copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Maadi, bine ai revenit! Si bine ai venit Calin, ca ultima data cand ne scria mami a ta, erai in burtica!

Am vorbit cu Maria si ma simt mult mai bine, chiar daca ea nu prea avea chef de vorba: Sunt la Curtea de Arges, la manastire, si gata, a zbughit-o, nu am auzit nici un mami . Ma buvur tare ca se simte bine.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetelor, va multumesc ca va interesati de mine si de AMA, noi facem bine, adica am cam depasit traheo-bronsita, dar nu am scapat de antibiotice... am facut o reactie la virus si mi s-a umflat sub barbie o chestie... initial am crezut ca e ganglion, dar dr. de la urgenta o.r.l., mi-a spus ca nu e ganglion ci o rectie la boala a organismului. Asa ca am trecut pe tura 2 de atibiotice... Colac peste pupaza, mi s-a asezat bb tare rau pe sold pe un nerv si nu mai pot calca cu piciorul stang! Asta e... nici un lucru frumos nu se obtine fara sacrificii, nu? Eu astept venirea dr. meu din concediu desi parca ma pregatesc de nastere... am contractii si retin apa la fel ca la Matei!
Ama si Sofia sunt bine, bb 2 creste si e tare frumusica. Ama are lapte bun si ia super in greutate aia mica.
Matei e tare fitos la mancare spre disperarea noastra a tuturor, azi de ex. nu a mancat nimic in afara de fructe si un Dots!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 38 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Romanei I s-au rupt apele azi noapte si acum e internata cu dilatatie 3 cm .Doamne ajuta-o.
Amalia

Mergi la inceput

Am revenit .E vorba de Romana_74.Scuze pt. dezinformare.
Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Tinem pumnii!
Nastere usoara, Romana_74!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Romanaa_74, iti tin pumnii! Cred ca deja ai nascut. Asteptam vesti.

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

si eu, si eu! iti tin pumnii si ma bucur pentru tine!sa fiti sanatosi cu totii!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Romana_74 azi a nascut normal un baietel de 3,6 kg si 55 cm pe nume Luca.Sa aiba parte numai de sanatate , bucurii si fericire.
Amalia

Mergi la inceput

Bine ai venit pe lume, bb Luca! Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta! Mami Romana_74, refacere rapida!!!!!

Pufulet, ma bucur ca ai reusit sa iti faci timp ca sa ne anunti. Pupici fetitelor tale!

Va pup,
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

[red]Romana_74, felicitari!!! Sa traiasca Luca, sa fie sanatos, sa te refaci repede si sa ai laptic mult! [/red]

Te asteptam cu povestea nasterii si a primelor zile!

Mergi la inceput