caut gradinita buna in sectorul 2
Salutare parinti!
Sunt o mamica ce are o fetita de 2 ani si 3 luni si vreau sa incep sa ma documentez cu privire la cautarea unei gradinite bune de stat. In momentul de fata fetita mea frecventeaza Cresa Oitelor si daca as putea as face orice sa o fac sa creasca mai repede sa ajunga la gradinita... Nu ca nu ar fi bine la cresa dar micuta mea se plictiseste foarte mult acolo deoarece nu toti copiii vorbesc , deseneaza, s.a.... Nici macar jucariile nu le poate folosi deoarece "doamnele" sunt mult prea comode pentru a le da copiilor prefera sa le lase asezate frumos pe dulap (ca sa nu mai faca curatenie atunci cand probabil vine inspectia) Da cam asa sta problema. V-as ruga sa-mi transmiteti parerea dvs despre gradinitele din sect 2 (m-ar interesa f mult gradinita de la intersectia cu Maica Domnului) nu stiu exact ce numar are... (alte date importante nume directoare s.a.)
Multumesc anticipat
Raspunsuri
CORNELIAP33 spune:
Nu cunosc gradinita despre care vorbesti tu, dar in sectorul 2 iti pot recomanda gradinita Centrofarm, pe care desi nu o cunosc eu insami, am referinte foarte bune despre ea. Noi incepem in toamna acolo. In spatele Teatrului National -pe str. Tudor Arghezi.
Pupici si succes,
Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
bobi spune:
buna nicoleta, si andi al meu e la oitelor, la ce grupa sunteti voi? noi suntem la grupa II, usa din stanga de la parter... nici mie nu mi se pare cea mai fericita alegere, s-a tot imbolnavit si am aceeasi senzatie ca se cam plictisesc copii acolo... in sfarsit... nu am avut de ales. poate ne vedem pe la cresa
va pup
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?
radu26 spune:
Gradinita pe care o cauti este gradinita nr. 131, STR TEIUL DOAMNEI NR 99. Nu recomand (gradinita mica, slab dotata). Ai alte optiuni foarte bune in zona , pe P. Antonescu de exemplugradinita 233, pe Pontonului gasesti 234, si lista poate continua. Eu zic sa faci o vizita inainte de a face o greseala.
nature spune:
Buna,
Incearca si la gradinita 253, pe Rahmaninov colt ci Glinka ( Floreasca).Prietena mea a avut acolo ambii copii, acum sunt a scoala.A fost foarte multumita.Au grija de ei, fac engleza, PC, curtea e enorma.Eu stau aproape de gradinita si vad ca sunt copiii scosi afara cand e frumos, au leagane.....
PS: Eu am concediat ieri bona, sunt disperata acum.Am o fetita de 10 luni, stau in Floreasca si am nevoie de o doamna curata si educata, care sa nu faca greseli de gramatica, sa aiba grija de Ilinca de la 8-17, L-V.Salariul: 4 milioane.Stiti pe cineva?
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
ankalaura spune:
Sectorul 2 e mare...
Eu am peste drum de mine 2 gradinite, pe vergului, aproape de Malaxa. Una e si cu saptamanal, nu mi-a prea placut.
Dar cealalta, Dumbrava Minunata, arata mai bine, este renovata, modernizata, cu geamuri mari, soare mult, mobilier nou. Curtea e mare, dar leaganele sunt tot cele vechi. Insa ii scoate afara pe copii, aud eu zarva din birou
Din toamna va merge aici baietelul unei colege si voi stii mai multe.
Succes "scolarilor"
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005
radu26 spune:
Pe Rahmaninov, 253, e o gradinita foarte buna, dar este departe de zona unde a intrebat ea, iar gradinita de pe Vergului (277 ) Este si mai departe de zona indicata initial (Teiul Doamnei). Si sectorul 2 chiar e mare ca am harta in fata...
mariana75 spune:
Buna,
eu am baietelul la gradinita nr. 12, deja este al doilea an acolo...
Suntem ffff multumiti de educatoare si dotarea gradinitei.
La aceasta gradinita au mai fost: nepotelul, nepotica, sotul :)
La toamna viitoare avem de gand sa o dam tot acolo si pe fetita (acum este prea mica, are abia 2 ani in Noiembrie).
Mult succes si sanatate :)
sanziana72 spune:
Buna Cornelia,
As dori mai multe informatii despre gradinita Centrofarm pentru ca urmjeaza sa ne mutam pe strada Tudor Arghezi.
Am citit undeva ca si-ar fi mutat sediul ? E adevarat ? Unde ?
Multumesc
Pupici,
Sanziana
quote:
Originally posted by CORNELIAP33
Nu cunosc gradinita despre care vorbesti tu, dar in sectorul 2 iti pot recomanda gradinita Centrofarm, pe care desi nu o cunosc eu insami, am referinte foarte bune despre ea. Noi incepem in toamna acolo. In spatele Teatrului National -pe str. Tudor Arghezi.
Pupici si succes,
Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!