Copilasi de aug-sept 2003 (61)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sasha, distractie placuta la mare!!

azi am vb cu tigresa, a zis ca se ocupa ea de tort. numai ca ar cam trebui sa ne hotaram ce vrem... si ea zicea ca torturile de fructe au tot crema diplomat... tinand cont ca avem doua voturi contra... ce hotaram?? majoritatea decide??

si de asemenea am vb azi cu danaoana, care abia asteapta sa vina, ca ralucuta a tot ratat intalnirile de pana acum.

Cristina 25+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Salui,

In primul rand pupam si noi apasat toti "colegii de breasla" si le spunem LA MULTI ANI atat celor care au implinit 2 ani ci si celor care urmeaza.

Apoi...INTALNEALA....
Noi venim(cu tati cred)dar stam putin ca avem de onorat un botez, asa ca nu vrem nici de manact nici de beut.Numa tort pt. Raduc.Cu lumanarile...eu cred ca nu e reusita varianta cu cate 2 lumanari de fiecare.Si cine sufla??Va fi o bataie generala si un bazait pe masura.Mai bine scriem un 2 mare pe tort si renuntam la lumanari.
Cu tortul de fructe +diplomat sunt de accord,mmmm..mai era fo intrebare?

Eu am o intrebare :
SAMPANIE NU LUAM????Cred ca ar merge vreo 2-3 sticle sa le dam la pitici d'alea cu fructe fara alcool.Ce ziceti?

Eu vin cu masina asa ca puneti-ma la carat daca e cazul.Pot veni si mai devreme sa o ajut pe Reby sa primeasca invitatii, pot cumpara ce ziceti ca e de cumparat...

Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Multumim de urari tuturor fetelor care ne-au felicitat, am fost placut impresionata ca nu ati uitat-o pe Sara.

Si noi vrem sa uram tuturor sarbatoritilor lunii august un calduros La multi ani si sa va faceti mari,frumosi si sa fiti ascultatori.

Am fost si noi ieri la controlul de 2 anisori, am facut vaccinul contra hepatitei A ( prima doza, urmatoarea va fi peste 6 luni). L-am intrebat pe dr daca trebuie sa-i administrez Sarei fluor pt dintisori si atunci mi-a dat niste vitamine care contin fluor.
Avem 84 cm inaltime si 12.5 kg greutate( cu hainutele pe noi)
Noi ne pregatim sambata asta de petrecere, avem cam 35 invitati, din care 11 copii. O sa fie un tambalau de nedescris, dar de abea astept sa vad cum se vor distra prichindeii.

Am vazut ca urmeaza o intalneala. Va uram petrecere frumoasa si regretam cu nu suntem si noi acolo, sa petrecem cu totii.

Va pupam, Ancuta si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Neata ! Hai ca am reusit sa mai intru o data inainte de plecare, dar scriu intre 2 alergaturi dupa Sasha (ca tati e iar la munte), care daca s-a vazut fara "ochiul meu vigilent" face numai traznai prin casa.
Speram sa venim si noi cu tati la intalnire (care dupa aceea sigur pleaca iar la munte). Despre tort : in principiu as prefera fara crema de cacao/ciocolata pentru ca eu nu ii dau inca asa ceva (cica pana la 3 ani nu e indicat). Despre torturile cu frisca e bine de incercat inainte frisca, pentru ca desi toate cofetariile spun ca folosesc frisca naturala (adica cea numai din lapte, nu din cutie), de fapt foarte foarte putine o fac. Din ce stiu eu (ce am incercat) sigur cei din Cora si de la " Ana" folosesc frisca naturala. Ramane la aprecierea majoritatii. la fel si despre mancare. Cred ca putem comanda pizza si cand ajungem la Reby si asa stim exact cine vine si cat vrea sa manance (aseara am comandat si noi si a MANCAT SI SASHA....). Daca vreti sampanie nu am nimic impotriva. Cu lumanarile Irinuca cred ca are dreptate o sa fie batalie la suflat si nu putem face cate un tort pentru fiecare. Oricum decideti voi. Amanuntele despre ora si cum ajungem la Reby le aflu cand ne intoarcem. M-am apucat de facut bagaje si deja parca am impachetat juma` de casa ...si n-am terminat.

Va pupam pe toti inca o data.

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, CAPSUNICA!!!
LA MULTI ANI, CEZAR!!!

uite cum fac piticii nostri doi anisori... mai ca-mi dau lacrimile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

La multi ani fericiti ptr. sarbatoritii de azi!!!!!
CAPSUNICA si CEZAR!!! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Dana_ene , multumim deja ptr. urari!!!

Deci revin cu povestea despre tort (Cristinei i-am spus deja pe YM):

La cofetaria de care va spuneam au urmatoarele torturi (toate cu frisca naturala, asta nu e folclor):
- tort special (este tort amandina de fapt)
- tort mascota
- tort tiramisu
- tort Viena ( blat de cacao, sarlota de vanilie, visine alcoolizate, tortul e putin cam alcoolizat)
- tortul casei (are un strat de ciocolata si unul de sarlota (sau crema)
- tort diplomat

Asa ca spuneti daca va intereseaza vreunul. Eu ma pot ocupa, no problem. Pretul pe kg este cam 250.000.

Acum am vazut pe net, o cofetarie (Alice se cheama)http://www.cofetariaalice.ro/ , care fabrica tarte mari .....sa luam o tarta mare, mare????? de buna ar fi buna, dar nu cred ca e la fel de festiva. Si nici nu am testat vreodata cofetaria, asa ca putem avea si oaresce surprize.

Pupici!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

uite azi avem doi stefani!!!

