Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (53
Raspunsuri - Pagina 14
Mirona spune:
buna fetele!!!
aici is Oana ... obligat fortat ... a trebuit sa ies din depresia care ma incerca ... deoarece alte doua prietene ... au avut probleme/nevoie de mine. Am cam lipsit de pe forum ... ceea ce ma face sa pierd multe ... si e din ce in ce mai greu sa tin pasul cu voi. Sa ma iertati daca m-ati intrebat cate ceva si inca nu am reusit sa va raspund.
Va pupez pe toate ... fara nominalizari ... ca neuronu la mine ...
Mi-am revenit ... chiat daca este partial ... am luat o decizie ... pentru viitorul apropiat si sper sa fie bine asa.
Ma inscriu si io in clubul fetelor ce vor sa revina la greutatea de 57-58 kg. Eu va iau pe toate ... pana acum.
Am pus 8
... si de la renuntarea la naturiste ... plus pantalonii miraculosi .... plus crema anticelulitica, plus fitness ... am reusit sa scap de 2 kg.
Va pup pe toate si va multumesc celor ce va ganditi la mine.
Miro
My ticker
Madana spune:
Lumit ok, va tin la curent.
MOana
, eu imi pregatesc manusile de box
. Blanita zici? Daca nu era pisicul tau atunci ... ce calut modificat genetic ne da noua tarcoale 
. Am impresia ca este vorba despre o
.
marrina schema e PERFECTA. Sa speram ca da si roade 

:Dana
lumit spune:
danangie, nu stiu daca prolactina mare lungeste automat ciclul.Pot sa-ti spun ca in cazul meu asa e si pot sa-ti spun ca am mai auzit fete care au ciclu la 40 de zile tot datorita prolactinei.Acest hormon poti sa-l dozezi in orice perioada a ciclului.Totul e sa faci analiza pe nemancate/nebaute si la cel putin o ora de la trezire.Despre ce ti se intampla nu stiu ce sa zic dar
ca rau n-are cum sa fie!![]()
andicu spune:
Va multumesc fetelor!!aveti dreptate cu apa 2l/zi macar;eu pur si simplu uit sa beau apa,ma credeti?! pare o tampenie,dar ma trezesc ca e 2.pm,ca acum,si tot ce am mancat si am baut pana acum e o cana de cafea!si sa ma vedeti diseara pe la 8-9 cum m-apuca sa rontai cate ceva ! mai greu e ca stau la munci pana la 4-5 si in timpul asta n-apuc sa fac nimic legat de asta.
Azi ma duc la un salon de slabit,sa vad cum e cu electrostimularea;am de gand sa-mi fac cadou un abonament, ca tot schimb prefixul saptamana asta
;macar daca ma doare, sa ma doara pana la capat (si la bani)!
ps. ca sa vedeti ca nu sunt off-topic: daca ma iau cu preocupari de-astea, imi pleaca gandul de la
si
,ca mi-e dor de-o monitorizare sau de-o temperatura si stiu ca le-as face degeaba! din reflex, inca socotesc ziua ovulatiei dupa simptome,din nou,degeaba
, ca oricum,nu se pune la
!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Laura Ioana spune:
Fetelor ce-mi place sa vad asa o atmosfera vesela si destinsa aici! Sunteti niste tipe super sufletiste si optimiste! 

