copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

M-am intors de la ecografie morfologica.

Bebe3 e fetita.

Acum sint bucuroasa si fericita.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Romana, felicitariiiiiiii!

Vai, ce mult ma bucur pentru tine! Si mi-a facut asa de bine sa stiu ca se va naste inca o fetita...ca viata merge mai departe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Romana,atat de mult am asteptat vestea asta de la tine!!!
Nici n-am cuvinte sa-ti spun cat de mult ma bucur pentru tine!!!Doamne Doamne ti-a rasplatit curajul si daruirea ta,cu o fetitza,pe langa cei doi baietzei frumosi.Waw!E super!!!Cred ca azi esti cea mai fericita mamica!!!Asa sa fii in fiecare zi ,sa te bucuri de ei, si sa-ti fie sanatosi!!!
Felicitari si abia asteptam sa o vedem.

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Romana, felicitari! Meriti sa fii cea mai fericita mamica din lume! Abia astept sa o vedem pe Maria!!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

romana - cred ca esti super fericita. intradevar, ai si motive! dumnezeu te-a rasplatit cu niste copii frumosi, destepti si cuminti...si acum...vine si fetita mult asteptata! bravo! sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
pupici din partea noastra!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Wooow, ROMANA, felicitari !!!! ce mult ma bucur foarte mult pentru tine, e super ce mai!!!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Romana, felicitari . Stiu cat ti-ai dorit si uite ca ti s-a indeplinit dorinta .

Madic, iti tinem pumnii la doctor, desi spre rusinea mea nu imi aduc aminte ce probleme aveai .

Ce or mai fi facand Pufulet si Sofia? Romana_74, ia intra tu sa ne dai vesti si despre voi si despre ele .

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Multumesc frumos pt ca sunteti alaturi de mine!

Romana: am trecut si prin Cluj. Am stat cateva ore. Am luat masa si am vrut sa mananc si eu celebra varza, numai ca mi-a explicat chelnerul ca bucatarul a pus prea multa sare ... Cand mai ai timp, poate imi dai si mie reteta! Daca stau si ma gandesc mai bine, cam toate fetele din Cluj au/vor avea bb anul asta, deci nimeni nu cred ca nu are timp sa-mi explice mie cum se face varza asta
Felicitari pt bb fetita! Ma bucur mult pt voi!

Cornelia: se pare ca vreo baba a impresionat-o tare pe Maria.
Eu am o problema asemanatoare cu traversatul strazii. Dupa ce i-a explicat soacra-mea ca trebuie sa fie atent la masini, acum plange si se agata de picioarele mele si tipa "masina". Sper sa depasim mai repede si fazele astea!

Ioana: vrei sa o inscrii direct la gradinita?

Am citit ca a reaparut pe piata Varilixul. Voi il faceti?

Va pup si ma duc sa vad si eu pozele de la mare cu Flaviu!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Pojo, tot nazdravan a ramas Flaviu!
Si el si Maria sunt niste dulci!
Vladut a trecut pe langa mine cand ma uitam la poza cu copiii la masa. Comentariu: "Fetita papa!" ...numai ca si Flaviu papa napolitane. Il intreb ce face baietelul si imi raspunde "Baietelul bea apa!"
De fapt, problema cu apa o avem noi. Eu insist sa manance, iar el imi cere apa Masa de pranz e un cosmar. Prefera sa manace friptura, peste la gratar etc. si refuza ciorba si, in general, mancarea gatita. Deocamdata rezist pe baricada si in fiecare zi ... o luam de la capat!

Pupici lui Flaviu!
Antibioticul asta nu l-am incercat inca.

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Bun gasit scumpe mamici si bebici de iunie - iulie!
Dupa o absenta destul de mare ma intorc printre voi. Am foarte mult de recuperat pentru a fi la curent cu evenimentele petrecute. Pentru inceput as mai adauga deci pe lista pe mamica Maadi si bb Calin (19 iulie 2003).
Va pup si pe curand
Maadi si Calinutz

Mergi la inceput