Astm bronsic - ajutor!

Astm bronsic - ajutor! | Autor: clauditzadennis

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu, in varsta de 3 ani este diagnosticat cu astm bronsic. Este in evidenta la Dr. Cernatescu, la IOMC. Este pe tratament cu becotide si singulair de 5 luni. Cu toate acestea, de o luna incoace face din ce in ce mai des crize de astm. Sunt tare disperata. Va rog din suflet, mamici si tatici cu copii bolnavi de astm, recomandati-mi si mie un medic pneumolog pediatru bun, la care ati fost si de care sunteti multumiti, ca sunt pe culmile disperarii. Vreau sa-l duc la alt medic, care sa ma ajute sa stabilesc o schema coerenta de tratament, ca nu mai stiu ce sa mai fac...Multumesc din suflet...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxette spune:

Buna Claudia,
Daca te intereseaza si un tratament homeopat iti pot da numarul de telefon al unui medic bun in domeniul asta.
Noi ne tratam baietelul la acest medic, el are dermatita atopica, mai bine zis a avut, iar asociat cu asta, probleme cu digestia. Sunt foarte multumita de tratament. Eu l-am dus la acest medic tocmai pentru ca suferinzii de dermatita pot face foarte usor astm bronsic, iar in afara de asta sotul meu se lupta cu astmul bronsic din clasa a saptea, deci se va trata si el tot aici. La noi efectele s-au vazut dupa aprox. o luna de tratament.
Trebuie sa-ti spun ca pana am ajuns la acest medic am avut doua expereiente neplacute cu alti doi medici tot homeopati si imi pierdusem increderea. Acum mi-am recapatat-o.
Spune-mi daca vrei sa-ti dau mai multe detalii. Medicul e din Bucuresti.

Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

nu pot sa-ti spun numele medicului care m-a tratat pt ca eram foarte mica cand am avut aceasta problema,dar pot sa-ti spun medicamentul care i-a pus capat:HIDROXIZIN-acesta a fost de baza in tratamentul care l-am facut,dar pe langa el mai luam Miofilin,sper sa va ajute si pe voi,am 24 de ani si de atunci nu mai am nici o problema(tot cam aceiasi varsta o aveam si eu ca baietzelul tau cand am fost diagnosticata),numai bine si sanatate multa!

Ancutzathree&Alex(17 iulie 2005)

http://photos.yahoo.com/ph/ancutzathree/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

eu zic sa te uiti pe net sau sa ceri un prospect sa vezi de fapt ce este hidroxizinul...sau daca vrei, uite, iti spun eu:
Actiune farmacoterapeutica: Tranchilizant cu spectru larg si actiune rapida, miorelaxant, antiemetic, antihistaminic, slab anticolinergic.

Indicatii: Stari de anxietate, stari de agitatie psihomotorie, nevroze, psihoze, tulburari de somn, alcoolism (inclusiv sindromul de abstinenta), distonii neurovegetative, preclimax si climax, preanestezie in interventiile operatorii, boli somatice cu stari de voma, urticarie, prurit si dermatite alergice cu componenta psihoafectiva, sindrom Ménière.

ce legatura are cu astmul bronsic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Am sa incerc si tratamentul homeopat, am auzit multe lucruri bune despre el...Dar m-ar fi interesat un medic bun alopat...astept in continuare sugestii.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

DAca deja face crize de astm, nu stiu daca e indicat un tratament homeopat pentru ca nu il scoate din criza decat cu aleopat!!
Eu o stiu de la o prietena care are baietelul cu astm de la nici 2 ani, si care a facut degeaba tratament homeopat, ajungea mereu cu copilul in spital...

Si eu ii dau lui David singulair, pentru ca a facut si el o criza astmatiforma si se pare ca il mostenteste pe sotul meu (care a avut astm in copilarie)...

Si eu vreau sa ajung la un control in Bucuresti dupa ce terminam cu singulair-ul , adica peste o luna, la dr. Corina Cilic de la sp Gr Alexandrescu (mi-a recomandat-o cineva de pe forum)

Multa sanatate!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1971 spune:

Baiatul nostru are astm bronsic de 1 an.El are 6 ani.Este sub supravegherea doctorului Cernatescu de la IOMC.Nu mai face crize de astm. De 6 luni face tratament cu singulaire.La inceput a luat becotide dar ca si in cazul tau nu au avut efectul scontat,dupa care a fost inlocuit cu flexotaide care este un spray mai puternic.Astmul necesita un tratament de lunga durata . Ai incredere in continuare in DR CERNATESCU este un dr apreciat de multa lume..Daca crizele continua mergi la DR poate iti schimba tratamentul cu unul mai eficient.Medicul copilului nu trebuie schimbat ( o spune sotia mea care e cadru medical la IOMC)pt ca el stie evolutia bolii si crizele pe care l-ea facut.Mai in cearca si altceva: noi l-am dus pe copil la SLANIC PRAHOVA in salina si in vara asta 7 zile la mare unde il scoteam dimineata devreme pe plaja pt aerosoli.Sanatate maxima la baietel si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Fratele meu a avut astm bronsic ....avea 6 ani ..a facut in 1 luna trei crize exteme ( dupa 2 ore era in sipatl pe perfuzii si aparat de respirat )..Stiu ca 1 an a luat Ketotifen ( sau asa ceva ) si ni s-au recomandat cure de salina ...sunt extrem de binefacatoare ptr ei ...poti sa intrebi medicul acre este buna ptr tipul lui de astm ...ptr fratele meu a fost buna cea de la Slanic Moldova ca e mai umeda( cea de la Slanic Prahova e uscata) ..am facut vreo 3 vacante cu el acolo ...acum are 23 de ani si nu a mai facut nici un episod urat de pe la 11 ani..Poate merge si la voi !

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

stiu ca aerul sarat este foarte bun pentru cei suferinzi de astm bronsic si nu numai.Daca nu ai posibilitatea sa mergi la Slanic Prahova sau la Slanic Moldova, poti cumpara aparatul SALIN,care foloseste placi cu sare. Costa in jur de 830.000 lei si o placa de rezerva este cam 270.000 lei, functioneaza cu o placa 4 luni.In felul acesta poti "sara " aerul din camera copilului non - stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1971 spune:

Ce mai face micutul Denis?A ma-i fost la doctor?

Mergi la inceput