Laura
9+
Puiutul meu
Medeea76 spune:
Oana, am trait si eu experienta ta de la Londra, doar ca eu nu am avut rabdare sa stau la coada si am intrat prin fata ca romanul... Pot sa-ti spun insa ca nu se compara cu senzatia din The London Dangeon, care pe bune e cea mai tare casa a groazei din lume. Of, ce amintiri mi-ai renascut...
Fetele, vreau sa va intreb si eu ceva: e normal ca la o zi inaintea ovulatiei endometrul sa fie de 12 mm si foliculul doar de 15 mm? E prima oara ca fac monitorizare. S-a confirmat ovulatia si cu graficul de temperatura.
Medeea
catty spune:
Buna fetelor,
Imi cer mii de scuze ca nu am intrat pana acum dar am avut o groaza de lucruri de facut la serviciu. Am alergat toata ziua ca un cal de curse nu alta.
Va multumesc din tot sufletul ca ma ajutati Madana si M Oanasunteti super. Sa va dea Dumnezeu de o mie de ori mai mult decat ceea ce faceti voi acuma si sa va aduca in curand minunea la care sperati.
Poate ca sotul meu uneori nu intelege ce se petrece cu mine, dar sincera sa fiu nu vreau sa il impovarez si mai mult cu nesigurantele si crizele mele. Sper ca va vrea Dumnezeu sa fie bine si pt noi mai devreme sau mai curand.
Prietena mea nu poate sa se duca la Politie. Cand a intrat individul ala in casa si a inceput sa o bata si sa faca scandal au sarit vecinii. Cand unul dintre ei a intrat in casa proprietarul taman ii dadea un pumn in fata prietenei mele. Asa ca a iesit o bataie pe cinste. Cred ca acum prietena mea are vreo 2 coaste rupte, ca de abia mai respira si nu are 2.000.000 lei sa se duca si sa isi scoata un certificat medico-legal sa il dea in judecata. Spera insa ca asta sa se potoleasca si sa nu mai faca scandal.
Pana atunci eu am reusit sa o conving pe cumnata ei din Grecia sa ii trimita macar 100 de euro sa poata sa gaseasca de inchiriat alta garsoniera. Nu stiu daca la voi e la fel, dar la noi daca vrei sa inchiriezi trebuie sa dai chiria in avans pe 3 luni, asta insemnand 100 de euro. Copilul nu poate fi dus la cresa ca nu il primeste, ca sa stea cineva cu el trebuie sa platesti, si asa mai departe.
Ca sa nu va mai spun ca acest copil nu are certificat de nastere. Pt stat el nu exista. Toate controalele la medic se platesc, nu beneficiaza de nimic. Tatal fetitei este strain si actualmente este in puscarie. Cand i-am dus notarul ca sa recunoasca fetita ne-a dat date eronate, asa ca respectiva declaratie notariala este nula si ca sa faci alta trebuie sa aduci translator autorizat de la Bucuresti si sa ii dai 300 de euro onorariul lui. Prietena mea s-a casatorit in Romania cu un grec, dar a divortat de el in Grecia. Iar acum trebuie sa facem o actiune in instanta ca sa fie recunoscuta hotararea de divort din Grecia, ea sa revina la numele de fata si sa inregistreze copilul. Speram ca macar pana in octombrie sa ii facem certificatul si apoi botezul. Si cand te gandesti ca e nascuta pe 8 septembrie de Sfanta Maria.
Uneori mi se rupe sufletul ca nu am bani sa ii pot ajuta pe cei in nevoie. Ma simt cumplit. Fac si eu ce pot, dar uneori pare atat de putin.
Oricum asta ma ajuta sa nu ma mai gandesc la problemele mele asa de mult si astfel nu cad in depresie si luna asta.
Sa stati departe de butoiul ala ca nu este bine.
Gradivutelor, ma bucur ca sunteti bine, si va rog frumos sa ne trageti si pe noi dupa voi.
Va pup si sa aveti grija de voi, 
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodara "sunt prea fericit".
catalina
ilenya spune:
Medeea, ti-am raspuns aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55682&whichpage=5
danutza_c spune:
Neata, fetelor! Cred ca deja la mine e incurabil: am intrat pe forum sa vadce faceti, INAINTE de a pleca la servici! De cum ma scol numai la voi ma gindesc.
M Oana, tu crezi ca o sa mai fie picior de kinderi cind o sa incepem noi sa ne dam pe tobogan? Eu zic ca au sa-si scuipe-n sin si au s-o strearga de acolo cit de repede ![]()
Madana, abia astept intilinirea!
Lumit, cred ca nu ma insala memoria (ca nu am acuma timp sa verific) dar nu cu tine am vorbit la "hiperprolactinemie'? Da, si eu am prolactina mare si am inceput de vineri sa iau Dostinex, deci chiar ca puitem numara impreuna. Vad ca rushii m-au amenintat dar inca nu se arata, dar au sa vina parshivii ca mi-a scazut temperatura, asa ca... Sa stii ca m-am gindit si eu la ce ai spus tu, ar fi minunat sa se intimple asa. Poate o sa vrea Doamne-Doamne sa-mi faca o surpriza...
Auricass, ma bucur ca ai revenit printre noi. Chiar imi era dor de tine.
Catty 

.
Diciu, sper ca ti-a fost bine si ca azi esti in forma. 
Fetelor, trebuie sa fib la dus. Va
pe toate si ne mai auzim cind ajung la servici, cam intr-o ora.
auricass spune:
Mai fetelor scumpe, la mine pe fetrilityfriend imi spune ca in urmatoarele 24 de ore ar trebui sa fie ovulatia. Ce sa cred ca sunt in a 12 zi de CM, dar dupa ce am descris eu acolo, zice ca asa ar fi. Voi ce credeti se pot intampla dereglari din astea de ovulatie???
Serios chiar sunt in mare dilema...temperatura a urcat brusc, ovarele imi dau ghionturi serioase..nu stiu!
Un pupic pentru toate fetele frumoase!