LA MULTI ANI, HORIA STEFAN SI STEFAN DANIEL!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

La Multi Ani !!!!!!!!pentru Stefan Daniel si Horia Sefan Sa creasca frumos alaturi de parintii lor
Petrecere Frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!

Am mai citit cate ceva din sb anterior si sa va spun ca si Andrei baga manuta in gura dar nu f des, nu baga chiar orice in gura,

Andrei a devenit f rasfatat, nu mai sta fara mine, nici macar cu tati. Nu stiu ce o sa fac din sept cand voi incepe serviciul.
fetelor care mergeti si la serviciu, cum va descurcati cu treburile acasa. Vreau sfaturi de la voi, trebuie sa-mi organizez altfel programul incat sa-mi ramana timp si de joaca cu bb, de plimbat, de spus povesti, etc....

Despre intalnire> Inca nu pot da un raspuns clar, am dori f mult sa venim dar deocamdata asteptam niste raspunsuri de la nasi, ca vrem ca de ziua lui Andrei sa ii luam si motul si va trebui sa incepem sa ne organizam de pe acum. Sper ca maine sa pot da un raspuns clar.

Copiii vostri sunt atrasi de frigider? Andrei cum ma vede ca merg la obiectul cu pricina e prezent. Daca rateaza vreo deschidere ma cearta si ma pune sa-i descid usa sa faca inventarul

Si lui Andrei ii place ordinea, daca vede un lucru aruncat aiurea prin casa il pune la locul lui. Are si momente cand isi scoate sosetele si hainutele si le insiruie prin dormitor. Apoi le pune la locul lor Abia ce fac ordine ca apoi trebuie sa o iau de la capat.

O sa punem cateva poze de la mare

Va pup!!!!!!!

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor bine v-am regasit! Am lipsit din motive de computer, nu stiu cum se face, dar astea aduse de dincolo de ocean nu merg dom'le aici la noi, asa ca deocamdata suntem pe butuci cu netul, am reusit totusi sa pun poze, sa intru sa urez si eu LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE AU ANIVERSAT 2 ANI!!!
Sper sa reusesc sa tin pasul de acum inainte cu urarile.

Daca aveti timp si interes, puteti vedea aici o parte din pozele din concediu:
http://community.webshots.com/user/calatorii
http://community.webshots.com/user/calatorii1
http://community.webshots.com/user/calatorii2

Silvia e in continuare vorbareata, ne uimeste pe zi ce trece cu o gramada de lucruri. Cu olita e ok, nu mai avem probleme defel, cere peste zi, la pranz doarme fara scutec, doar peste noapte il mai folosim, dar face rar in el. Nu o trezesc peste noapte, vad ca rezista de seara pana dimineata. Iar in caz de urgenta are scutecul.

Cea mai noua faza cu care ne-a lasat paf:
Aseara, in lift o intreb: Cum te cheama pe tine?(la asta lucram acum)
Raspuns Silvia: Dia!
Eu: cum Dia, tu esti Silvia!
Ea:Nu, Dia!
Eu: Si atunci pe Dia cum o cheama?
Ea: Shola ta!(sora ta, adica a ei...ea e tu):))

sau azi, mergand la tati la spital:
eu: mergem la tata, ca sa vedem ce face
ea: nu, nu pace tata(nu-mi place tata)
eu: da' de cine iti place?
ea: de Obi(Ovi)
eu: atunci mergem la Ovi
ea: nu, nu pace Obi
eu: dar de cine iti place?
ea: de tata!

Lipsa copilului...am citit ca discutati mai devreme...noua ne-a lipsit enorm, dar eram constienti ca nu puteam sa o luam si pe ea. Ori nu plecam nici unul. Mai ales ca era plin de copii mai peste tot pe unde am fost...
Reactia ei cand ne-a vazut? S-a bucurat si s-a rusinat in acelasi timp, nu stia la cine sa mearga mai intai...m-a ales pe mine, apoi pe Diana si apoi pe tati...apoi mergea pe rand la fiecare si ne imbratisa...pe urma s-a acomodat rapid si acasa, problema e ca nu mai vrea sa adoarma la ea in patut, asa ca stau langa ea pana adoarme-in patul Dianei, care nu e acum acasa si apoi o mut in patutul ei. Saptamana viitoare vrem sa luam paturile suprapuse si atunci am desfiintat patutul ei. Desi doarme fara problema acolo, nu se trezeste decat dimineata.

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela, tare scumpa Silviutza . Doamne, ce ne mai uimesc copilasii astia.

Oana aseara imi canta: NANIII, NANIII, PUIUUUU, MAMIII !
M-am inmuiat rau... da' rau de tot, va dati seama !
In fiecare zi mai invata cateva cuvinte noi si ii face o teribila placere sa ne toate toata ziua.
Dar afara, la primul contact cu cineva devine rusinoasa .
Insa ii trece repede !

Ea stie ca o cheama OAOA (uneori, la insistentele noastre, ii mai iese un OAMA ). Si are DOI ani, pe care ii arata si cu degetelele.
Eu sunt MAMA sau MAMI, tata-su e TATA sau TATI, bunicii sunt MAMAIA si TATAIA. Pe mine ma cheama DANA, iar pe tati il cheama DANI (asta fiindca nu poate spune Cosmin, iar pe tati il cheama si Daniel).
Vrea de cate ori ne urcam in masina (VU-VUM) sa mergem la MAEA (adica la MARE), unde OANA sa se joace in APA.

A invatat sa recunoasca literele A, B si C, pe care stie sa le spuna.
Ii imita pe toti cei din reclamele TV, orice ar face sau spune (desigur, daca cuvintele sunt simple).

Ne uimeste in fiecare zi, si suntem foarte fericiti... ca si voi toti, desigur !

Daniela (15+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput