copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (60)

copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (60) | Autor: bychi

Link direct la acest mesaj

continuarea copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (59)

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr

02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
19 iulie Calin si mami Maadi
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet) plus Sofia
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

Bychi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Bobi, multa sanatate lui Andi!

Bychi, la capitolul vorbarie si noi stam prost. Le invidiez pe mamicile care nu mai prididesc sa raspunda la intrebari incuietoare si...bag la tartacutza...hi, hi!

Magdone, felicitari pt interviu. Daca vrei sa exersezi la franceza...aicea mi-s! Desi, din cite stiu din experientele prietenilor deveniti quebecosi, franceza lor nu prea seamana cu cea din Hexagon (Franta).

Romana_74, Alex a primit-o foarte bine pe Julia. Chiar nu ne asteptam. Adica ne gindeam ca in cel mai bun caz o va ignora. Dar, nu, de la inceput a vrut s-o mingiie si s-o pupe. Sotul meu l-a adus la spital. Cu mine s-a purtat rece, ca si cum nu ma cunostea. O fi fost din cauza ca de-abia se trezise sau era surprins de locul neobisnuit unde eram, nu stiu. Reactiile lui fata de Julia au ramas aceleasi, se baga peste noi cind ii faceam baie, o stergea la gura, voia sa-i dea biberonul. Sa vedem cum reactioneaza cind se va intoarce din Romānia.

Sa nu va suparati pe mine, dar eu cred ca la 2 ani diferenta un baiat o suporta mai bine pe sora lui nou nascuta decit invers. O fetita de 2 ani mi se pare mai dezvoltata intelectual decit un baietel de aceeasi virsta si de aceea sufera mai mult de gelozie. Cred ca Alex nu era el prea constient la 1 an si 9 luni cine e Julia...si pina s-a lamurit a acceptat-o.

Sotul meu a ajuns asta seara la Bucuresti. L-am sunat, l-am intrebat cum il gaseste pe Alex. A zis ca i se pare schimbat, mai mare. Il auzeam in fundal pe Alex strigind incontinuu "papa, papa". Era in baie si cind l-a vazut intrind pe taica-sau a vrut imediat sa iasa din cada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Of, nu ma invat minte, am pierdut mesajul!

Andi, sanatate multa!

Claudya, Adyna, bine ati revenit acasa!

Magdone, felicitari!

Nu mai scriu polologhia dinainte, doar ideea principala: ia rsunt in minidepresie si am casunat pe Stefan: ba ca nu mananca, ba ca are displazie de sold, ochisorul inca nu a trecut (canalul lacrimal infundat), hidrocelul tot acolo , parca are o umflatura in frunte (asta e recenta si sper ca am eu halucinatii la ora asta din noapte)...

Maria, e mai cumintica in ceea ce il priveste pe Stefan. Ii este clar ca Stefan e al nostru. Spune mereu ca nu vrea sa il ia lumea pe fratiorul ei , il alinta "dragul de Stefan" si "Stefanut micut" , ii spune "bebelushul nostru", comenteaza orice face Stefan si adauga: "e mititel". Mai sa nu o recunosc .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

pupici mariei! stelista noastra! e o dulce...
azi se intoarce "fiul risipitor" acasa...sunt curioasa ce o sa zica...cu ce impresii vine de la mare...
pupici tuturor. sa auzim de bine.

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Si Mateiu meu e la munte cu amandoua bunicile si cu carul lui primar de 4 ani. Mama mi-a spus ca baga cate un somn de pranz de 4 ore si ceva si mamanca toata ziua afine, mure si zmeura. Eu cred ca ii merge bine, desi mi-as dori sa fie acasa cu mine... egoismul meu...In fine, poate va incepe sa papa ceva mai bine vazandu-l pe varul lui mancand ca un lup. Oricum s-a mai linistit si mama ca i-a spus soacra ca si celalalt nepot al ei a avut o peroiada in care nu manca si crede ca a coincis cu varsta de 2 ani. Eu am fost ieri la medic, iar medicul mi-a spus ca nu am nici o sansa sa nascinainte de primele zile ale lui septembrie, asa ca ma bucur deorece dr. pleaca in concediu din 20 pana in 30 aug. si tare as vrea sa nasc cu el.
In rest mi se pare bb cam mic in comparatie cu masuratorile lui Matei de la aceeasi varsta gestationala. Dar nu e nimic... sanatos sa fie, ca va creste el!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 37 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

salut,

am fost cu andi la doctor... nu mai are nimic la urechi!!!

ma uit la voi, cam toata lumea a fost plecata... noi nu am fost inca nicaieri, andutza mea nu a iesit din bucuresti, nici macar pe w-e. ai mei sunt toti in germania, mama se intoarce la sfarsitul lunii, si atunci o sa se mai duca si el la tara macar, si poate o sa mergem si la mare. acum vad ce greu e sa nu ai o mama langa tine, te absorbi complet in treburile cotidiene, nu-ti mai ramane timp sa te mobilizezi si pentru altceva...

ROMANA-nu vrei sa ne vedem? pe unde stai? poate cand iesi pe afara, treceti pe la mine, ce zici?

va pup,

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna fetelor
Trebuie s-o salut pe Bychi de care imi este tare dor! te-am cautat pe fix dar pauza iar mobilul lui Liviu a sunat fara raspuns...
Bobi nu stiu ce e mai bine... sa pleci sau sa sati acolo in "cuibar" cu puiul, spun asta pentru ca mie cu flaviu la mare nu ne-a fost bine deloc aparand probleme destul de grave;
si acum sa-i dau drumul:
drumul spre mare super pe timpul zilei fara varsaturi si altele, sambata spre duminca plecat de urgenta pe o ploaie cumplita la spital. Flaviu varsa din 10 in 10 minute si nu stiam ce are. acolo prapad ... lipsa de doctori competenti plus ca am asteptat si toata lumea striga sa vina dr. pt Flaviu ca varsa intr-una; dar dr. greu s-a facut disponibil; oricum a tb sa astept sa vada si ea cum varsa,ceea ce m-a scos din pepeni; oricum i-au facut algocalmin+fenobarbital si duminica am luat-o de la capat! luni ne-am intrat si noi in plin si a fost mai bine; mi-a placut ca ne-am inteles foarte bine dar cand aparea tati in peisaj , mofturile erau cat casa! ne-am plimbat cu calutul de toti banii,atat de mult ii plac caii!
Asa , intr-una din zile am reusit sa iau legatura cu Cornelia si am cunoscut o vedeta: Maria, de care Ovidiu e indragostit! E o scumpete de fata, destul de autoritara si foarte isteata si in plus o mancacioasa tare dulce! O sa pun si pozele in care este ea! L-a inceput s-au cam contrat copii dar apoi , a doua zi neintelegerile s-au stins avand loc chiar imbratisari cu pupici.

La intoarcere acasa, am avut parte de varsaturi ceea ce m-a facut sa ajung iar in belea cu Flaviu; ieri deja varsase de 18 ori... si cand am ajuns acasa mi s-a parut atat de slab de imi venea sa urlu! E sub tratament si sper din tot sufletul sa se termine cu nebunia asta; a ajuns o manuta de copil!
cam asta e oful meu si mi-am spus ca nu mai ajungem la mare nicioadata!
nu mai spusn ca sunt mult mai obosita decat cand am plecat!

sanatate si numai bine

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Mihaela, imi pare tare rau de ce i s-a intimplat lui Flaviu. Pina la urma ce au zis doctorii ca a avut? Saracutul...e cumplit, si 1 data daca vomita e greu, dar de 18 ori!!!!

Poate o fi vreun virus in aer, nu stiu, Alex a ajuns si el la urgenta in WE asta. S-a trezit noaptea, a vomat de 2 ori, maica-mea a chemat salvarea si i-au imbarcat pe amindoi la spitalul Victor Babes. Febra n-avea, l-au controlat, i-au dat medicamente si i-au trimis acasa. Au zis ca n-are rost sa-l interneze pt ca e spital de boli infectioase si pe urma da in altceva. Numai ca in noaptea urmatoare s-a repetat figura, iar maica-mea a luat un taxi si s-a dus direct la camera de garda. Nici de data asta nu i-au gasit nimic. Problema e ca nu vrea si nu vrea sa ia medicamentele, asa ca tot face kk de cel putin 5 ori pe zi. Acuma asteptam rezultatele de la analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Mi-a facut-o astazi coconata!!!

Eram intr-o mare graba sa pregatesc masa,sa-l pregatesc si pe tati de plecare,asa incat am lasat-o sa-si vada de-"ale ei",fara sa ma asigur ce face ea de fapt.Ma bucuram in sinea mea ca nu-mi cerea atentie si ca puteam sa-mi fac treaba linistita(a se citi in cea mai mare viteza).Imi chem la masa famelionul...deci si pe ea.Vine domnisoara mea cu un zambet pana la urechi si manjita toata la botic.Mi-a stricat doua rujuri si-aveam si eu 3 la viatza mea.Pe cel mai vechi nici nu l-a atins.Le-a luat chiar p'-alea mai faine.Ma bucur ca are gusturi,insa imi venea sa mor de ciuda...erau sucite si rasuciteeee.Si sa nu radeti de mine,dar le-am scobit,le-am "construit" la loc(pe cat posibil) si le-am bagat la frigider...poate, poate recuperam ceva.Sotul meu era si el tare cu gura pana la urechi ,dar in acelasi timp imi spunea sa ma asigur daca nu cumva a si mancat din ele.Nu,nu,sunt acolo,dar sunt in in fuuundul capacului storcite,strigam eu ofticata.
Sa-mi fie invatzatura de minte ,sa nu mai las lucrurile mele la indemana ei.
Nush ce a apucat-o deodata asa ,de cateva zile,ca seara dupa ce-si bea laptele,cand zici ca-i aproape adormita,se ridica si-mi cere"chema",adica crema sa se dea pe maini si pe picioare.Se incaltza cu pantofii mei si e tare mandra...mai,mai...ca sa nu mai spun ce fetze face in oglinda cand o imbrac cu cate ceva mai deosebit si-i spun eu ce bine-i sta.

Din ciclul "perle de perle":
O intreb de multe ori "Emma vrei fructe?",iar ea-mi raspunde "da sau nu dupa caz.E f. hotarata si stiu ca adaca zice da e da si daca zice nu e nu.Asa fac cu orice ii dau.Intr-o zi am cam stresat-o ce-i drept cu fructele,ca nu mancase deloc si eu tot dupa ea :Emma,vrei fructe?",ea "nu" de fiecare data,pana cand intr-un final a strigat la mine "Nu vei(vreau) fuuuteeee!!!"

V-am mai povestit eu ca o adorm tare greu si mereu incerc sa fac cate ceva care s-o adoarma.Mi-a venit mie intr-o seara sa-i spun asa,ca pe-o poezie:"Iubesc ochisorii,iubesc orajorii,iubesc nasucul,iubesc gatutzul...etc" si in acelasi timp mangaiam sau daca ajungeam pupam ochisorii,nasucul...etc,pana ajungeam la degetzelele de la picoioare.Ea,era f. atenta ,se vedea ca-i place,iar cand ajungeam la sfarsit imi spunea "abi",adica inca o data in limbajul ei.Am luat-o de la capat si de data asta ce credeti,cand am ajuns la "iubesc pasarica,iubesc curutzul",o vad cu se ridica ,se cracaneaza,pune fundul pe nasul meu si zice"pupa"

Pupici cu lipici!

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza!

Super nasol Mihaela, ce sa mai zic...
Bobi, bine ca n-are nimic Andi!
Claudya, si daca fata vrea sa fie cocheta, asta e...nu poti sa te impotrivesti

Marox, multumesc, contez pe tine! stiu si eu ca e diferita tare franceza aia din Quebec, ca am stat o gramada sa ascult pe net la radio sa aud cum suna, accentul e ciudat rau, dar noi am vrea sa mergem la Toronto la sora-mea si acolo engleza e mai importanta, dar e f bine sa stim si franceza, asa ca invatam in continuare..., in alta ordine de idei, am si eu aceeasi parere ca baietii reactioneaza altfel la un fratior mai mic, sa vedeti ce a facut Razvan alaltaieri.

Vine un prieten de-al nostru cu sotia si aia mica de 3 luni la noi in vizita, venisera tocmai din italia si au dormit la noi in seara aia. Razvan cand m-a vazut cu aia mica in brate, vine glont spre mine sa ma traga sa ne jucam si-i intinde jucariile toate aleia mici, dupa care incepe s-o pupe frate, da' nu se mai oprea....am murit de ras, mai statea putin iar ii mai tragea un pupic..si aia mica cu balute la gura, el nimic, o pupa se stergea de balute si iar o pupa...imi pare asa de rau ca nu i-am facut o poza sa vedeti..era super comic.
iar seara la culcare super scandal ca vroia sa doarma cu aia mica, s-o ia in brate,... pana l-am adormit, crize, planseste, incepuse si aia mica sa planga, show ce mai...

Beyy fetele, ce-i cumpar eu bonei ca e ziua ei luni? ai? poate aveti vreo idee...

Adi, ce mai faci?

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetele,

Magdone, ce sa zic, mult noroc si sa va mearga bine. Pe mine m-a cam pocnit in moalele capului vestea ca plecati, nu stiu de ce, dar m-a aruncat intr-o stare cumplita de melancolie si iarasi am inceput cu vechile mele ganduri... ca si pe noi ne-a batut gandul la un moment dat sa emigram, dar ne-au oprit muuulte motive. Dar stii cum e, cand iei o asemenea decizie totdeauna te intrebi "am facut bien sau nu?" si intrucat nu avem optiunea de a ne retrai viata si a lua decizia diferita, ramai cu nedumerirea...

Mihaela, am tot citit pe forum ca pe la mare prin Ro a fost un virus foarte nasol pentru copii, care dadea simptome cam cum spui tu. De asta si eu m-am temut cand am ajuns la mare, si nu i-am dat sa manance decat ce adusesem de acasa, biscuiti, fructe si cartofi prajiti . Stiu ca Flaviu mai gusta din toate cele (imi aduc aminte de mititei), poate a luat ceva de pe undeva. Oricum, multa sanatate, poate aveti mai mult noroc data viitoare . Nu mai zice ca nu mergeti la mare ca sunt convinsa ca i-au placut apa si nisipul .

Claudya, si fi-mea e la fel cu cremele. Cand ma dau eu pe fata sau pe maini, neaparat vrea sa incerce si ea. Dar m-am invatat minte sa ii mai las la indemana lucrurile mele, de cand s-a zgariat in niste cercei in talpa si saracuta a plans o seara intreaga...

Marox, cand se intoarce Alex? Cred ca e cumplit sa fii la asa distanta mare de copilul bolnav. Bine ca e sotzul tau acolo.

Bychi, mi se pare extraordinar ca Tibi este asa de sportiv .

Carmenutza, concediu placut!

AdynaB, voi pe unde ati fost plecati?

Anamaria, Nicol, Martta, Crisa, Magda?...

Ne-am invatat si noi in sfarsit cu olita, nu mai avem accidente in chilotei. Azi plecam la Bran si maine seara ma duc la concert in Brasov, canta Europe . Nu ratam nici un concert rock, dupa cum se vede (chiar daca astia erau la moda cand aveam eu vreo 12 ani si n-au mai scos un album de prin '90...).

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput