA.

LauraIoana Samburelul se va vedea taaare bine la ecografie. Si noi vrem sa-l vedem.

andicule Ti-am mai scris eu o data ceva de... frumusete... Unde-ti tii Kg alea in plus ca nu se vad. Apa, apa, apa si iar apa...cica da rezultate. Sau sa zic : ceai de napraznic, ceai de cretisoara, tinctura de.... si repetir. Cica trebuie luate toate inainte de masa deci n-ai timp sa mai mananci Si mai ales daca ai vreo zece remedii de luat seara. Nu ca te lasi de alt sport

Mishu Si eu te (de doua ori, ai vazut?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

danutza, hai sa numaram impreuna ca poate numaram mai bine.Eu azi sunt in ziua a 4-a,daca zici ca simti si tu rushii inseamna ca suntem tot cam pe acolo.In a cata zi a ciclului esti acum?N-am retinut daca si la tine prolactina marita a dus la lungirea ciclului. Stii ce ma gandesc?Ce-ar fi ca tu sa te pregatesti de venit in tara si FIV dar sa ai surpriza ca bebe sa vina natural, acum pe ultima suta de metri!?Ar fi super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

marrina...asa sa fie cum zici tu...dar hai sa demonstram toate ca putem fi ...nu?
lumit...asa este...noroc cu speranta asta...ca putem sa ne tinem cu psihicul mai sus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dimineata fetelor!

M-am trezit. Din cauza vecinilor de deasupra..Mai am putin si ma duc la usa lor..Tineti-ma!!!!

Off...sunt obosita. Mai fetelor eu nu mai inteleg nimic. Acu' 5 minute m-am dus la baie, si am facut controlul si am tot mucus albus de ou. Dar e asa curat si de trasperent. Ce e asta? Sa nu fi ovulat inca?Si intepaturile alea tipic ovulatiei, ce au fost? Asta inseamna ca daca nu raman , se lungeste din nou CM. LUMIT prolactina mare mareste CM? Cand se face?Pentru a-mi da seama si eu.
In dupa-amiaza aceasta am treaba . Asa aceasta luna am facut-o ca la carte.

LAURA IOANA sarcina usoara si pupic la bb.

MARRINA tu in ce zi esti? Dupa cum ai citit mai sus, pe mine ma asteapta ceva zile pana sa am un rezultat . Multumesc de urare si cu D-zeu inainte.

ANDICU bea multa apa.Peste 2 litri pe zi. Cel putin o ora de sport pe zi(mersul pe bicicleta, curatenie prin casa, calcatul rufelor, alergaul).Sora mea care dupa o extrauterina pusese mult pe ea, a scos painea din menu. Nu mananca paine cam de 1 an. Mananca paine prajita dar dintr-aia care se cumpara impachetata.Nu trebuie sa bei lichide cu bulbuci(tip: Coca-Cola, Fanta, apa minerala).Si are cam 1 luna de cand mananca mult cas cu salata verde.Si de la 70 de Kg cat avea, (la 1,60)acum are 61,5.Dar trebuie sa ai multa vointa.Nu manca prajit.Dupa masa bea o cafeluta pentru ca ajuta la accelerarea digestiei. Inainte de masa bea o cana cu apa. In primul rand pentru ca ajuta la digestie si in al doilea rand te umpli si te saturi repede.Mananca putin si des. Daca imi mai aduc aminte ceva iti mai spun. Oricum multa salata verde.

MISHULINA

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput