oameni buni, e o postare la Clinica virtuala despre adenocarcinom de endometru (cancer adica) care zace nedeblocata de 3zile. FEMEIA AIA ARE CANCER SI ARE NEVOIE DE AJUTOR chiar nu poate nimeni sa deblocheze postarea aia?
deja e ajunsa in pagina 2. cat mai dureaza pana este deblocata? chiar toti moderatorii dorm? urat, urat din partea voastra!
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
Lia este in vacantza si netul se incarca greu la ea, din cauza legaturii. cei 2 moderatori ramasi la acea sectiune intra rar.
o sa incercam sa remediem situatia.
cu vb buna se pot rezolva multe, tonul tau nu este tocmai cald.
multumim pt intelegere,
Freia si Alexa
am vb cu Adminii la telefon acum, din pacate nu le merge netul acolo unde sunt in vacantza, cum vor avea acces vor aloca si alti moderatori la sectiunile care au aparut in discutie zilele astea.
multumim pt intelegere,
Freia si Alexa
Imi cer scuze daca tonul meu nu este cald si ca am reactionat asa. am avut o situatie de genul asta in familie acum mai putin de 6 luni (i-am raspund dnei respective la Clinica Virtuala), si stiu cam cum se simte o persoana cu un asemenea diagnostic.
poate se face o exceptie pentru userul respectiv, si i se accepta posturile fara sa ii fie moderate in prealabil...
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...